Constanta la apel! (49)
Raspunsuri - Pagina 12
Madamsadamy spune:
Dupa lupte seculare cu net-ul iata-ma.
Atlantiana-"Bine ai venit!", ai intrat pe site c-ta la apel,nu mamici de c-ta.Nici eu nu am copii si fetele m-au primit;si nu-ti spun cat de bine ma simt aici,acelasi lucru iti doresc si tie.Poti invata de la noi dar si ne poti invata ceea ce stii,oricand un sfat e binevenit.Sarcina usoara!
Sanzi nu ne-am cunoscut dar cred ca esti tare plina de energie.
Mai avem putin si mergem cu barca,nu ca in orasul nostru am duce lipsa.In weekendul asta sant de munca si va rog sa ma credeti ca sant cel mai distrus om de pe planeta cand muncesc sambata si duminica,asta e.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
liris spune:
quote:
Liris, inteleg ca tu nu esti acum in Constanta... ca m-a derutat chestia asta, cu moasa... Bafta multa la ecografie!
Cum a fost cu sarcina ta de la inceput? De cand ai aflat ca astepti bebe? Ai avut ceva „semne de sarcina“?
ha!ha! eu sunt un fel de parazit care s-a ipit de grupul asta. sunt constanteanca, nascuta, crescuta pina la 18 ani in Cta, iar apoi hai hui. dar cind zic acasa, pina una alta la Cta ma gindesc.
Eu nu am avut/am semne mai deloc, am asa din 4 in 5 zile greata. cam atit. a nu: SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMN. as dormiiiiiiiii. si ma scol o data noaptea la toaleta. de altfel eu am o sarcina confirmata de trei teste diferite si cumparate sa fie care mai de care mai reliable, din comert... pina nu voi ajunge si la moasa, nu am alte detalii.
Roxana, multam frumos!
o zi buna a todas!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
sinzi_ana spune:
iese soarele!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
xandra28 spune:
gyly, multzam, ash vrea-o daca potzi sa mi-o imprumutzi, dar tzie nu-tzi trebuie?
pt cat timp potzi sa mi-o dai? shi cum ne intalnim?
merci mult,
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
Iubika spune:
Fetele, scuze ca ma bag si eu peste discutia voastra dar am nevoie de ajutor!
Am 3 pisoi in varsta de 4 luni, care isi cauta stapani. I`am salvat pe 1 mai de pe strazi, erau terminati de foame si ca vai de ei. Pana acum au stat la o prietena dar deja ea nu ii mai poate tine, pt ca mai are si un catel si porcusor de guinea in casa (apartament cu 2 camere)...
Va rog mult mult de tot, daca stiti pe cineva care ar fi interesat sa ia un pisoias si sa`l creasca, dati`mi si mie un PM.
Va multumesc mult si inca o data SCUZE ca am dat buzna aici off topic!
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
xandra28 spune:
atlantiana, eu sunt destul de multzumita de rusha, dar tot asha mi se pare shi mie, ca nu prea are timp. adevarul este ca nici eu nu am avut nici o problema pana acuma, care sa necesite vreo atentzie deosebita, dar de cate mi s-a parut ceva in neregula, l-am sunat, shi a fost super prompt, deshi sunt sigura ca nu shtia asha, la telefon, cu cine vorbeshte. de dantesh eu am auzit lucruri bune, deshi shtiu ca shi el e super busy. uite una din fetele din cta, irina bungau, a nascut cu el in august shi a fost super multzumita. eu zic ca deocamdata sa stai linishtita, ca e ok. eu am testat catziva din doctorii din cta pana sa ajung la rusha, asha ca...
oricum, mai vb, cand te mai intereseaza ceva, te rog sa ma intrebi.
pupici,
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
nastasie spune:
buna dimineata!
ma chinui de aseara cu internetul prin rds.noroc ca jo ma suporta si ma ajuta. ma depasesc chestiile astea.nu mai suport vremea asta.razvan tare plictisit mai e.noroc ca doarme de doua ori pe zi si trece timpul mai repede.aseara deja l-am bagat in sacul de dormit ca aveam senzatia ca e asa frig in casa si de invelit nu am nici o sansa ca se rasuceste de 10 mii de ori pe noapte.va pup pe toate.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
Simonici, te inteleg la maxim cu somnul. asa eram si eu pana in 4 luni. dormeam pe mine de imi venea sa pun capul jos si sa dorm oriunde. naspaaa......da trece! (cu somn cel mai bine) (hahahaha ce m-ai distrat cu parazitul......vad ca esti in forma totusi!)
Tatiana, nu poti face inca vaccinul anti gripal ptr ca nu a iesit cel de anul asta. mai asteapta vreo 2 saptamini. cit depsre ROR suna la doctorita. poate nu il au.
mygirl spune:
Xandra si Altantiana, eu am nascut cu Rusa in mai si am fost tare multumita de el. E mai greu cu aglomeratia de la cabinet, dar merita. Dupa nastere va "cazeaza" impreuna cu bb in rezerve curate, de 1, 2 sau 3 paturi fara taxe suplimentare, la et.6 al spitalului. Conditiile de la el sunt mult mai bune decat cele de la et.7, chiar si personalul. Asta nu inseamna ca nu o sa scapati de "atentii".
Sarcini usoare si bucurati-va de clipele astea, sunt atat de frumoase...si trec atat de repede!
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
roxanaz spune:
hihi Tatiana chiar vitejie!!! bine ca Bia a scapat. ai grija de tine, usuca-te si bea ceva cald. cit despre lamurire....ce sa-i faci, defect profesional
Sanzi, vorba ta, iese soareleee.....