Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am uitat sa va zic, concuram in aceeasi cursa cu Loreema, asa ca Ale nu are nici o sansa Glumesc, normal, dar ma bucur ca nu suntem singurele.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

UAU, am de lucru si nu ma gandeam sa scriu.
Dar am vazut pozele cu Georgiana. ARATI FOARTE BINE. Ma uit acum si ma minunez. Tr sa ma apuc sa caut pe unde ai postat dieta ta ca pe a lui Danyce am pus-o la catalog acolo si astept sa slabesc numai de la faptul ca o am acolo[:">]

LA MULTI ANI LUI TEODOR MIHAI

Noi suntem bine. Nu suferim prea mult de lipsa de plimbare pentru ca noi si asa nu stateam pe afara mai mult de o ora ca ne rupe spatele.

La babyexpo daca ajung, vin fara Amelia cred. Mai vedem.
Vad ca vor sa vina mai multe fete. Hai sa spunem care si cand vrea si poate sa vina, sa facem o listuta si sa vedem cind sunt mai multe. Taare as vrea sa ne intalnim. Daca timpul e bun si vin mai multe fete as lua-o si pe Amelia ca sa ii cunoasca pe bebici.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Sorin Alexandru , Elisa Nicola , Iulia Maria LA MULTI ANI!

In primul rand va multumesc mult de tot pentru aprecieri, de data asta incep sa fiu si eu multumita de rezultate, sa nu dati cu rosii in mine dar eu tot mai vreau sa slabesc la burtica si solduri.

Nina rochia nu o dau nici moarta doar cu imprumut daca vrei...

Danyce cartofi eu am mancat din cei normali nu gata taiati din supermarket, fara nici o restrictie la cantitate dar sa sti ca nu o sa poti manca foarte multi.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Lilia daca nu gasesti cura scrie-mi ca ti-o trimit eu.

As mai vrea si eu linkul acela catre torturile acelea minunate, ma puteti ajuta? Multumesc

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! TEODOR MIHAI! pentru ziua de azi...
si pentru ca e trecut de 12 si e ziua urmatoare urez de pe acum un calduros
La Multi Ani! Sorin Alexandru, Elisa Nicola si Iulia Maria sa fiti sanatosi cu totii si sa-i bucurati pe ai vostri parinti dar mai ales pe voi! de la noi

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Sorin Alexandru, Elisa Nicola si Iulia Maria!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani Sorin Alexandru, Elisa Nicola si Iulia Maria!Pupici multi multi multi

Georgiana, linkul pe care il am eu e acesta: http://www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=2606&st=0

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANISORIN ALEXANDRU ,ELISA NICOLAsi IULIA MARIA!!!!

Acum merge maibine netul..asa ca amputut vedea pozele lui Stefanut cel plimbaret si ale lui Robert..tare dragalasi .

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!

Elisa Nicola

Sorin Alexandru

Iulia Maria

Aniela am vazut pozele cu Inutza!E adorabila.....si muzgurici!

Aissa deja te gandesti s-o mariti pe Ale?

Noi ne pregatim sa iesim afara la plimbare ca urlaciosul mic nu mai suporta sa stam in casa....tocmai mi-a dat cu un ciocanel peste picior....asta sa ma faca sa-l bag si pe el in seama!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La multi ani! Sorin Alexandru, Elisa Nicola si Iulia Maria.

Aissa, vad ca mai tii legatura cu Ramona. Ce mai face? Zii sa intre sa ne mai spuna si noua ce face Lori.
Succes la competitie. Va tinem pumnii la amandoua, sa iasa fetele la egalitate pe primul loc.

Noi, din pacate, nu o sa putem ajunge la BabyExpo. Iar daca editia de toamna o sa tina in fiecare an in aceeasi perioada, probabil o sa ratam participarea de fiecare data.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput