Copilasi de iulie-august 2004 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Hop si noi dupa plimbari in frig si baita.
Adema - Giulia face de 3-4 x / zi kk, asta in mod normal ... si eu zic ca Codrut are scaunele moi de la dintzisori, ca doar a apapat orez ... tinem pumnii sa iasa bine analizele !!!
Io astept poze de la Vrabiuta
Gata, va las ca Giulia iarasi maraie ... azi m-a terminat psihic, a marait una`ntr-una, cred tot de la dinti, nu ma intrebati care, oricum jos ... toata ziua a marait si behait si nimic nu i-a convenit ...
O noapte linistita va dorim si o saptaman frumoasa !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Pai Adema, daca tu spui ca virg. copilul creste in greutate, inseamna ca mincarea se asimileaza, nu ? Si daca a mincat si orez ... si eu spun sa ai rabdare cu rezultatul analizelor ! Bafta multa !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
baby-boom spune:
Am intrat sa salut mamicile si supercopilasii de iulie-august!!!! ....dupa o lunga pauza de net, si implicit de dc....copilasii sunt niste scumpi dragalasi..absolut toti! Sa creasca mari si sanatosi si sa scape de chinul maselelor si al caninilor!
O noapte linistita
Florina, mamica Elisei
http://photos.yahoo.com/floppyflorina
Ajut-o pe Sabina! http://sabinac.netfirms.com/fotografii.htm
Ajut-o pe Bella! http://bella.netfirms.com/ro.htm
alice2004 spune:
Heeeei, Florina, salutari si pupici muuuuulti !! Bine ai revenit si sa ne vizitezi mai des ... te asteptam cu drag !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
amironeanu spune:
Salut!
Ati avut spor nu gluma in week-end, trebuie sa recuperez 10 pagini!
Si la noi a venit frigul , dar noi tot am fost pe afara, am fost foarte surprinza ca nu si-a mai dat caciulita jos. Am avut un week-ned plin si frumos, am gasit si noi la spartul verii un restautant cu loc de joaca pentru Stefi, i-a uimit pe bunici cat de frumos merge si cam atit. Avem si noi un colt de maseluta, probabil din acest motiv a dormit ceva mai rau in ultimele nopti.
Va doresc o saptamana usoara si frumoasa, ma duc sa citesc din urma!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
gongutza spune:
brrr...chiar ca a venit frigul...am scos si eu nasul pana in parcare si mi-a inghetat
Eu v-am citit,da de scris nu prea am avut chef....sunt intr-o pasa mai nasoala da recuperez eu cand imi trece.
Va pupez,mai ales pe copilasi(logic ca am vrut sa scriu bebei)
carmenp spune:
salutare la mamici si pitici, v-am citit din umbra, da` `lenea e cucoana mare...
adema, lasa-l in pace daca starea lui e una buna si nu te mai stresa, vei vedea la analize ce si cum.
si-n iasi e vremea cacacioasa, da` ati aflat deja de la andrea, mie nu-mi plac trecerile astea bruste de la cald la frig, oare s-o mai incalzi? ce stiti de prognoza?
andrea, vorbesti de pinochio? ca acolo e reastaurant cu loc de joaca pentru copii, de fapt o mai fi si altu` si nu stiu io!? nu ne-ai spus nimic de nunta, sau nu a fost we asta?? dupa cum scrii nu pari sa fii dupa o noapte nedormita.
de astazi sunt mama cu drepturi depline, gata cu huzureala
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
carmenp spune:
uitasem, si ilinca s-a cacacit azi de mi-a iesit pe oki de cite ori am schimbat-o si spalat-o, plus ca e foarte nervoasa, am vazut ca o chinuie o masea...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
amironeanu spune:
Carmen, esti personalitate importanta de acum
Da, la Pinocchio am fost, cam scump, dar merita ca macar unul din noi a putut manca in tihna . Nunta este week-end-u viitor, noi plecam sambata dimineata, dar o duc de vineri seara la soacra-mea, asa ca vineri sa ma vedeti cum bocesc pe la voi.
Cica vreamea urata tine pana joi, apoi iar va fi peste 20 de grade. Si eu ma gindesc cu groaza ce vom face noi in casa, haideti sa facem un brain storming, poate gasim idei faine. Noi am fost dupa-amiaza la mall, dar la Kidsland era foarte aglomerat, asa ca doar ne-am plimbat (si mi-am luat eu pantofi )
Liliana, tu esti din Caracal? Tare mi-ar placea sa o vad pe Adela. Si m-ai facut si pe mine sa plang pe la pagina doi. pentru o mamica cu mult dor in suflet.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57762" target="_blank">Copilasi de iulie-august 2004 (111)