Fibrom uterin (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Fetele embolizate,daca tot veni vorba,

...si eu am facut in februarie si a fost bine pana acum, n-am mai avut cicluri abundente si nici hemoregii intre, aproape zilnic timp de doua luni pierdusem sange zi de zi dar dupa embolizare s-a oprit...Azi insa iar mi-a curs sange ca la inceput de ciclu, chiar si ieri putin, si am doar doua saptamani de la precedentul - sper sa nu fie inceput de noi hemoragii...mai ales ca vineri ma casatoresc iar in rest am de rezolvat tot felul de probleme ingrate ...daca o incurc iar cu hemoragiile tot la cutit ajung - oricum embolizare e numita numai incercare...Sper sa nu descurajez pe nimeni, oricum fibroamele dau inapoi si esti operat mai usor...iar tinta mea principala era oprirea hemoragiilor...Om vedea in continuare...Momentan n-am timp nici de doctori...
Va pup, imi pare rau ca n-am timp zilele astea sa raspund mai mult fetelor noi, dar daca aveti intrebari concrete pentru mine,ma concentrez mai usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

oanalu,
Multumesc pentru raspuns, sper ca te simti bine dupa embolizare.
Ti-am trimis un e-mail cu muuuulte intrebari! Sper sa ajunga la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Arinna,
M-am descurajat putin cind ti-am citit mesajul dar sa speram ca e ceva trecator, hemoragiile nu vor reveni si totul va fi bine.
In alta ordine de idei iti doresc sa ai parte de tot ce-i mai frumos in casnicie, multe, multe bucurii si tot binele din lume.

Mergi la inceput

Oanalu,

...multumesc mult pentru urari, esti foarte dragutza....
...cat despre embolizare eu mi-am propus sa spun ce se intapla din experienta mea personala, pana acum am fost foarte multumita dar se stie ca nu garanteaza rezolvarea problemelor...depinde cum reactioneaza fiecare organism in parte...inca nu pot sa ma pronunt,am spus doar ce mi s-a intamplat recent si pentru ca se adusese vorba de embolizare...Putem trage cat de cat concluzii daca ne impartasesc si celalalte fete care au facut, cum se mai simt in momentul de fata, ce rezultate au...La mine oricum fibroamele au dat inapoi dupa cateva luni, cate 1 cm,in urma embolizarii dar pot apare si altele, uterul fiind fibromatos...N-am mai facut control si eco de vreo 4 luni, am fost plecata din tara...Asa ca nu ai de ce sa te descurajezi,la mine e alta situatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

FETELOR !
Am fost ieri la dr.,la controlul care treb sa-l fac dupa o luna de la operatie.Dr.Marinescu a spus ca sant foarte bine iar din februarie pot sa nu ma mai protejez si ca ma asteapta de Pasti sa vin .Nu am acum langa mine rezultatul de la analiza din spital(dupa o luna de la operatie se ia rezultatul analizei fibroamelor...)si ce mi-a scris acum la control dar am sa va scriu.Inteleg ca e de bine dar termenii folositi imi sant straini...,poate o sa ma luminati
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Carmen, daca ai fi postata intrebarile Arrinei pe forum ma-ai fi scos si pe mine din ceata , pentru ca si eu vreau sa merg la embolizare.
daca poti, dupa ce primesti raspuns de la Arrina sa imi scrii si mie cateva concluzii.
iti multumesc,Miorita

Mergi la inceput

Mioritaus,

...Carmen a pus intrebari pentru oanalu pe pm nu pentru mine, daca vrei sa ma intrebi ceva, iti raspund...

Scriam ca am avut din nou hemoragie la doua saptamani dupa ciclu, de luni pana joi, vad ca vineri si sambata s-a oprit...Nu stiu de la ce a fost, inca nu am reusit sa ajung la medic, mai astept sa vad ce se mai intampla...spuneam si ca am fost multumita de rezultatele embolizarii din februarie si pana accum o saptamana...adica hemoragii nu mai aveam, ciclul era rezonabil cantitativ si ca numar de zile,fibroamele se micsoreasera cu 1 cm...nu stiu ce a fost insa cu hemoragia de saptamana trecuta...cand o sa aflu o sa va informez, dar mai dureaza, cred ca intai trebuie sa ma programez la eco( cam la luna se face) si in functie de rezultat se va stabili care a fost cauza...Nu inseamna ca am pus embolizarea sub semnul intrebarii...
Sanatate tuturor si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Modesta, Arinna noastra! Nu sufla o vorbulita despre cununie...
Las' ca zic eu: felicitati-o ca s-a maritat!

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Kimutza,

...esti o dragutza, am zis ceva in trecere, ma felicitase oanalu , iti multumesc mult pentru atentie, a iesit dragutz, o sa vezi pozele...acum trebuie sa plec, ne intalnim cu nasii,punem tara la cale, facem ceva simplu totusi la o biserica, cateva persoane, peste o saptamana,pe ultima suta de metri ca vine postul si imi pleaca si sotul pe 25 ...

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Buna fetele!
Am intrebat despre fibrom pe toata lumea, voiam sa vorbesc in mod special cu cineva care a facut embolizare si mi-a raspuns doar oanalu, de aici si faptul ca m-am adresat ei direct.Oricum de cand am intrat eu pe site PM-ul nu functioneaza, mi-au spus acelasi lucru fetele cu care am vorbit. Stiu ca fiecare are probleme si nu am indraznit sa deranjez decat pe cine mi-a dat acordul.
Intrebarile "secrete" erau legate de partea financiara, cine face programarea pentru embolizare ca pe noi ne tot amana dr.Dumitrascu de asta vara, daca se poate ceva in mod special pentru asta, cum se simte pacienta dupa embolizare si cat de mult scad fibroamele in urma embolizarii.
Citesc de multa vreme despre embolizare, atat pe site-uri romanesti cat si straine, e prima data cand va abordez direct tocmai pentru a ma lamuri cu aspectele de mai sus.Se pare ca "partea financiara" e lasata la latitudinea fiecaruia ( nu stiu daca am voie a scriu aici de spre asta ), programarea am sa incerc sa o fac astazi - dau o fuga pana la spital in jur de amiaza si apoi am sa va spun daca am reusit au ba ( direct la Angiograf ), se pare ca fibroamele scad in dimensiuni dar nu "dispar" ( asa cum mi-a si explicat in luna Mai dr.Dorobat ) dar iti ofera sansa de a avea un bebe daca aceasta era cauza infertilitatii dar intr-un final...tot la operatie se ajunge insa, ca si celelalte fete, ne asumam riscul.
Multa sanatate la toata lumea si daca aveti intrebari va raspund cu drag.

Mergi la inceput