Bebelusi de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_ea spune:
Ati mai vazut bebelusi de 6 saptamani care sa nu doarma deloc ziua?
Ei bine va spun eu: Tudor. Am avut 2 zile de cosmar cu el. Maraie tot timpul si nu doarme deloc. Cred ca il doare burtica. Eu sunt un pachet de nervi. Ieri vroiam sa il duc inapoi la maternitate.
Mamini, tu cum mai stai cu lohiile? Ca eu tot mai am. Cand s-or termina?
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
MONAI spune:
Katink, eu mai stiu Saniuta (Saniuta fuge...), Podul de piatra si Cand eram flacau la mama.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Orca spune:
Katink gasesti niste cantecele pentru copii aici: http://database.cs.wayne.edu/marius/personal/Theo/Cantece_Copii/
http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos
MONAI spune:
Andre_ea, nici Sara nu prea dormea in timpul zilei, acum ne ajuta vremea. Incearca sa iesi la plimbare, cu caruciorul sau cu masina. La noi astea mai au ceva, ceva efect. si rabdare, ca vor creste ei.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
nique15 spune:
Buna fetelor!
Va rog daca se poate sa-mi recomandati si mie un medic pediatru de care ati fost multumite, care raspunde la telefon si vine acasa, pentru ca doctorita noastra imi trage clapa cu brio . E a treia oara cand o sun si imi intra casuta vocala... si aveam nevoie de niste raspunsuri.
Mika, imi pare tare rau sa aud ca ai probleme cu bebe. Sper sa fie totul bine in final... nu stiu ce sfaturi sa-ti dau pentru ca noi suntem mai mici, mancam doar de la san, dar nu cred sa fie probleme care nu pot fi rezolvate. Stiu ca este foarte greu, dar important este sa te simta pe tine calma si linistita. Ma rog pentru voi sa fiti bine!
Am intrat pe fuga, fetelor!
Asteptam pe PM un raspuns la solicitarea noastra!
Si daca vreti sa ne vedeti am mai pus si noi poze in album (pe prima pagina)!
PS. Cum procedati sa puneti la semnatura link-ul cu pozele, dar "ascuns": adica ceva de genul Poze?
Am tot incercat si nu reusesc...
Ioana si Ioana-Simina (02.08.2005)
codruta_grg spune:
Si Petra mea are pliuri inegale (deci suspecta de displazie). Sa nu cumva sa faceti radiogarfii de sold, mai ales daca e fetita. Cautati mai bine cine face ecografii de sold. Noi mergem cand implineste 2 luni si jumatate.
DanaB si Petra fece bulbuci si nu stiu nici eu ce inseamna.
Andreea, si Petra maraia acuma 2 zile si nu dormea de loc ziua. Aseara a fost pediatra si am descoperit o sensibilitate la urechiusa. Cred ca atunci cand i-am facut baita i-a intrat apa in ureche si nu am sters-o bine. Acuma e bine dupa ce ii pun picuri. Pot fi difetrite cauze.
Kantink, si eu am tentativer de cantat, dar cu vocea mea.....mi frica sa nu aiba nici ea ureche muzicala. Asa ca las discul sa mearga.
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze
codruta_grg spune:
Aveti careva probleme cu buricelul?
La noi a venit ieri tanti dr. si a zis ca e putin unflat si i-a lipit eleocoplast pe el, care trebuie sa il tinem 7 zile.
Si mai avem pe fata eczema sugarului si am primit un unguent ... sa vedem daca trece.
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze
anis spune:
Codruta si Ingrid a tot avut bubite pe faza..acum nu mai are...si dr neonatolog ..mi-s zis sa nu ii dau cu nimik.
Monai..sar'mana de apreciere..o sa pun poza si cu ta-su ..ca pana acum toti zic ca e leita tati.
Hai ca deschid alt capitol
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
CONTINUAREA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58061" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (6)
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gogoutza spune:
mika1 bebele are clele lacrimare infundate. stiti metode de a nu ajunge la operatie? eu ii fac masaj, i-am pus antibiotic si il curat cu ser fiziologic.[/quote]
mare grija cu antibiotic la bb mici (scrie si in prospect, cred)...la mine a trecut prin masaj.si i-am pus si lapt matern (dar asta pt ca banuiau ca are conjunctivita, ca era rosu ochiutul). in schimb, o prietena a folosit antibiotic si bb, care acum are 2 ani, a ramas cu pleoapa cu muschiul slabit...si nu se mai deschide calumea.va trebui sa recurga la chirurgie estetica mai tarziu, pt a corecta. eu zic sa iei in calcul sfatul cu tratamentul homeopat.
Lory mersi pentru raspunsuri.Iulia mea nu vrea biberon..dar o sa mai incerc cu BabyDrink. pt ca vad ca s-a speriat asa tare de linguritele de Ca si Debridat, ca plange cand simte si se ineaca infiorator. cat despre vaccin, imi zisese pediatra de Infanrix, dar Penta, nu Hexa (nu-mi explic de ce si la Farmaciile HelpNet costa 1.652.000. si chiar nu intelegram de ce toata lumea ilfacea Infanrix, cand PentAct costa doar 790.000 si era facut de institutul Pasteur, plus EngerixB 400.000, parea mai convenabil.dar merita diferenta de cateva sute de mii, decat sa intepi copilu de 2 ori, nu? neaparat o sa intreb pediatra de ce nu m-a informat si despre varianta asta.
anis si Iulia isi baga pumnuletul in gura, dar nu vrea biberon si pace!!! l-am dat si cu glucoza si cu laptic...ma chinui jumate ora sa-l ia, si-l tot scuipa.am incercat vreo 4 feluri, ca am inteles ca conteaza si forma. nimic!
si iulia
http://community.webshots.com/user/iulia