Fibrom uterin (9)
Raspunsuri - Pagina 14
arinna spune:
Kim
...multumim pentru incurajari...cat despre mamici cu fibrom, am si eu o cunostinta, si l-a descoperit imediat dupa ce a ramas insarcinata, la control...urmeaza sa nasca in martie la inceput...nu a avut nici o problema pana acum...
Te pup, abia astept sa vad fetitza!

carm3n spune:
Hello! Se pare ca voi cunosteti chiar mai multi doctori decat mine!
Si eu care ma gandeam ca ii stiu pe cei mai multi!
Merçi pentru pontul cu dr.Anca,mi l-au recomandat mai multe persoane inca de acum 1 an de zile, probabil am avut o presimtire de nu am ajuns la el pana acum! Cred ca ar trebui sa ma linistesc doar si sa imi spun "ce o fi o fi!" si sa am grija doar sa nu mai fac un alt fibrom ( cica as fi predispusa! de unde stiu ei asa ceva cand spun clar ca nu stiu cauzele exacte ale aparitiei fibromului! )
.
Uite si site-ul cu pricina, mie mi s-a parut foarte interesant, Arinna , cred ca o sa te descurci bine cu limba engleza mai ales ca sunt prezentate si filmuletze, sper sa te ajute.
http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/uterinefibroids.html
Am mai citit despre un produs numit Neprinol care se pare ca ar ajuta la "dizolvarea" fibromului in timp. Sunt informatii pe net despre el, nu stiu daca a mai citit si altcineva despre asta.
Sunt convinsa ca o sa fie totul mult mai usor cand o sa fii alaturi de sotul tau in Canada si cine stie, cu putin ajutor de undeva de sus o sa vina si barza! 
Fetele, vad ca detineti atat de multa informatii ca ati putea da la medicina si probabil ati fi mai bune decat multi dintre doctorii din ziua de azi! Tot respectul! 
arinna spune:
Carmen,
...esti foarte dragutza, multumim

...foarte interesant, siteul, trebuie sa ma apuc de studiat serios...deocamdata mi-am aruncat doar o privire, nu am timp acum ,dar cu siguranta, in urma informatiilor de acolo o sa prindem curaj si o sa ne facem o idee depre cum ar trebui sa procedam in continuare...
Cum se mai simte sora ta?
carm3n spune:
Buna dimineata!
Arinna, sper sa iti foloseasca info de acolo.
Sora mea este bine, merçi pentru intrebare, sa speram ca o sa aiba si vreun rezultat embolizarea asta! Nu are dureri, doar vreo 2 zile de la embolizare nu s-a simtit tocmai bine, oricum "monstruletzul" ei e maaaare dar doctorul din Italia spune ca se va rezolva in cel mai rau caz cu o miomectomie.
Multa sanatate la toata lumea! 
arinna spune:
Carmen,
...de la ce nu s-a simtit bine? Eu mai mult cu creierasul...
Pesimistul este un optimist bine informat.
kim spune:
Nu te supara, Arinna, dar nu-mi place noua ta semnatura. Sa fii informata inseamna ca ai mai multe sanse sa reusesti si sa fii optimista. Lasa pesimismul celor ignoranti...
22+
KIM & p’tit bout d’chou
photos
carm3n spune:
Arinna,
Cat a stat in spital, noaptea de dupa embolizare, s-a simtit foarte bine, la fel si a doua zi dupa ce a venit la mine. Dar a treia zi a plecat la rude la Piatra Neamt si a facut multe vizite, presupun ca de la oboseala, ca ar fi trebuit sa stea linistita cateva saptamani. Dar de...voia sa le faca pe toate intr-o saptamana. Si mi-a spus ca mai lua si tinctura de mladite de zmeur, dupa ce nu a mai luat a fost totul ok. Sper sa fie si in continuare.
Multe 

arinna spune:
Kimutza
...sa stii ca m-am gandit la tine,ca o sa-ti faci o parere nu prea buna despre asta...pe cuvant ca te-am visat si asta noapte, culmea, si pentru prima oara! ( fetele care nu stiu, noi ne-am vazut in Canada deci ne cunoastem binisor....)pe mine m-a amuzat ideea si am considerat ca intr-un fel asa e, ca daca stii multe stii si bune si rele, numai ca, aici apare diferenta, unii pun accent pe cele bune iar altii pe cele rele, pentru asta e partea coplesitoare...o fi de la zodie? Eu sunt rac, si e jale...asa mai fac si eu haz de necaz...
N-am vrut sa-i lezez pe cei optimisti, poate trebuie sa ma gandesc si la asta...eu am simtul umorului - si negru si alb - si mi s-a parut , din perspectiva mea cu tendinte pesimiste ( dar si artistice, poetice, lunatice...etc)ca pe undeva exista un sambure de adevar...Si mai ales e pusa ca o gluma, daca observi, exista un zambet la sfarsit ... :) dar sa stii ca nici eu nu sunt de acord ca cei pesimisti sunt ignoranti...Poate sunt loviti de viata mai mult sau pur si simplu asta e filosofia lor...sau poate e de la un organ sau altul,care nu functioneaza bine...am rabdare cu ei si ii inteleg...Incerc sa-i ajut si sa am o vorba buna pentru fiecare...Eu sa stii ca find rac,asacum se spune, trec de la exaltare la pesimismul cel mai mare...si nu mi-e rusine deloc...numai ca, desigur, nu-mi face bine...Si desigur, am apreciat optimismul tau intotdeauna...
Dar daca te-a suparat asa de rau, o s-o scot..Stiu ca tu esti foarte optimista si o prezenta incantatoare care ii bucura pe toti cei din jur.

Carmen,,
pentru tine si
pentru sora ta!
kim spune:
Arinna,
Nu fii suparata, eu mi-am exprimat doar parerea, eu zic ca aici pe forum cade mai bine o nota optimista chiar daca fiecare mai filozofam in felul nostru. Mi-e drag si mie Cioran, si Eliade, si nihilistii chiar ii gust, dar in viata de toate zilele prefer sa fiu mai terre à terre, adica mai pragmatica, iau ce-mi place si ce e in folosul meu. Prefer sa molipsesc cu optimismul (decat cu realismul si viziunile sumbre...). Pe cat posibil las pesimismul la o parte, e si asta o terapie care functioneaza. Te pup
KIM & p’tit bout d’chou
photos