Mamici de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
kikiriki spune:
'Neata burticilor!!!
Nu am facut ochi chiar acum, pe la 10 dar abia acum am terminat de mancat micul dejun!! Mai bine zis un fel de brunch...la noi e un ritual pentru ca sotul meu e asa de des plecat de acasa (din tara) atunci cand suntem impreuna in weekend, micul dejun il luam impreuna si e tare frumos mai ales ca e asa de rar!!!!
Azi noapte am venit tarziu acasa dupa cumparaturi pe la Cora dupa care am dus-o pe sorela mea la aeroport pentru ca a plecat in.....DUBAI

!!!A primit o oferta de job acolo la un super hotel si s-a dus la interviu dupa care mai sta o saptamana!!! Daca Doamne Ajuta o sa fie bine pentru ea o sa plece in octombrie de TOT!!! 

Pentru ea ar fi bine ca va avea o cariera super, dar NOI ce facem fara ea??? Al meu sot desigur ca primul lucru de care a rugat-o sa se intereseze au fost SCUFUNDARILE!!! E innebunit dupa asta!!
Problema e cu mama, ca ea saraca nu stie exact toata povestea...stie ca s-a dus in vacanta si atat...![]()
O sa vedem cum ii spunem dupa aceea daca o sa fie cazul... e cam greu ca e tare posesiva si la varsta asta cu 2 fete mari de 32 si 36 ani!!! As o sa fim si noi???
Azi nu am chef de nimc, dar cred ca o sa calc totusi ca sa nu se stranga vorba lui Utocata ca dupa aceea tot io trag....

Kikiriki
16+ si
Luanna
Kikiriki
Bee spune:
Buna fetele.
Gata, mi-am expediat sotul in Germania si am ramas cu bebelusha si cu netul (si cu parintzii si cu socrii
).Imi pare tare rau de voi cele care suntezti departe de cei dragi!NU cred ca va este ushor!
Ma bucur ca toate fetele care au facut ecografii, au ditamai bebeii!Pana acum nimeni nu a avut bebelushul mai micutz! Doamne ajuta!Soacra-mea s-a minunat ieri de mine ca sunt maare!Ca ea toata sarcina a pus 8 kg!EU am pus vreo 6 pana acum si pana nasc, mai e!Partea buna e ca nu ma umflu deloc! N-am picioare sau maini umflate, desi beau foarte multe lichide de frica sa nu fac infectzie urinara), n-am carcei sau crampe musculare (desi eu fac parte din categoria "vitamine deloc"), contractzii n-am avut, doar dureri de spate ingrozitoare si ocazional multiple probleme care numai cu sarcina n-au legatura!
Astazi fetitza mea a dat o reprezentatzie pe cinste tocmai cand ne pregateam sa
! Si taticul a ramas lemn si se uita fascinat cum da din picioare fetitza mea si facea burtica valuri valuri.Si a plecat saracul in Germania, relativ statut!
Ursoaica si eu ma intrebam daca n-or exista cumva sutiene speciale pentru sanii grei de gravida! CA eu toata viatza am mers pe principiul: fara cusaturi,fara sarma, fara burete, fara dantela! LA Triumph la Unirea, super sutiene (dupa gustul meu): albe, simple, dar solide, fara, fara, fara si totushi foarte foarte......! Si numere mari (si totushi incap in 80 C!).
Catalina, dupa cum vezi suntem foarte curioase sa ne dai detalii!Eu una vreau sa shtiu cat mai multe despre carucior si patutz!Noi cu caruciorul suntem in mare dilema, ca o sa fie si iarna si bebelusha mica si eu singura!
si mai vb, ca altfel ma depresez si eu singurica!
Bee
25fix
si Fetitza
marchplayer spune:
Chiar ca este mare amorteala pe forum im WE.
Ralirali in privinta retentiei de apa..ai incercat sa maninci mai nesarat?
Ursoaica, dormi cu pisica?! Am si eu doua pisici pe aici, stau si prin curte si prin casa, mai putin in camera unde dorm eu, iar de cand am aflat ca sunt insarcinata nici macar odata nu le-am mai atins de frica toxoplasmozei!
Bee cat sta sotul tau in Germania de iti faci probleme in privinta caruciorului si a faptului ca va fi iarna cand nasti? De ce zici ca vei fi singurica?
Kiriki, succes surorii tale in Dubai si lasa ca mama voastra o sa se obisnuiasca mai ales daca ii mai dai tu de lucru cu bebelusul vostru.
daniela 19+
http://pg.photos.yahoo.com/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Apropo fetelor voi ce mai cititi?? Mai dati-mi si mie ideei si va rog sa nu fie despre bebelusi si mamici ca o sa ajung in curand la saturatie!!!
Eu de curand am citit Cartarescu "De ce iubim femeile" si apoi Dan Brown "Codul lui Davinci" si "Ingeri si Demoni"!
daniela 19+
Ana_m spune:
Buna burticutelor,
Inchipuiti-va ce am mai facut azi : De dimineta m-am trezit sa fac mancarea, am prajit carnea, salata facuta, tot , mai ramase sa fac pireul. Am pus cartofii sa fiarba si...... am plecat la biserica. Cand am intrat in biserica ( cu o mica mica intarziere ) imi amintesc ca nu am stins aragazul 

. M-au lovit toate caldurile , am crezut ca ma apuca raul, ma gandeaazum ca daca stau pana la sfarsit gasesc bucataria scrum. Noroc ca era si fratele meu cu noi si saracul l-am sacrificat pe el sa mearga acasa pe jos ( vreo 25 de min) sa stinga aragazul. Asa ceva n-am mai facut, mi-s obsedata cu chsetiile astea , tot timpul ma intorc de la usa sa vad daca am inchis apa, gazul si acum......am plecat bine, mersi. Neuronul meu e singur si bantuie..............
![]()
![]()
Din nou m-au apucat probleme cu
![]()
Plec acum , nu stiu daca v-am zis acum ii am aici la mne in vizita si pe mama si pe fratele. Merg sa le arat locuri frumoase de aici ca fratele meu acus pleaca. Nici nu vreu sa ma gandesc.
Va pup
Bee spune:
Chiar ca e liniste in weekend.
Daniela, sotul meu sta doar o saptamana in Germania, acum, dar e plecat mai tot timpul pe undeva si daca nu e plecat are mult de lucru, de aceea shtiu ca o sa ma descurc mai mult singura. De citit am citit si ce-ai citit tu, dar acum 2-3 luni. Acum sunt la carti SF si erotice. Ultima parte din Dune, ALberto Moravia "Eu si el", etc. Eu citesc mai multe carzti odata, ca nu ma pot opri.
Ana, bine ca nu a fost mai rau!
maraki spune:
Buna fetele,
Va scriu mai pe seara, acum astept sa vina matusa si unchiul lui Giorgos pe la noi
Ieri au fost socrii la mine“, ziua am fost plecati pe la magazine si am gasit salopete plusate cu 3 euro bucata
Am luat 5, alaltaieri am mai luat un costumas superb si o salopeta din raiat finut si 6 perechi de sosetute pt. nou nascūti.Vineri a mai luat si Giorgos 3 costumase , am intrat in febra cumparaturilor pt. bebe,ne lipsesc atatea pt. noi, dar uite ca nu ne putem abtine![]()
Bee pt. tine am intrat acum, spunei sotului ca la Segmuller au salopete de bebe cu 3 euro bucata!Sant frumuoase, e plusul ala finut si moale
Va pup pe toate,intru diseara.
22+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
T_Ioana spune:
Fetelor m-am trezit din somnul de dupa masa ca a inceput polaia si aveam niste lenjerii de pat intinse pe balcon. Nici nu tin minte de cand nu am mai dormit asa de bine, fara stres, fara dureri de spate si am mai si dormit ca o valiza ca m-am trezit aproape pe burta si nici nu stiu cand m-am intors. Dar daca ala micu si voinicu nu a protestat inseamna ca nu l-a deranjat, vorba lui Irina, poate cel mai important e sa te simti tu bine....
Anda sunt foare fericita ca se intoarce Cristi, dar nu ajunge azi, ca raman sa doarma in Ungaria, asa ca abia maine il vad!
Irina cu botezul ar fi extra daca ar intelege nasii de aici ca am vrea ca cei de la bucuresti sa-l boteze pe micut dar nasa asta a lui Cristi e atat de.....tine ca toate chestiile sa la faca ea, sa vada toata lumea cine e ea, cati bani are.... chiar si lui Cristi i-a lasat un gust amar! E tinerica.......
Bee ai luat chiar foarte bine pana la 25 de spatamani....6 kg e excelent, nu o mai lua in seama pe soacra ta si uita-te la noi cele care am pus sanatos pana acum....eu tocmai m-am cantarit si am luat 10 kg(dupa cantarul meu nashpa, dar saptamana viitoare merg la doctorita de familie si ma cantaresc pe al ei, ca oricum ala e reperul meu)Si las ca vine sotiorul tau repede acasa, pana atunci o ai pe bebelusha.
Kikiriki eu cred ca e cel mai bun lucru pentru soara ta, ce sa fac la Romanica, sa se plafoneze si sa se chinuie pe un salariu de doi lei?
Daniela eu recitesca cum seria "Harry Potter", mi-au palcut la nebunie, mai rau e ca le am doar pe comp si imi cam oboesc ochii
Ioana
si
26+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Bee spune:
Maraki, chiar ma gandeam cum de n-ai intrat pana acum. Multumesc mult pentru informatzie. Si asa se gandea sotzul meu ce sa ia, ca la Tarom are limita de greuate mai mare decat la alte companii.
Ioana, esti o fericita ca-ti vine barbatul acasa si ca ai reusit sa dormi cu bine.
Nasi? Eu o sa am o prietena nasha singura si ash mai vrea dintre prietenii lui Radu un cuplu, ca ai lui nu prea sunt singuri. Si noi o sa facem si nunta la un loc cu Botezul, asha ca o sa avem si nasi de cununie, ca sa fie veselia cat mai mare!
Bee
25 fix
si Fetitza
marchplayer spune:
BEE, o saptamana nici nu stii cand trece! Cred ca eu sunt cea mai singurica de pe forum!
Credeam ca a mai venit cineva in tabara mea, Robert al meu este plecat de pe 9 iunie si vine pe 9 decembrie
. Alberto Moravia zici? Sper sa nu fie prea erotic ca nu-i cazul
.
Sa va uitati la LOST daca-l aveti ca-i un serial interesant, eu am vazut azi 3 episoade si m-a captivat...cred ca mai bag creo 2 astazi!
Ioana mai bine cumperi cartile decat sa-ti strici ochii, o sa-ti trebuiasca si mai tarziu ![]()
Am ajuns si eu la jumatatea sarcinii...URAAAAAAAA!!!!
daniela 19+
http://photos.com/ph/marchplayer/my_photos