Mamici de martie-aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetele,cum vi se pare Ruby ca nume pentru fetita ?caci e singurul care ne place si mie si la mandru meu.Bine stiu ca bebea sau bebe va avea 2 sau chiar 3 nume.Noi suntem in 16 saptamani implinite,deci cu + .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Frumoase numele voastre, avem si noi o lista de preferinte, deocamdata ne-am oprit la Alicia (Alissia?) daca e fetita si la Leo daca e baiat. Recunosc ca pt baieti nu e usor deloc sa gasesti un nume. In general, mie imi plac numele simple si scurte, si care sa sune international/ universal (nu vreau sa fie copilul complexat ca nu-i poate pronunta bine numele la scoala ori ca-l poceste). Imi plac si numele compuse, dar sunt greu de retinut si se confunda usor. Vreau sa-l conving pe sotior sa renuntam la al doilea prenume pe care eu una il gasesc formal, nu foloseste nimanui si e doar in acte (ca sa pierzi vremea la completarea actelor), si de obicei se duce mai departe numele parintilor, bunicilor care de cele mai multe ori suna invechit (Ion, Iosif, etc). Maria insa imi place, poate totusi lasam Alicia Maria, nu suna rau deloc. Voi ce ziceti?

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Fetele, am umplut 11 pagini, propun sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58029" target="_blank">la Mamici de martie-aprilie 2006 (13)

Rog un moderator sa inchida acest subiect, multzam

10+3

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput