Fibrom uterin (9)
Raspunsuri - Pagina 15
arinna spune:
...Nu-s.
Eu sunt fericita, sanatoasa,pana si fibroamele mi-au disparut...Cred ca ar fi bine sa ne intoarcem la subiect...Pentru restul,daca e cazul, avem PM ul si mailul...
Tia spune:
mcbeal a fost operata ieri, din pacate i s-a facut operatie ca la cezariana, nu a mers laparoscopic. in afara de durerile mari, inevitabile pentru prima zi, totul e ok.
insanatosire grabnica mcbeal, te asteptam pe forum cu vesti bune 
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)
MadaS spune:
Mcbeal
Insanatosire grabnica, vad ca vestile de la tine au ajuns mai repede decat asteptam eu (stiam ca nu vei putea sa fii in fata calculatorului imediat dupa operatie)
Iti dorim refacere rapida, astept si eu detalii (tehnice) ale operatiei, asa cum stii sunt cam in aceeasi situatie cu tine si strang toate informatiile cu putinta inainte de a ma decide pt operatie. Si bebe cat ma rapid!
Tia
Multumim pt promptitudinea informarii!!!
ingeras26a spune:
Fetelor, am venit acum de la Moisa, care mi-a spus (z11, dupa stimulare cu Clostilbegyt):
- fibrom de 18mm (nici o problema ??!!
) - nu stiam de el...cum e posibil sa nu-l vada nimeni pana acum? de ce apare? ce urmari are? ce pot face sa scap de el?- endometru 6 mm 
trilaminat - nu mi-a spus nimic...
- foliculi cat China...m-a intrebat daca am luat o pastiluta sau 2 si i-am spus ca una, dar mai iau Gynex; pana acum aveam 1 folicul dupa stimulare, acum am:
- OD - 2 foliculi de 14mm
- OS - 2 foliculi, unul de 18mm si unul de 17mm...
Drept pt care mi-a facut un Pregnyl 5000 ui.
Va pupacesc cu drag,
Ingeras
Tia spune:
eu cred ca endometrul e cam mic pentru inducerea ovulatiei, ca e trilaminat e ok..
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)
ingeras26a spune:
Pai, Tia, asa m-am gandit si eu...dar l-am facut, daca asa mi-a spus, doar ea e dr...nu stiu daca sa ma duc sa-mi faca inseminare...ea a zis ca da, si maine si poimaine, ca foliculii sunt ok...
Cum de nu a obs nimeni fibromul pana acum? Poate sa apara asa, dintr-o data?
Pupicei si multumesc, Ingeras
arinna spune:
Mcbeal, imi pare rau ca a fost necesara operatia clasica, iti doresc si eu refacere rapida si numai bine!
MadaS, ce fel de fibrom are Mcbeal, a fost desfacut uterul de a spus Tia ca la cezariana sau doar ca e taietura pe burta?
Ingeras, cand fibromul e prea mic nu se observa la eco, abia cand a ajuns la o anumita dimensiune s-a evidentiat, probabil...Ei zic ca nu-i problema pt ca pana in doi centimetri se pare ca nu deranjeaza o sarcina, da cine garanteaza ca ramane pe loc?De ce apare nu stie nimeni, cum nu stim nici noi exact, in afara de dereglari hormonale sau predispozitie din familie...Poti sa-l scoti repede cate e mic da e o hotarare greu de luat si nu garanteaza ca nu apar si altii...stai linistita deocamdata si incearca cu tratament naturiste si homeopate...Fibromul la ora acuala e foarte frecvent la femei de toate varstele asa ca daca nu creeaza mari probleme nu intra in panica...Si ce e mai important, incearca sa ramai insarcinata...fiind atat de mic, probabil nu contribuie el la infertilitate...
In rest nu ma pricep la foliculi si ovulatie, nu am abordat si capitolul acesta...iar de endometru, si eu il am trimlaminar, dar de 10 cm, dar amanunte nu stiu sa-ti dau...
Va pup si mult noroc tuturor!
ingeras26a spune:
Multumesc mult Arinna...pai asta incerc sa fac :) am facut stimulare si incerc sa raman insarcinata, este ce imi doresc cel mai mult pe lumea asta...incerc de un an si ceva si nimic :(
Pupicei multi, Ingeras
MadaS spune:
Arinna
Intramural avea Mcbeal. Probabil ca Tia a spus asta pt ca taietura pe burta are cam dimensiunile unei cezariene, si e exact in acelasi loc.Tia, sper ca nu ma contrazici...
arinna spune:
...o fi fost mare,eu nu mai tin minte...cam greu de scos intramural mare laparoscopic...