Medicii de pe site

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Pentru medicii stomatologi, va rog mult, am si eu o intrebare: ce pot sa fac daca un dintisor i-a iesit cu o pata inchisa la culoare?
Nu i-am dat Zimaflour, are 5 dinti la 7 luni si i-au iesit incisivi centrali jos, incisivi laterali sus si acum un incisiv central (daca are importanta ordinea).
Multumesc mult!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani hesson spune:

Tot pt. medicii stomatologi:sunt gravida in 6 saptamani si as vrea sa stiu daca este bine sa iau Zimaflour; la prima sarcina am luat din luna a 7-a timp de 6 luni si nu am avut probleme cu dintii, ba mai mult, fisurile pe care le am la baza dintilor si maselelor nu m-au mai deranjat la periaj. SI daca nu exagerez cu intrebarile: exista tratament pt. fisurile dentare? (fisurile sunt la baza dintilor si perpendiculare pe ei)

multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Pentru medicii stomatologi
sint gravida in 19 sapt si am o masea cariata care nu mi a facut prob pina acum.de 2 zile m a durut f tare iar acum sa umflat si vad ca are infectie.ce pot sa fac in cazul asta,pt ca nu as vrea sa iau antibiotice.si ce sa fac sa nu ma mai doara?ca este ingrozitor cind nu pot sa iau nimik pt durere.va rog ajutati ma
va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by julia23

Pentru medicii stomatologi
sint gravida in 19 sapt si am o masea cariata care nu mi a facut prob pina acum.de 2 zile m a durut f tare iar acum sa umflat si vad ca are infectie.ce pot sa fac in cazul asta,pt ca nu as vrea sa iau antibiotice.si ce sa fac sa nu ma mai doara?ca este ingrozitor cind nu pot sa iau nimik pt durere.va rog ajutati ma
va multumesc mult

Buna.Esti in al doilea trimestru de sarcina si acum ar trebui sa-ti rezolvi toate problemele dentare.Eu iti sugerez sa mergi la stomatolog repede.Sunt si antibiotice care se pot administra in timpul sarcinii,daca trebuie.Infectia,durerea,lipsa somnului,stressul si lipsa unei alimentatii corespunzatoare nu sunt bune pentru bebelus.Sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delia

Pentru medicii stomatologi, va rog mult, am si eu o intrebare: ce pot sa fac daca un dintisor i-a iesit cu o pata inchisa la culoare?
Nu i-am dat Zimaflour, are 5 dinti la 7 luni si i-au iesit incisivi centrali jos, incisivi laterali sus si acum un incisiv central (daca are importanta ordinea).
Multumesc mult!

Delia si Codrin

Momentan nu-i nimic de facut.Cum arata pata si pe care dintisor e?Dintisorul prezenta "pata" cand a erupt pe arcada?

Lia&Andrew

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dani hesson

Tot pt. medicii stomatologi:sunt gravida in 6 saptamani si as vrea sa stiu daca este bine sa iau Zimaflour; la prima sarcina am luat din luna a 7-a timp de 6 luni si nu am avut probleme cu dintii, ba mai mult, fisurile pe care le am la baza dintilor si maselelor nu m-au mai deranjat la periaj. SI daca nu exagerez cu intrebarile: exista tratament pt. fisurile dentare? (fisurile sunt la baza dintilor si perpendiculare pe ei)

multumesc anticipat

dani

Cred ca poti lua Zymafluor(necesar de la 10 saptamani,cand mugurii dintilor temporari incep sa se dezvolte si in al doilea si al treilea trimestru).Cat despre "fisuri",ar trebui sa mergi la stomatolog.Presupun doar ca sunt portiuni unde exista retractie gingivala si cementul radicular e descoperit,de unde sensibilitatea...Se pot aplica materiale compozite.
Nu se pot da diagnostice prin internet,doar pe baza descrierilor,se pot doar emite pareri.
Si pentru Zymafluor tot cu stomatologul tau trebuie sa iei legatura.Sarcina usoara si numai bine!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

quote:
Originally posted by Lia

Momentan nu-i nimic de facut.Cum arata pata si pe care dintisor e?Dintisorul prezenta "pata" cand a erupt pe arcada?

Lia&Andrew

Da, dintisorul a iesit cu pata pe el din arcada si desi ne apare si al doilea incisiv central (7 1/2 luni si al saselea dinte) este singurul patat.
Multumesc mult!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Delia,scuze,am uitat de intrebarea "in desfasurare"...descrie-mi te rog cum arata pata,adica exact ce vezi cand te uiti la dintisor si voi incerca sa-ti raspund dupa ce-l culc pe Iepu'.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Buna !
O prietena, ce nu are Internet, m-a rugat sa postez o intrebare, poate exista un cunoscator binevoitor care va putea s-o lamureasca : Are un bebe de 1 an si 7 luni si, de la 8 luni a intrerupt alaptatul (mai avea doar putin lapte, slab, bebe n-a mai vrut...etc). Acum vreo cateva zile, deci dupa aproape 11 luni, masindu-se pe sanul stang, a observat ca ies cateva picaturi mici de lapte. E cam nelinistita si nu stie ce ar trebui sa faca ... Zice ca da si o cafea daca o puteti lamuri ! Pe curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORICEL spune:

quote:
Originally posted by gio

Nimeni, daca vrei sa-mi dai un raspuns. Ce fac eu la 29 sapt cu colul de 2-2.5 cm si cu contractii. Iau zilnic 6 magne B6, 3 No Spa, 5 mg diazepam, 1 vit E, prenatal, fier, vit. c si am lipsa de magneziu in continuare si anemie normocroma. Contractii am in continuare (cel putin 10 pe zi care dureaza 20 sec). Ce sa fac ca sa nasc macar dupa 36 sapt? BB are acum doar 1200gr.

Mergi la inceput