Miresele anului 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Casa de piatra si multa fericire tuturor fetelor care au nunta in acest week-end! Ah, si nu uitati: nu va stresati, distrati-va la max!!!

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

CASA DE PIATRA!!! Le urez miresicilor de azi sa aiba o nunta superba si distractie la maxim!!!!

Ratusca tare dragute verighetele!!!Imi place foarte mult modelul! Chiar..cu ocazia asta sa nu uit sa pun si eu in album poza cu verighetele noastre...

Nushulicaaaaaaaa

Pupici la miresici!muahhhhh

Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Urez miresicilor din acest weekend, in special pt. Nushulica, Sunflower si Daria_C: Casa de piatra! muuulta fericire si tot ce doriti sa se indeplineasca
Distractie placuta

In ceasul al XII-lea vin si eu cu urarile, nu am uitat de voi abia cum am liber

noi
idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Bibyroxx, merci mult pentru aprecieri.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Fetelor....mai am fix 7 ZILE,pana la marele eveniment....care din fericire pentru toata lumea se v-a intampla...
Din pacate in urma cu 2 sapt., a fost Duminica neagra a vietii mele, cand viitorul ginerica, a avut un accident de masina foarte grav...(nu din vina lui)...a stat la reanimare 3 zile si inca 1 sapt jumate in spital dar nu la reanimare, acum are piciorul in gips,mana cu tot cu umar in fasa...dar totul este bine, pana la nunta,...o sa fie ok...dar nu atat de OK, sa dansam impreuna...sau sa stea pera mult pe picioare...:(....

Am emotii cat carul....pe langa stresul prin care am trecut....

Va pup....si Casa de Piatra la fostele tinere miresici..si viitoarele miresici...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

MariaM, va doresc multa sanatate amandurora, o nunta frumoasa si o viata in doi de vis!

quote:
Originally posted by MariaM

Fetelor....mai am fix 7 ZILE,pana la marele eveniment....care din fericire pentru toata lumea se v-a intampla...
Din pacate in urma cu 2 sapt., a fost Duminica neagra a vietii mele, cand viitorul ginerica, a avut un accident de masina foarte grav...(nu din vina lui)...a stat la reanimare 3 zile si inca 1 sapt jumate in spital dar nu la reanimare, acum are piciorul in gips,mana cu tot cu umar in fasa...dar totul este bine, pana la nunta,...o sa fie ok...dar nu atat de OK, sa dansam impreuna...sau sa stea pera mult pe picioare...:(....

Am emotii cat carul....pe langa stresul prin care am trecut....

Va pup....si Casa de Piatra la fostele tinere miresici..si viitoarele miresici...

Maria&Vladut

Pisu_Miau
Casatorita de 12 zile :)

http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Maria, cumplit ceea ce i s-a intamplat sotului tau...bine ca si-a revenit...insanatosire grabnica si o nunta de vis...

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Maria, multa sanatate sotului tau si sa va dimtiti bine si sa fie cea mai frumoasa zi a vietii voastre.

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Fetelor, azi am depus actele la Starea civila...sunt pe ultima suta de metri....

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

Fetelor, azi am depus actele la Starea civila...sunt pe ultima suta de metri....

Albumul nostru
Mai am...

La ce sector....noi vom fi la sector 4 si as vrea sa stiu daca sunt ceva piedici....

Mergi la inceput