Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI TEODOR MIHAI!

se apropie 23 septembrie si ma incearca niste emotii...

Naty - sa fie cu happy-end iti doresc si eu!

Anielas - felicitari si Inei pentru mersul de-a busilea!

Ellen - multumim (din nou) pentru urari de vreme buna!
mi-am amintit, a propos de pasiunea pentru camera, cate "poze" am si eu cu fata lui Vlad luata de foooarte aproape, cu gura lui deshisa, inaintand spre obiectiv, sau cu palma gata sa inhate aparatul!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Herra, dehhh uitasem ca ti-am urat si la balantuci . Neuronul e de vina
Dar daca vrei iti mai urez inca odata: "vreme frumoasa!". Poate daca zic de mai multe ori s-o indura Domnu' sa ne dea si noua vreme de iesit cu bb-ii la plimbare.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Herra-multumim...ce fel de poze ai..ceva de genul asta ?
Am mai pus si noi cateva poze noi..adica acum le incarc...

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Vreau sa urez ,cu intarziere si scuze, LA MULTI ANI! celor sarbatoriti pana acum,celor ce au facut un anisor, si !
LA MULTI ANI pt TEODOR MIHAI,sa cresti mare si sanatos sa-i bucuri pe parinti.... multi si distarctie placuta!

Si le urez LA MULTI ANI si celor care urmeaza,ca sunt sigura ca nu coi putea intra in fiecare zi,din pacate... la toti piticii!

Am sieu o rugaminte...cine modifica listuta din fata,avem si noi 4 dintisori...multumim!

In rest noi suntem bine...crestem si facem planuri pt anisor,cum sa-l serbam...la restaurant vom merge ca avem neamul mare...sper sa fie frumos....pe 15 octombrie va fi serbatul dragul meu,si stunci ii vom taia si motul..abia astept sa-l tund apoi,ca avem niste plete.

Dar pana atunci mai este,cred ca multe dintre voi sunteti pe ultima suta...succes si sa va iasa totul cat mai bine,asa cum v-ati propus din partea noastra!

Gata ca ma cheama datoria, la toata lumea si mici si mari.

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

gata..am pus cateva poze noi la sf albumului de Ina 10 luni

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi ani, Teodor Mihai!!!!

Va multumesc din suflet pt. felicitari, intr-adevar, abia acum inteleg ce-au simtit mamicile ale caror copilasi au inceput deja sa mearga! Am mai depasit o etapa din viata copilului meu! Eu sunt extrem de fericita, iar alex e foarte entuziasmat si face progrese...

Ne mai laudam cu un dintisor, avem deja 8 (va rog frumos sa faceti si la noi modificarea in listuta)... deci, cuscra andora, ai ginere serios, cu dinti! pt. gogosica! Pana la urma ce faceti, plecati?

Noi am fentat un pic vremea si am fost la noul moll, ne-am jucat un pic la locul de joaca si am mancat pui de la kfc...

Maine o sa facem petrecerea bebelusilor, o sa fie vreo 7 pusti pana intr-un an - o sa fie distractie pe cinste, o sa va povestim!

Au anuntat vreme buna in weekend, ce bine! Sper sa ne intalnim in gasca cat mai mare la baby expo! noi vom veni vineri sau sambata, in jur de ora 11.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Avem si noi cateva poze mai noute...cine are placere va invitam sa ne vedeti!

Am vazut si eu o gramada de poze...si sunt copilasi mari si draguti...nu am specificat la fiecare in parte pt ca sunt multi si toti sunt scumpi...!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellen

Herra, dehhh uitasem ca ti-am urat si la balantuci . Neuronul e de vina

nu mai certa neuronu' ca eu am multumit din nou pentru ca am multumit pe rand, in diferite mesaje, la mai multe fete...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anielas
ce fel de poze ai..ceva de genul asta ?

exact!

eu va spun deja noapte buna, ca Vlad nu mai are rabdare, vrea baie si apoi calareala prin pat pana pe la 9-10!

si cum sunt in continuare singura cu el...

pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Apropos de babyexpo, am primit invitatiile, am rasfoit pliantul dar nu am gasit nicaieri sa scrie ce facem in caz de vreme nefavorabila Ca ma gandeam sa o invat sa inoate...
Mai, ce copii mari avem, oare cand s-or insura/marita om mai fi impreuna sa ne felicitam reciproc? Nu ma bagati in seama, melancolie de la ploaie, deh!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput