Constanta la apel! (49)
Raspunsuri - Pagina 13
mav spune:
Salutare, fetelor!
Ati fost asa de harnicute la scris, ca dupa ce am citit vreo 3-4 pagini (de cand n-am mai postat eu), am si uitat ce si cui trebuia sa-i raspund!
Ni s-a stricat masina si cu ploaia asta torentiala, chiar ca suntem blocati in casa....
Adina, gasesti Legendele Olimpului, la numai 360mii lei (vol.I+II) aici:
http://www.stilus.ro/librarie/product_info.php/products_id/2763
Xandra, eu mi-am cumparat, inca de cand eram gravida, si am citit si inca citesc ceea ce ma intereseaza despre evolutia lui Sebi:
1. Cresterea copilului- de la o zi la sase ani-Manualul parintilor de Anne Bacus (Editura Teora) --chiar am vazut-o de curand la Sellgros si eu sunt f multumita de ceea ce am citit in aceasta carte
2. Dr. Spock- ingrijirea sugarului si a copilului, Editura All
Cornelia, imi pare rau sa aud ca Maria plaaange... Iti dau pe PM nr de tel al Madalinei (l-am mai postat eu -ca sa nu mai fiu "la mijloc"- dar n-a sunat-o nimeni) si stabilesti cu ea, daca iti vine mai usor!?
Sinzi, nu-i problema, pot astepta pozele! Mi le trimiti cand ai tu timp! Ai glumit cand ai zis ca iese soarele?! Ca la noi a plouat torential pana acu' 10 minute............ (si iar mi s-au udat peretii in dormitor, desi locuim la etajul 1 din 4!)
Camelia, ce bine ca Alexandra nu cade de pe canapea! Lui Sebi ii place sa "escaladeze" orice, asa ca urca si coboara de placere in/din patut. Inca incape bine in patutul lui (din material textil, ca si un tarc) si foarte rar il las sa doarma singur in patul mare din camera lui, pt ca o data a cazut (in somn) si s-a lovit la cap si s-a/ne-am speriat taaare (de obicei, nu-i plangacios, dar atunci a plans si suspinat juma de ora!).
Tatiana, am papat bine "grasa"?! Ca venim si noi, sa ne dai si noua!!!!!!!!!
Atlantiana, bine ai venit si sarcina usoara!
Eu cu dr. Rusa am nascut si am fost f multumita! Este "scump", dar a venit intr-un suflet la spital (in 10 min), desi l-a sunat sotul meu pe la ora 1 noaptea!!!!!!!!!! Si moral m-a sustinut f mult: mergeam cu listuta de intrebari la el si mai intra si sotul meu in cabinet, si stateam de vorba despre orice (in legatura cu sarcina si nasterea, desigur)!
Vic & Sebi (04.02.2004)
sinzi_ana spune:
Si noi am innotat...
L-am luat pe jos pe David ca mi s-a parut ca iese soaele si ne-a prins o ploaie....umbrela era decor!!!! Am inchis-o rapid, iar DAvid era in delir, ca a intrat in toate baltile, cu greu se dezlipea de una ca sa treaca la alta, si vreo 3-4 babe si doamne "bine intentionate" mi-au spus sa duc copilul acasa ca "s-a udat la picioare" (era ud pana in chiloti) sau "ce mama inconstienta, raceste copilu"...hiih...dar copilul meu era asa fericit!!!!
Alina da si mie adresa ta!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
dadi_t spune:
Atlantiana, bine ai venit!
Fetelor... ce-i nenorocirea asta afara??????Sunt suparata foc.Doi pereti ai dormitorului sunt umezi-s-a infiltrat apa prin beton.,Doamne, daca noi la bloc patim asa, ce o fi la ce-i care stau la case??? Incep sa renunt incetul cu incetul la ideea de a ne muta vreodata la casa.....desi e visul nostru..Eu stau la et. 7 din 10 si a ajuns apa in pereti.Vecina la 10 e disperata a oprit curentul in casa ca a i ntrat apa in diuzele de la prize si in tabloul electric.Doamne-pazeste-ne de mai rau!!Ce-i si la americani......urgie...
