Constanta la apel! (49)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
hello frumoaselor.
ce sa mai zic si eu de vreme? ca e ca la nebuni. la mine in birou ploua. si am, de lucru de mor. alte noutati....nika.
Atlantiana, bine ai venit printre noi! mai da-mi ceva detalii (DPN, nume...ce doctor ai...) si trec la listuta. si nu o sa fii singura gravidutza, mai este si Simona (liris).
Angelique, imi pare rau ca simti ca nu poti scrie aici. incercam sa avem mai multe subiecte de discutie, nu numai copii. oricum, daca ne povestesti ce mai faci si mai puneti la cale poate iesim si noi dintre-ale noastre.
Cornelia, imi pare rau ca Maria a inceput sa bazaie.....sper sa ii treaca repede!
fug la site-ul meu.
PS: modificat listuta. astept detalii
ADINUTZA spune:
Salutare,
Ca sa va inveseliti un pic intrati aici: http://www.bellagreetings.com/1/card.php?ID=1680&PHPSESSID=746aa0ab1dec0af7e2ce5ed17439a327:))=))
Sper sa va placa!
Atlantiana, bine ai venit, sper sa te simti bine cu noi Nu te sfii sa ne intrebi orice te framanta.
Tania, la Golesteanu am fost, nu stiu ce parere ai tu despre ea, dar eu cred ca e sarita de pe fix. La ora 13 incepea programul, la 14:30 aveam noi bonul numarul 1, la ora 15 apare si ea la cabinet cu baiatul ei, asistenta iese din cabinet si o inchide inauntru cu fii-su, la ora 16 pleaca baiatul, noi dam sa intram, ne zice sa asteptam o secunda,(am crezut ca vrea sa-si puna halatul), apoi iese si ne zice sa o mai asteptam 1 minut ca merge la toaleta, si revine dupa atat de mult timp incat am crezut ca-si face si baie.
Mie asta mi se pare nesimtire curata, in conditiile in care era holul plin de copii cu afectiuni neuromotorii, unii dintre ei veniti de la tara de dimineata de la 8-9. Daca nu am fi avut nevoie de ea, eu i-as fi facut reclamatie, dar saptamana viitoare trebuie sa intram in comisie si e si ea membra acolo.
Nu mai zic ca pana sa-i pun pe masa 500.000, a jignit-o pe fina mea continuu, cum ca Bogdanel ar arata de parca e de la casa de copii, cum ca ei nu-i plac brailenii si multe altele. Mi s-a parut persoana cea mai aiurea pe care puteam sa o cunosc. Dupa ce a luat banii a inceput sa ne scrie bilete de trimitere catre centrul de zi Cristiana, catre Techirghiol, catre recuperare in spital, ce mai era prietena noastra. Ne-a asigurat ca se va recupera si poate va merge la o scoala speciala asta dupa ce la inceput ne-a zis ca-i autist si redus mintal.
Aveti cumva Legendele Olimpului? I-am tot povestit lui Bogdan despre zeii din mitologia greaca dar deja nu mai fac fata ca nu-mi mai amintesc si nu am gasit cartea de cumparat.
Andrada azi a venit la mine in dormitor si m-a intrebat clar: Mami, vrei si tu? Eu inteb ce, ea imi spune: sa papi banana. Am inteles mesajul, voia sa manance banana.
Va doresc o zi senina, macar in suflete!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
sinzi_ana spune:
Cornelia, imi pare rau ca ati ajuns si voi la faza asta!!! La David (asta primavara) a tinut vreo 2 saptamani...sau cam asa ceva...dar nu neaparat cu plans cat cu tinut cu putere de piciorul meu!!! Statea agatat ca o maimuta...dar ideea e ca trece!!! S-a prins care e treaba pe acolo si ca tu pleci si ea ramane...
Adinuza, am uitat sa va aduc lantisotul Andradei!!!
roxa, m-a sunat o prietena si cand a auzit ca am dus copilul la gradi pe vremea asta a zis ca m-am tacanit...ca nici daca vine uraganu nu il scutesc de la gradi...hihi...da bine ca in gradi nu ploua!!!
va pup
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
Ontica Camelia spune:
Buna, ce mai faceti?
Azi am avut treaba in oras si, m-am plimbat "putin" prin ploaie , am ajuns acasa mai murata decat gogonelele pe care le voi pune pt iarna .
Atlantiana, bine ai venit pe aci, de ce te grabesti? O sa ai tot timpul ocupat cand se va naste bb, acum odihnestete si "fura" meseria de mamica de pe unde poti. Nu se stie niciodata cand te lovesti de ceea ce citesti pe aci . Sanatate multa si sarcina usoara . Si la profilul meu scrie o data probabila a nasterii prin 1800 si ceva dar, eu am un lapsus si nu-mi amintesc nimic (batranetzea maica ).
Mav, se pare ca lui Sebi ii plac senzatiile tari . Eu pe Alex nu o mai culc in patutz de vreo 2 luni. Acum doarme singura in canpeaua de la ea din camera si cand i se face dor de mine noaptea vine la mine, ma ia de mana si imi spune: "Mami, opa nani mine". Ma duc o culc la loc si incerc sa adorm si eu in continuare pana la o noua vizita nocturna.
Sinziana, ma bucur ca ti-au placut .
Cornelia, imi pare rau ca dupa un inceput asa de bun Maria a inceput sa planga ca nu mai vrea la gradi. O fi "ereditar"? Sper ca nu.
O zi buna.
Camelia & Alexandra Elena
xandra28 spune:
hello fetele!
atlantiana, la ce doctor mergi?
eu sunt la rusha
xandra, 30+
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
nastasie spune:
adinutza, eu am doua volume din legendele olimpului.stiu ca una a ramas fara coperti.in doua-trei zile termin santierul si ma uit dupa ele in pod, unde imi pastrez toate cartile.daca le vrei ti le dau.te anunt cand le gasesc.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
xandra28 spune:
sinzi, ai cumva mama shi copilul de capraru? ca am auzit ca nu se mai gaseshte shi ash fi luat-o sa o trag la xerox... sau mav? o ai tu?
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
liris spune:
quote:
Deci raman singura gravida de pe aici?
nope, se pare ca sunt si eu. la mine data probabila a nasterii ar fi 1 mai 2006 (Roxa ca esti administratorul de retea).
v-am zis ca am appointment la moasa pe 11 oct (primul)? cred ca v-am zis... au zis ca o sa-mi faca si ecografie (una singura se face ... oricum e un progres ca pina acum nici asta nu se facea).
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
sinzi_ana spune:
Andra o am, e la socrela acu, ii spun cand trece pe aici sa mi-o aduca!!! hihi...si am si dr Spock daca vrei!!!
Simona, ne-ai spus de programare!! Bafta multa!!! Mie mi-a luat mult sa inteleg ce o fi aia "midwife" la care ai programare!!! hihi...ei si moasele lor!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
xandra28 spune:
sinzi, eshti o life saver... merci mult, numai sa nu uitzi, plssss...
pupici, xabdra
p.s.: vreau shi dr spock, of course
pozici cu mine
ticker bebe