Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
irinadum spune:
Bravo Cata sa le faci poze la toate sa aevm si noi cu ce ne delecta.Sa le poarte sanatoasa Bianca.
Irina 25+
T_Ioana spune:
Fetelor in privinta nasilor de botez eu sunt in dilema. Noi avem doua perechi de nasi (asa e obiceiul):nasii mari(din partea mirelui) si nasii mici(din partea miresei). Acuma n-ar fi asta o problema ca aici, la botez, nasa mare duce copilul la biserica si nasa mica il aduce, aportul nasilor de sex masculin este egal cu 0. Dar nasul meu, care nu stie obiceiul din Bistrita, si-a exprimat dorinta sa il boteze el pe bebe. Adica sa faca el tot ritualul. Eu sunt super bucuroasa, imi iubesc nasii, dar va intreb cum o sa ii conving pe nasii din partea lui Cristi sa renunte (mai ales nasa)si sa ii lase pe ai mei sa boteze....? ca deja mi se pare exagerat atatia nasi la un bebe mic, unul il duce, unul il tine, unul il aduce acasa si tot asa.....ce ma fac???

Ioana
si
26fix
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
marchplayer spune:
Din acest motiv vreau si eu sa ma gandesc bine inainte de a ofensa pe cineva, dar as prefera pe altcineva ca nasi pentru bebelusul nostru decat pe cei de cununie! nu stiu cum o sa procedez intr-un final...oricum mai am timp berechet de gandire.
Ioana ce burticoasa si frumusica esti, adevarul este ca ai si cu vreo 6-7 saptamani mai mult decat mine. Abia astept sa fie si la mine burtica asa de evidenta sa nu-mi mai spuna lumea ca m-am ingrasat!!
daniela 19+
T_Ioana spune:
Daniela multutmesc frumos, lasa ca o sa ajungi si tu sa nu mai poti face mare lucru de burta....eu nici o pereche de sosete nu reusesc sa imi pun fara sa gafai 5 minute. Cel mai tare ma ingrozeste dormitul, eu care dormeam fara perna am ajuns sa dorm pe ...3(!)perne, si chiar si asa nu prea mai pot respira....ca sa nu mai spun ca sigur o sa fac rana pe soldul stang, e singura pozitie in care pot sa dorm cat de cat, pot si pe spate dar mi-e frica pt bebe!
Ioana
si
26fix
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
marchplayer spune:
Buna Dimineata Somnoroaselor
Ioana zici ca-i facem rau lui bebe daca dormim pe spate? Asta era pozitia mea favorita
. Eu dorm acum mai mult pe partea dreapta acum...pe stanga simt ca ma sufoc. Azinoapte am visat ca venise Robert acasa si alergam spre el iar el cand m-a vazut s-a dat inapoi...cred ca nu m-a recunoscut asa
si burticoasa
. Ce cosmar!
daniela 19+
http://pg.photos.yahoo.com/marchplayer/my_photos
asteryaro spune:
Buna dimineata, fete frumoase!
Irina, mercic mult pt. info. Eram de-a dreptul ametita...
Cata, felicitari pt. cumparaturi. Abia asteptam poze.
Noi mai asteptam cu cumparaturile. Amandoi suntem cam superstitiosi... Pe mine numai gandul ca s-ar putea intampla ceva cu bebe ma sperie de moarte... Doamne ajuta sa fie bine.
Va pup si va doresc o duminica plina de iubire!
Cu drag,
Kiki super -
19s
http://community.webshots.com/user/astery100
Ursoaica spune:
Neata burtici!
Plictiseala mare sambata si duminica. Se scrie mai putin decat in timpul saptamanii.
Apropo de somn, este groaznic vad ca nici voi nu va prea omorati cu somnul. Eu sunt distrusa inainte dormeam numai pe burta, acum ma fatai de pe o parte pe alta si tot nu gasesc o pozitie. M-a parasit si pisica cred ca a zis "ma duc sa dorm pe el, este mai linistit, nu ma mai deranjaza".
Cu dormitul/statul pe spate mai putin fetelor, greutatea uterului preseaza pe vasele de sange si limfatice. Circulatia acestor lichide devine greoaie, corpul nostru si bebeul este privat de oxigen si hrana, iar de limfa ce sa mai zic ati vazut cum ne umflam.
Noi acum mergem sa ne plimbam, revin mai pe seara.
Ursoaica
24+
ralirali spune:
Neata felelor,
Cata, esti bestiala, abia astept a vad noile achizitii. Ce pret misto pe toate! De unde le-au luat? Vrem detalii
.
Eu am fost la eco si bebita mea e cu o saptamana mai mare ceeea ce m-a bucurat tare. Pe de alta parte, m-a certat doctorul destul de rau ca m-am ingrasat cam mult
, 12 kg in total si azi implinesc 24 de saptamani. Nu reuseste sa isi dea seama de unde vin durerile mele de burta, dar e posibili si de la kilogramele in plus. MAi mult, retin si FOARTE multa apa, am picioarele si mainile ca niste perne ambulante
. Dar i-am explicat ca eu nu mananc dulciuri si chestii grele, dar sunt predispusa sa ma ingras si sincer nu stiu ce as putea reduce din alimentatia mea in afara de sucuri pe care am inceput sa le beau datorita greurilor si mai nou, a nodului din gat care ma zgarie nonstop. O sa mai merg miercuri seara la maternitate la un eco mai performant sa mai investigheze cauza contractiilor astora nenorocite.
In legatura cu nasii, si noi vom avea doua perechi, nasii nostri e cununie care ne sunt buni prieteni si sora lui Ovi cu viitorul ei sot, dar se inteleg ei cumva cine tine bebelul
, nu imi fac griji.
Pupici pe burtici si o duminica superba,
Ralu 23+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
irinadum spune:
Neatza!!! ( nu stiu cat de dimineata e la voi dar la mine e).
Ioana pai spune-le si tu mai discret ca ai ales nasii si gata . Acum depinde si de ei . Ai mei au zis ca in privinta botezului nu e nici o problema insa daca vrem sa punem alti nasi nu ii deranjeaza si ca sa alegem ce vrem noi pentru copil. Iar in privinta obiceiurilor eu am cam facut ce am vrut cand am botezat pentru ca ma obosisera cu stinge lumanarea in pragul usii , tu il duci la biserica altul il aduce , ba il imbraci in nu stiu ce si il aduci in altceva , asta pana m-am prins ca de fapt nasii "taie si spanzura" asa ca am facut doar esentialul.
Marchplayer si eu dorm pe spate uneori pentru ca dc stau pe stanga sau pe dreapta mi-o iau d enu ma vad ( si din ce in ce mai tare) asa ca dorm cum imi este mai bine ( doctorul la fel a spus dc mie bine pe burta nu e nici o problema sa dorm cum imi e comod asta conteaza).
Astery nu ai pt. ce . Cand mai mergi la eco?
Ralu ma bucur ca bebeita e bine si stai linistita ca ai s avezi ca si cu contractiile se rezolva.
Irina 26
pisoi3 spune:
Neata fetele,
Adica neata pentru mine, ca de, purceii care dorm prea mult.
Acum a inceput sa imi mearga si mie netul, de aia nu am mai intrat. Hai sa va zic de eco de vineri. Bebe e bine, are 800 de grame si 31 de cm, la 24 de saptamani. Dr. a zis ca e foarte bine, colul e lung, inchis, nu sunt probleme si ne vedem luna viitoare. Am discutat cu el si despre prezenta sotului la nastere, a zis ca bineinteles ca da, el chiar incurajeaza chestia asta, ca e bine pentru gravida si pentru el, ca poate coopera mai bine cu gravida. Asa ca m-am linistit si din punctul asta de vedere. Cu epidurala a zis ca depinde de cum e travaliul, ca daca decurge usor si fara probleme nu are rost sa fie facuta, eu i-am zis ca il las pe el sa ia decizia asta la momentul potrivit. A zis ca a avut nasteri cu epidurala si fara epidurala, de regula cele cu epidurala au avut un travaliu mai lung, forceps nu prea a folosit, dar se poate intampla.
Cata, felicitari pentru cumparaturi, bravo. Cred ca stiu de ce patut de la Miniblu vorbesti, si eu l-am vazut, si eu ma gandeam ca daca sa il luam sau nu. Inca analizam, mai vedem ce se intampla si apoi luam o decizie.
Ioana, imi pare bine ca se intoarce sotul tau, cred ca esti foarte fericita.
Paula, felicitari pentru baietel.
Oana, poti sa vorbesti cu noi pe net daca te simti mai deprimata, de aia suntem aici. Cred ca e mai ales de la hormoni, lasa ca vei vedea ca in momentul in care il vei tine pe bebe in brate nu te vei mai simti singura. Si apoi noi suntem aici, asa ca uite un pupic sa te mai inveselesti 
Fetele, fug acum cu sotul pana la Cora si Bricostore sa ne uitam putin la mobila, va pupic pe toate si ne auzim mai tarziu.
Anda si bebe Mark 24+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png