Sa speram de maine intr-o vreme mai buna!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze CONCEDIU AUGUST,NOU-NOUTE!!
Ce nu poti controla...evita!
jone spune:
angelique , ti-am mai zis ca nu ma deranjezi.
il trimit si pe harry ca il am. il am si pe ultimul dar e in engleza...
ai citit pana la urma codul?
pupici.
ps. am plecat noi la braila si pe o vreme mult mai naspa ca asta.
vom vedea.
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
roxanaz spune:
http://www.rolitoral.ro/webcam/webcam.htm marea la modern. arata super, numai bine de o plaja
Jone, drum bun.
BDana spune:
Roxana,pai eu tocmai voiam sa te intreb cu tii revistele si cd-urile asa, la indemana lui si nu le "rasfoieste"(am vazut intr-o poza ca erau chiar jos plasate) ca eu am niste raftulete ticsite cu carti si cd-uri in sufra.(mobila nu prea am) si deja ma gandesc cu groaza ce sa fac sa le salvez...
Nici ieri si nici azi nu am scos vizigotul afara si acum, cand vad cum toarna imi pare rau ca nu am profitat de timpul scurt in care se mai oprise ploaia
Gravidutele, pai doctorii renumiti din Constanta, au zeci de paciente pe zi...E bine sa fie ei bine pregatiti din pdv profesional, ca sa ia pe fiecare la sentiment ca sa se simta femeia aproape de medicul ei ( cum ar fii normal) nu le mai permite timpul.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
jone spune:
angelique, iar nu merge!am trimis pe cnpas.org si mi s-a intors ca e eraoare.
poate totusi ai primit.
cat despre ploaie stiind ca ma inund pe balcon la cea mai mica picatura de apa, in vara asta l-am izolat ca lumea.pe unde am vazut ca intra apa tata a cimentuit cu mortar de gresie (sa vedem cat tine) si pe la geamuri eu am bagat silicon transparent ca de asta aveam.
acum stau si ma uit sa vad daca am facut treaba buna.
pana acum e ok.
dar betonu tot beton.s-aumezit unde a batut ploaia, nu a patruns inca dar nici mult numai are.
cred ca astea sunt adunate toate ploile care au fost anuntate toata vara.
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
gyly spune:
Xandra, eu stau pe langa mag tomis. Daca poti suna-ma. nr. de tel 0721911927 si 661355. Suna-ma si stabilim la telefon.
In privinta medicului eu am nascut cu Dr. Tomescu si am fost multumita de ea. Si am fost la et 6 cu pacientele lui Rusa in camera. Eu am avut probleme anul trecut si Rusa era sa ma opereze de o extrauterina care nu se vedea la eco. Dar am avut totusi o extrauterina tratata de Tomescu cu metotrexat. Parerile sunt impartite. daca nu ai sarcina cu probleme e bun. Dar pe mine nu m-a multumit prestatia lui ca medic. Asa ca de la mine nu va avea cuvinte de lauda.
Fetele poate ma invatati si pe mine cum se fac albumele pe yahoo sau pe orice altceva ca nu stiu.
Pupici.
Cornelia spune:
Fetelor, azi am ramas blocati la iesirea din Constanta vreo doua ore. O luasem pe Maria de la gradi. In final, ne-am intors in oras si am ajuns acasa abia pe la 8. Credeam ca nu mai ajungem. La noi s-a inundat doar beciul, dar m-am cam speriat pt. ca mama era singura cu Stefan, ploaia nu se mai oprea si politia nu ne lasa sa iesim din oras.
In alta ordine de idei, Maria a "promovat" oficial la grupa mica. Ni s-a spus ca nu are rost sa raman la grupa de cresa, pt. ca face fata f. bine la gradinita. Si chiar invata o groaza de lucruri. Ma uimeste. Dar in dimineata asta a plans si mai tare. Sa vedem cum va fi maine.
Pupici si scuze, ca nu prea am citit din urma.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
mav spune:
Cornelia, slava Domnului ca sunteti ok!!!! Chiar ma gandeam la voi...
pt Mariuca isteata, care merge oficial la grupa mica!!!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)