Miresele anului 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Multumesc din suflet pentru gandurile voastre....

Si voua de asemeanea..casnicii super fericite...si nunti de vis....

Va pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by mitumac

quote:
Originally posted by ratusca1977

Fetelor, azi am depus actele la Starea civila...sunt pe ultima suta de metri....

Albumul nostru
Mai am...

La ce sector....noi vom fi la sector 4 si as vrea sa stiu daca sunt ceva piedici....

Noi la sectorul 3, piedici nu sunt daca ai actele in regula si nu e aglomerat...

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

MariaM groaznic prin ce ati trecut, imi inchipui ce stres si suparare a fost pe capul tau. Bine ca e mai bine. Multa sanatate si o nunta de vis!!!

Ratusca, te rog mult lamureste-ma si pe mine cum e cu certificatul medical prenuptial, iti trebuie trimitere de la medicul de familie, trebuie sa mergi la orice policlinica sau numai la anumite policlinici si daca viitorii soti au medici de familie diferiti cum se procedeaza? Multumesc mult.

Sambata mi-am luat voal la insistentele mamei, din pacate nu am gasit din acelasi material cu rochia. Deh...oricum e foarte frumos!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 26 de zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Anangel, noi ne-am facut certificatele prenuptiale la medicul de familie al viitorului meu sot, poti sa mergi la orice medic, policlinica, cabinet particular, etc...
Data certificatelor trebuie sa fie exact ziua cand depui actele la starea civila...certificatele noastre aveau data de azi...pupici si spor la pregatiri.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ratusca, multumesc mult de tot!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 26 de zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Maria, multa sanatate sotului tau. Foarte importanta va fi recuperarea dupa ce va scoate ghipsul si nu trebuie sa neglijati acest aspect pentru ca in timp isi va spune cuvantul. Sotul meu este fotbalist si stiu de la el ce inseamna asta. Daca ai nevoie iti pot da numarul de telefon de la o clinica din Campina unde este un doctor super super bun. Eu o voi duce acolo pe mama mea pentru recuperare pentru gonatroza. Acolo iti pot oferi un program complet: masaj, gimnastica si recuperare. Noua ne-a cerut 200,000 mii/zi - tratament complet cu toate procedurile si nu au vrut nimic pentru consultatie (acum o saptamana am fost acolo). Dr Mehedinti Decebal se numeste - este specializat in recuperari in urma accidentelor, anevrisme, atacuri celebrale si chestii de acest gen.
Mai ramane sa gasim cazare la un pret rezonabil. Din cate am cercetat noi, la pensiune de trei -patru stele (margarete) cereau cam 800 mii si ni s-a parut cam scump, ca atare mai cautam ceva mai ieftin.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Buna dimineata miresicilor, ma uit in listuta si mai suntem asa putine, se subtiaza randurile....miresicile de 2006 sunt foarte active... haieti asa putine cate mai suntem sa mai impartasim emotiile pe ultima suta...valabil si pentru fostele miresici, doamne acum, alaturati-va. Pupici tuturor.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Miresicile de 2006 sunt asa de active ca intra buzna peste voi. Ma adresez aici fostelor miresici, va rog intrati pe subiectul deschis azi de mine(Cati dintre cei invitati au venit la nunta?) si sfatuiti-ne si pe noi ca sa invatam din experienta voastra. Multumiri anticipate.
Pentru miresicile care au mai ramas pentru 2005: vedeti fetelor ca tine vremea cu voi? Uite ce soare este afara! Cine ar fi crezut dupa prapadul de saptamana trecuta?

Mergi la inceput

Vremea buna tine pana vineri din cate am citit eu...sper sa fie doar o prognoza gresita.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Maria, multa sanatate sotului tau. Foarte importanta va fi recuperarea dupa ce va scoate ghipsul si nu trebuie sa neglijati acest aspect pentru ca in timp isi va spune cuvantul. Sotul meu este fotbalist si stiu de la el ce inseamna asta. Daca ai nevoie iti pot da numarul de telefon de la o clinica din Campina unde este un doctor super super bun. Eu o voi duce acolo pe mama mea pentru recuperare pentru gonatroza. Acolo iti pot oferi un program complet: masaj, gimnastica si recuperare. Noua ne-a cerut 200,000 mii/zi - tratament complet cu toate procedurile si nu au vrut nimic pentru consultatie (acum o saptamana am fost acolo). Dr Mehedinti Decebal se numeste - este specializat in recuperari in urma accidentelor, anevrisme, atacuri celebrale si chestii de acest gen.
Mai ramane sa gasim cazare la un pret rezonabil. Din cate am cercetat noi, la pensiune de trei -patru stele (margarete) cereau cam 800 mii si ni s-a parut cam scump, ca atare mai cautam ceva mai ieftin.

Doctorul Mehedinti este super bun! Eu sunt campineanca si-am avut probleme mari in copilarie (tasare de vertebre si mana dreapta paralizata). Recuperarea (caci tratarea propriu-zisa a fost la Spitalul 9) am facut-o la Poiana Campina, cu tot tacamul: gimnastica medicala, impachetari cu parafina si masaj. Erau doi maseori acolo, sot si sotie, ambii orbi, care aveau maini fermecate. Datorita profesorului Mehedinti si maseorilor sunt acum om normal! (teoretic )
Despre pensiuni nu stiu ce sa spun, m-am cam rupt de orasul meu dupa 9 ani de Bucuresti! In schimb, se pot inchiria garsoniere sau apartamente la preturi mult mai mici decat aici! Ideea e ca, daca stai in oras, tre' sa cam faci naveta cu microbuzul la clinica (vreo 5 km).

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput