Constanta la apel! (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adineauri, eu inca "misunam" pe aci, aud forfoteala in camera lui Sebi, dar nu ma "deranjez" sa verific... Cand, in sfarsit, m-am hotarat sa vad ce face pezevenchiul, pac! dau nas in nas cu el pe hol: "mamiii, păsete (soseta) nu-i!!!!" (venea descult la un piciorus, cu soseta in mana, sa-l salvez si sa-l incalt eu!).........

am baiat maaaare!!!!!!!!!!!

Adriana, scoate-l pe Razvan pe balcon, cu geamul larg deschis si se "aeriseste" sigur!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Moamaaaaaaaa, voi vedeti ce toarna afara?????? Bâââârrrrrrrrrr........

Hai ca mi-am mai amintit o faza simpatica: in timp ce am stat la munte, Sebi a dormit cu noi in pat si se alinta cand la mine, cand la ta-su in brate, care zicea ca Sebi "se cuibareste ca o boaba de fasole intr-o pastaie!!!!!"

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua, fetelor!Am intrat dupa ceva timp si dau nas in nas cu secvente horor.Mai lasati emisiunile ale ca nici nu mai pot sa tastez un text pentru voi.Sta omul in weekend cuminte ,doua zile munceste,si a treia zii intra pe site si i se face parul maciuca.Si dintii mi s-au sterpezit.
Mai bine ziceti ce facem cu ploaia asta.Pe langa ca ne tine in casa ne mai da si o stare de indispozitie.
Felicitari Sanzii,David se pare ca e un geniu.
Xandra-nu uita-cand te vor apuca durerile da un mesaj pe DC si pe urma dute sa nasti sa nu ma mai chinui cu poze de la echo sa vad cu ochii mei.(nastere usoara si sa fiti sanatosi)

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

De Angelique,stie cineva ceva ca a disparut cam mult.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sunt aici, oricum deja mi-ai dat de urma. Dupa cum ti-am raspuns deja si pe subiectul de Constanta de la mirese, eu v-am mai citit, dar ma depasiti complet cu viteza cu care scrieti (eu nu am net decat la birou) si in al doilea rand ma simt cam in plus cand vorbiti voi de bebicii vostri si eu nu stiu ce sa va spun. Voi stiri sa va dati sfaturi, va pricepeti la copilasi din propria experienta, eu sunt pe dinafara si de multe ori nu stiu ce sa va spun si daca scriu ceva nu vreau sa ma bag ca musca in lapte. Oricum sunt si eu pe aici, nu am patit nimic, stati linistite...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantiana spune:

Buna!

Sunt o graviduta de 13 saptamani si intru pentru prima oara pe acest forum. Am citit cate ceva din discutiile voastre in „Constanta la apel“ si am constatat ca mai toate aveti deja copii... iar xandra28 va naste si ea in curand. Deci raman singura gravida de pe aici?

Am incercat sa ma inscriu in lista de mamici de martie - aprilie 2006 (la prima ecografie, facuta la 7 saptamani, mi s-a spus ca voi naste pe 24 martie), dar:
- topicurile cu mamici de martie-aprilie sunt toate inchise (cel putin asa am vazut eu)
- in profil, la data probabila a nasterii, nu ma lasa sa aleg anul decat maxim 2005; iar eu nasc in 2006...
Poate nu stiu eu cum se face.... ma puteti ajuta cu un sfat in acest sens? Va rog mult...
As vrea sa discut cu mamici care sunt de aceeasi „varsta“ cu mine. Banuiesc ca pe voi v-as plictisi cu intrebarile mele - voi ati trecut de perioada de asteptare... acum aveti copii mari, care merg la gradinita.... UF, mi s-a urat de asteptat. Vreau si eu sa-mi tin copilul in brate... sunt foarte nerabdatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Acum inteleg de ce e buna gradinita!!!! hihi...
Dimineata a sunat soacra-mea sa nu il duc pe David la gradi, ca ploua rau afara...dar tocmai asta era motivul pt care l-am dus!!! De ce sa se plictiseasca in casa??? Asa acolo se joaca cu alti copii si se distreaza!!! Ce m-a uimit e ca se pare ca toti parintii gandisera ca mine caci toti copiii erau prezenti!!!

Camelia e tare dulce fetita ta, am tras si eu cu ochiul la poze!!!

Alina, mii de scuze, inca nu am avut timp sa trimit pozele...promit ca o fac azi!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bine ai venit, atlantiana!nu ne plictisesti cu intrebari.daca te putem ajuta cu cea mai mare placere.cred ca si restul fetelor sunt de aceeasi parere.o sa te rogi sa mai fi stat bebe in burtica ca tare bine era.lasa ca trece repede sarcina.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Atlantiana, bine ai venit!!! Esti bine venita aici, sa o rugam pe Roxana sa te treaca pe listuta!!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57600 uite asta e subiectul mamicilor de marie 2006!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor!

Bine ai venit atlantiana! Sarcina usoara! Vad ca ti-a dat Sanzi link-ul pt. subiectul activ de mamici de martie-aprilie 2006 (12), te prezinti si te vor trece fetele pe lista. Dar poti sa ne bati si pe noi la cap cu intrebari, ca pe mine fetele ma suporta de vreo 3 ani .

Vic, scuze ca nu am dat nici un semn de viata. Nu ajung decat dimineata cu Maria la gradi si apoi sunt blocata acasa. Cand o sa pot, te sun si vedem atunci daca mai e disponibila masinuta.

Sanzi pt. David. Si pe mine m-a surprins Maria cu "povesti" despre Mos Craciun de la mami de la serv, cand i-a dat "tanti" (colega mea ) baloane.

La noi a inceput cosmarul la gradi. De ieri plange cand o las. Ieri s-a bazait doar putin, dar azi mi-a zis clar ca nu mai vrea la gradi si a plans si s-a jelit: unde pleaca mami???? Noroc ca personalul este dragut si mereu o ia cineva in brate, o plimba, imi face cu mana pe geam. Sper doar sa nu planga mult acolo. Oricum eu bazai inca. Mamicile cu experienta, cat ziceati ca tine perioada de acomodare? Ca mama m-a incurajat: sora mea a urlat 1 an jumate. Eu sigur nu as rezista atat. Ma gandesc la o luna si mi se pare f. mult.
ce ma incurajeaza sa o duc in continuare e faptul ca deja a invatat o groaza de lucruri. Cred ca daca se obisnuieste o sa ii prinda f. bine. Initial nu mi-a placut ideea ca fac engleza de la varsta asta, dar acum imi dau seama ca este in perioada cand absoarbe tot si nici nu ii e teama sa pronunte. Ieri deschidea sertarul si zicea: open. Plus ca "mormaie" cateva cantecele (adica doar cuvinte din refrene, pe care cu greu le identific ).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput