Copilasi de iulie-august 2004 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
alice2004 spune:
Si la Bucuresti s-a racorit bine de tot, dar tot o sa mergem afara, ca daca stau doar in casa innebunesc ! Si pe Gizmo nu il mai tin nicidecum !
Acu vad ca s-a mai inseninat ... sa avem o duminica linistita si frumoasa !Pupici ! Ne mai revedem ... later, cred !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
roxana1974 spune:
Pai Daria, asta-mi mai ramane de facut safac si eu atunci, sa-i var cu fortza ser in nas si la baie cu el! Bine! In rest rabadare nu? Ca tutun nu bagam :)
Vremea si la Cluj e uratzica, e innorat si e un pic de vanticel, dar sunt vreo 12-13 grade, nu e chiar rau.
Va pup si io!
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
szivarvany spune:
Roxa - eu ii bag cu seringa, deci in jet, asa nu poate nici comenta ca merge rapid :)
Si noi mergem in plimbari, atata timp cat nu ploua.
Pupici la toata lumea !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
neata
eu sunt fericita ca a venit tati, scriu repede pana se dezmeticeste el si termina pupi omleta. am fost la restaurant ieri, pupi a mancat pizza la greu si vreo 2 cartofi prajiti...tati ne-a adus scoici de la ocean si dinte de rechin intr-o sticluta mica si o chestie de aia care imita apa de ocean intr-un fel de piramida de plastic cu figurine pe-acolo (of, nu-s prea buna la explicat). gata, va las, voiam doar sa va salut si eu.
pupicei multi
philip&andreea
copilasi dragalasi
Adema spune:
Fetelor, iar scaun moale la baiatul meu.De la ficacior de pui cu orez?!Oare? Iertati-ma daca v-am innebunit de cap cu problema asta a mea.Oricum, nu mai zic nimic pana joi cand iese analiza.
Laura,pupici baietilor !Sa stii ca intrebasem pe aici de tine ca nu mai stiam ce mai faci...
Blue Angel nu a dat pe-aici...Asteptam poze din Alanya!
Cu intalneala ati decis ceva?
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Andreea, ! Stiu cum e jucaria aceea cu apa si cu smecherii care plutesc in ea ! Ma bucur tare pentru tine !!
Adema, io una nu stiu ce sa iti spun apropo de kk ... si Gizmo mai face uneori asa, alteori face kk si de 3 ori pe zi, de m-am speriat si am trecut pe orez si morcovi ... Sanatate multa si sa fie bine cu analizele !
Gizmo pina la un an
roxana1974 spune:
Adema io zic ca totusi de la dintzi e kkcelul moale. Io daca nu are aspect ciudat si copilul e vesel si n-are treaba io personal, il las in pace, numai nu-i mai dau suc de fructe si-i dau mai multa branzica...nu cred sa aiba ceva. Oricum iti tin pumnii sa fie Codrut sanatos tun!
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
Adema spune:
roxana1974, pai de la branzica de vaci (facuta de mine) a facut kk urat! Ma gandisem la intoleranta la lactoza, dar vad ca apar scaune moi si de la alte alimente, asa ca mi-e teama de ceva mai complicat...?!Ce zici, ce poate fi? El ia bine in greutate, deci asimileaza si are pofta de mancare si stare excelenta.
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Adema, daca-i pe asa si copilul se simte bine si creste frumos, nu iti face probleme ! Parerea mea !
Gizmo pina la un an