Mamici de martie-aprilie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispi, am zis numai pt ca io stiu ca trebe sa ai grija sa fie din lapte pasteurizat. Daca FETA e din lapte pasteurizat, se poate minca, dananita.

Adevaru-i ca dr nu mi-a zis explicit sa nu maninc produse din lapte nepasteurizat, dar am citit… voi cum stiti?

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Catrinel17 nici mie nu mi-a zis doctorul sa nu mananc ceva anume. Am primit sfaturi de la foste gravidute si am citit. Nu ma pot abtine la branza FETA daca e in frigider asa ca am mancat si am mai mancat eu si altele "interzise". Nu fac o tragedie din asta pt ca n-am exagerat cu nimic!

pup

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

quote:
Originally posted by dananita

Ma alatur si eu revolutionarelor!

JOS GRIJILE! JOS GANDURILE NECURATE! JOS HAINELE!

TRAIASCA dar nu neaparat in ordinea asta

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Dananita, meyyyy, nebunatica mica.

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

hi hi hi catrinel 17 sotu imi zice pispi. m-ai facut sa rad, ca deja imi e dor de el ca azi a plecat la iasi se intoarce abia maine. si mie nu-mi place sa dorm singurica.
si eu o stiam pe asta cu pasteurizatul. adica ca ai voie pasteurizat, dar nu prea am stat sa ma gandesc din ce-o fi facuta branzica aia, ca mie imi place si nu cred ca o sa patesc ceva.

pupam la fete

Anamaria 12+ si bamboocel cel voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Multumesc Cat si Catrinel17, cu ocazia asta vedem si ce-am facut.

In alta ordine de idei, sambata merg la v. babes sa-mi fac toxo, ca am uitat sa-i spun doctorului ca am pisi acasa si nu mai astept pana la urmatoarea vizita.

Azi am luat o lingura de clorocalcin pt urticaria mea, ca sa elimin mai repede toxinele din organism, ca tin regim ca tolo de 3 sapt si nu mai vreau, mi-e pofta de paine cu unt, miere si lapte.

Va pupic

Ileana 14+

Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darkeyes spune:

Catrinel17 nu se consuma lapte nepasteurizat sau produse lactate din lapte nepasteurizat din cauza posibilei infectii cu o bacterie numita Listeria care provoaca avort spontan chiar si in luni avansate (fereasca Dumnezeu!) Infectia are simptome f asemanatoare cu ale gripei. Am o fosta colega de facultate care a pierdut o sarcina in luna 6 din cauza infectiei cu listeria.
deci mare atentie la ce lapte si lactate consumati! sa nu fie de la tarani, din piata! io deja am o fobie uriasa cu astea!
ca si cu carnea...pe care o fierb si o prajesc de o ia gaia
o seara placuta tuturor
ps totusi vreau ardei iute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

am uitat ce trebuie sa fac.

MA ALATUR REVOLUTIEI SI REVOLUTIONARELOR. TOTUL ESTE BINE NOI SUNTEM BINE BB-EI SUNT BINE, DORM, MANANCA, DAU DIN MANUTE SI DIN PICIORUSE SI SE FOIESC LA MAMI IN BUTICI

SI VOR FI CEI MAI MESERIASI BEBEI DIN CATI EXISTA. URAAAAAA

Anamaria 12+ si bamboocel cel voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darkeyes spune:

ps de asemenea a se evita oul moale si branzeturile moi, cum ar fi feta, dar mai ales branzeturile cu mucegai!! acelasi pericol de infectie cu listeria.
sper ca nu v-am speriat prea tare, eu is nitel paranoica cu asta din cauza colegei mele
numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

BINE ai venit ,atlantiana!sarcina usoara si bebel sanatos!!!!!
mai fetelor da vesele mai sunteti azi si harnicute,ati scris mult tareeeeeeee!
DANANITA si eu m-am gamdit la numele de MARIA ,e frumos si are si sfant si inca important,nustiu ce am sa fac daca e baiat????????
SERJ,bravo ptr. analize!!!!!!
mai fetelor,am inteles bere nu am voie sa beau,dar cate o vodka mica imi dati voie??????
stiti ce mananc acum??????mi-am luat seminte si mi le-am prajit,mi se facuse o pofta de seminte prejite de mine acasa,calde cu putina sare,is nebuna ,nuuuuuuu!
cat despre capitolul haine,eu port salopete de gravidute de vreo 2 luni,am trei perechi,nu cred ca as putea sa port rochii din alea largi!!!!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetele mele revolutionare!

Ce ziceti mai fetelor de frigul asta de afara? Mor de ciuda cand vad ca trebuie sa ma imbrac gros cand ies pe afara! Am noroc cu concediul medical, ca nu trebuie sa ma duc la servici si scot mai putin nasul din casa pe frigul asta!

De cateva zile am o scurgere laptoasa si nu stiu daca e normal! Cred ca pana la urma o sun iar pe dr si merg la inca un control (e satula, cred, deja de mine).

Pispi da' zau ca esti grasa rau la cele multe kg pe care le ai, norocoaso!

Laura 14+
Puiutul meu

Mergi la inceput