Miresele anului 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
ratusca1977 spune:
Radu, merci pentru reteta...
Biby, deocamdata sunt stresata si nervoasa...sunt sigura ca emotiile vor aparea in ultima saptamana.....cand toate sunt puse la punct si nu voi mai avea vreo grija.....
Albumul nostru
Mai am...
SunSmile spune:
Neatza fete dragi!
Ce faceti voi astazi? Caci vremea asta atat de urata mie imi da niste emotii pentru cum va fi la nunta...... Sper insa!
In rest...prima zi cu sef, ultima zi de job...pregatirile necesare...emotii( nu prea)....
Abia astept sa vina weekendul sa fiu miresica iubitului meu. Si apoi sa plecam in hanimun!.....Si cine stie, poate punem si de-un bebe ( pe care tare ce ni-l mai dorim)
Va pup
Nushulica ce faci scumpa? Cum te simti? Cum e vremea la Iasi?
O zi minunata...
SunSmile
majaginn spune:
Hej Fetelor -care sunteti doamne deja si voi viitoare miresici emotionate! Nu am mai fost de mult pe aici si nu am apucat sa felicit pe nimeni---imi cer mii de scuze!!! Merci in acelasi timp tuturor care m-au felicitat ....sunteti toate niste dulci!
Noua ne-a murit laptop-ul in Thailanda, din cauza umiditatii. Si cum site-ul cu nunta era configurat de pe laptop, nu mai putem sa intram in site sa scriem nimic! Va dati seama ce suparare...Dar nu-i nimic, acum facem alt site , cu multe multe poze! Pana una alta- am pus poze pe webshots, daca vreti sa vedeti cum a fost nunta noastra- cat se poate de a-traditionala, de la A la Z. Si sa va zic ceva? Poate unele dintre voi isi mai amintesc cat de inflacarat sustineam eu ca nu o sa fac 3 lucruri la nunta mea:
1. nu o sa ma las furata- eram convinsa ca asa ceva NU se va intampla
2. nu o sa dansez pe masa- nici nu ma putema gandi ca asa ceva o sa se intample...
3. nu o sa facem faza cu jertelutza, care mis e parea ORIBILA:
EI BINE,.....toate astea trei chestii s-au intamplat!!!!!! Cum? nU ma intrebati ca nu stiu exact, pur si simplu s-au intamplat. Si toate au fost un moment de deliciu si au ridicat atmosfera nuntii inca putin. Mi-am dat seama ca ...la o nunta trebuie sa faci chestii de genul asta ca daca nu lumea se plictiseste, si ...m-am lasat dusa de val. Dar, atentie!!!!! NU am fost rascumparata pe bani sau alcool, ci pe TOATE FLORILE DIN SALA (care au fost multe) care le-a primit prietena mea cea mai buna, iar un prieten foarte vechi(ne stim de ...20 de ani) a primit butonierii de la camasa mirelui. A fost foarte dragutz, ptr. ca pretenul meu a zis ca ..macar asa e sigur ca o sa mergem si noi la nunta lui, ca sa-si recupereze seba butonierii ....
faza cu jertelutza....nu am stiu de ea, ci ..dupa ce am aruncat buchetul, toata lumea a inceput sa ovationeze ca si mirele trebuie sa arunce ceva ptr. baietii singuri din sala, ca sa poata cea care a prins buchetul sa danseze cu el..Asa ca numai ne-am trezit ca au adus un scaun, eu nu am vrut nicicum dar mi-am dat seama ca nu pot sa fac scene acolod e fatza cu toti asa ca...am incercat sa facem ceva dragutz...Oricum, a fost gustat, va ziic sincer, toata lumea ovationa si radea si apluda.
Si...pe la 5-6 dimineatza,...numai ii vad pe doi ca aduc o masa si o pun in mijlocul ringului,....si bineinteles melodia ...aia care nu-mi place,...dar in fine...Fii cu tupeu nevasta, danseaza pe masa,.....hehe, am facut-o si pe asta. Nu am avut nici o manea la nunta noastra, doar putina muzica populara, dar pana l aurma tot am dansat pe o manea.
Cu toate astea,mi-a placut mult ptr. ca am vazut ca asta e ceea ce invitatii asteptau, asa ca....am cedat si am incercat sa ma bucur de momente. Puteti sa vedeti in poze ca ,....chiar ma bucuram...cel putin zambeam ...hehe asa e nunta la romani.
va pup fetelor
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
floricika spune:
Majaginn ai fost o mireasa foarte frumoasa!! Amandoi ati fost foarte frumosi!!! Mie nici nu imi vine sa vred ca a trecut si ca nu vom mai avea alta nunta ca....tare as mai vrea una
http://photos.yahoo.com/flory1008
ratusca1977 spune:
Majaginn, felicitari, ati fost frumosi foc....asteptam si site-ul.
Albumul nostru
Mai am...
dana n. spune:
Majaginn,ati fost foarte frumosi.
Si rochita ta super!
Casa de piatra!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
mitumac spune:
BUNA FETELOR....chiar daca mai este o luna pana la marele eveniment...am inceput sa ma gandesc ce mai trebuie sa fac, ce nu am luat, la ce nu m-am gandit,etc...
Acum as vrea sa va intreb ceva....a facut cineva cocardele naturale acasa? ea cu manuta ei....noi avem un buget foarte limitat, pentru pregatiri...si m-am gandit sa fac cocardele naturale eu...dar nu prea stiu cum se prind la butoniera...o "olandeza" cu floarea miresei, etc si cum o prind????HELP.....
nushulica spune:
SunSmile ce faci?????eu am niste emotii de dimineatza m-au apucat si simt eu ca pana duminica dimineatza tot asa o s-o tin...vremea e nasoala rau de tot si la iasi ploua si e foarte frig dar vreau sa cred ca o sa fie bine de mirecuri ca asa au anuntat astia la meteo..
sa vezi ca o sa avem parte de o zi frumoasa cu soare nu-ti fa probleme...in rest emotiile sa ni le stapanim si e gata
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
majaginn spune:
merci fetelor de complimente. Si voi- cele care v-ati casatorit deja - ati fost minunate. Floricika si Dana_n ....doar un cuvant: SUPERB!
Dana_n - mi-a placut foarte mult cum ai avut parul.
Eu am avut marele ghinion ca NU stau in Romania si acolo unde am avut nunta- in Timisoara-orasul sotului-- nu prea cunosc pe nimeni. Asa ca ...coafeza nu a mai putut sa´ma faca ca a fost plecata din oras, si uite NU am putut sa gasesc pe nimeni sa inteleaga ce vreau- sa faca ceva frumos. Am fost foarte suparata din cauza asta- si de aia m-am hotarat sa-mi fac ceva cat de simplu- ca sa nu iasa mai rau decat...Adica am ales o freza foarte foarte simpla. Dar m-am simtit bine asa. Si tiara m-am hotarat in ultimul moment sa o pun miresei mici, nu am mai vrut sa o am eu, parca mi se parea ca e prea mult. Uite asa am luat eu decizii hotaratoare in ultima clipa....
Sa nu va povestesc ca in ziua nuntii eu eram la florarie si IMI FACEAM BUCHETUL...daca va vine sa credeti asa ceva. Nu l-au facut cum am vrut eu. au pus plante (verde) printre trandafiri cand eu le-am spus clar ca vreau sa fie doar trandafirii...Si uite asa, toata dimineatza am stat sa fac buchete. In fine. Bine ca a fost bine.
Va pup, ma duc la cursuri.
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb