Miresele anului 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
LadyC spune:
Dianette, scumpo, ai fost superba ca si miresica!
Casa de piatra si b.b.-i sanatosi si frumosi ca parintii.
Eu, cand credeam ca s-au sfarsit preparativele de nunta, am descoperit ca mai sunt altele si altele de facut... Va spun ca sunt nopti in care abia adorm, sunt franta de somn de pe acum si parca vad ca nu voi rezista pana in ziua nuntii. Voi ati fost toate superbe si ati avut niste nunti de vis... Eu sunt ghinionista de felul meu si cand am emotii mari devin stangace. Imi este teama ca nunta mea nu va iesi la fel ca a voastra...
Astazi voi merge cu viitorul sot sa stabilim meniul si sa intrebam ce maruntisuri ar trebui sa mai cumparam noi (ma refer la servetele, scobitori, vaze...)
Maine vom merge la nunta unor prieteni- prilej de a-mi face proba la coafura si machiaj.
Fetelor, cele care aveti nunta pe 01 octombrie, cum stati la capitolul pregatiri?
lili26it spune:
Yrys78 merci mult pentru urari am mare nevoie de incurajari ,sunt f. emotionata si ma gandesc daca totul o sa iasa asa cum imi doresc sau voi avea parte de neplaceri in ziua nuntii?Eu de obicei sunt ghinionista si atunci cand imi doresc mai mult sa iasa bine, iese rau,dar nu am ce face,numai Dumnezeu ma poate ajuta sa-mi mearga bine si sa am parte de nunta pe care mi-o doresc,pentru ca pentru mine e cea mai importanta zi din viata mea!Va doresc la toate " Casa de piatra " si sa aveti parte de o nunta ca-n povesti,tot binele pe care mi-l doresc mie vi-l doresc si voua!Va pupicesc!
leistra spune:
Draga dana n.,bine ca ai aparut din nou pe aici pentru ca ti-am vazut pozele cu mult timp in urma si crede-ma ca am vrut sa te felicit si sa iti spun ca ai fost o mireasa superba, mi-a placut mult de tot rochia ta, mi-a placut foarte mult si cocul tau si buchetul...ce mai! Ati fost superbi! Pozele scot in evidenta ce frumoasa nunta ai avut.
Multe salutari si inca o data felicitari!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
nushulica spune:
casa de piatra miresicilor din acest weekend si sa aveti o nunta de vis!!!
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
radu300 spune:
casa de piatra tuturor miresicilor din acest sfarsit de saptamana. Curiosii pot sa vada si fotografii de la nunta Clauciei pana cand se va intoarce ea. http://community.webshots.com/user/radu26100
dyana spune:
quote:
Originally posted by bibyroxquote:
Originally posted by dana n.
Buna dimineata,miresicile mele,ce mai faceti?
Vad ca sunteti agitate...calmati-va totul va fi bine.
Stau tot timpul si ma uit la pozele celor care deja sunt doamne,si ma minunez ce miresici frumoase aici la noi.
De abia astept sa va vad si pe voi,cele care inca nu ati avut nunta.
Va pupic si sa stiti ca va citesc tot timpul!
Frumushica mea ce mai faci??? Cum e sa fii "doamna"?
Intr-adevar tare frumoase mirese anul asta! Abia astept sa le vad si pe miresicile 2006!
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
Offff, de-abia acuma m-am bagat si eu aici, Biby te felicit din toata inima, ma bucur mult pentru tine, pentru voi, sa fiti fericiti. Ai fost superba. Felicitari !!!!!!!!!
Yrys78 spune:
Tzin pumnii tuturor miresicilor.
Trebuie sa ai tu un dram de noroc...nu spune asa ca il manii pe Dumnezeu, Lili26it. Eu sunt sigura ca va fi bine, important e sa gandesti pozitiv sa ai speramnta: oricum si daca e soare e bine si daca ploua e bine ca e belsug. Rau nu are ce sa se intample. O sa fie bine, ai incredere.
http://community.webshots.com/user/yrys78
ratusca1977 spune:
Fetelor, e ora 01.22 si eu nu am somn, sunt din ce in ce mai nervoasa, ma supar din orice, sunt stresata rau. Stiu ca toate spuneti sa nu ne stresam dar e inevitabil....Noapte buna.
Albumul nostru
Mai am...
radu300 spune:
Daca nu te culci, sa-mi spui data viitoare, ca te iau la o nunta, macar sa o faci cu spor... Reteta pentru un somn linistit: o plimbare de 40 minute in aer liber. Incearca, daca nu merge maine repeta figura, dar schimba ritmul, in loc de plimbare incearca o alergare.
bibyrox spune:
Dyana mersi muuuuult!! Ce-i cu tine la miresici? Nostalgia?!
Radu superbeeeee pozele! Abia astept sa iau lectii!
Ratusca hai ma iubita nu te mai stresa atat... O sa fie bine!!! Uite eu de exemplu nu am avut nici un stres... decat emotii... mari de toooot!!! Chiar inainte cu o zi (adica Vineri) am dormit singurei la bunica mea. Eu intr-o camera si Iuby in cealalta, dar nu pentru ca am vrut noi asa ci pentru ca ambele paturi erau de o persoana. Pe la 12-1 noaptea ne bagam fiecare in patul lui si tocmai cand eram pe punctul de a adormi il aud: "Mitzy ce faci? dormi?"... zic "Da... normal.", el: "Bine. vroiam sa-ti spun ca te iubesc" Clar avea emotii si nu putea dormi. Dar eu nu am avut nici o treaba, daca nu ma trezea el la 6 cand a sunat ceasul eu nici nu-l auzeam! In schimb cand am ajuns la Primarie eram.... varza!!! Tremuram toata! Off... ce frumos a fost!!!
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant