Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tanti stiu ce scrie...dar am zis sa anunt numai daca se impune...si nu a fost cazul pina acum..sa vedem ce va mai fi in octombrie..ca in noiembrie sunt deja in prenatal si am sa-i anunt cu PRENATALUL!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua la burtici!

Sheba, imi pare rau ac te-ai simtit rau, dar totul e bine cand se termina cu bine
Lacra, ti-ne la curent cu starea ta, este foarte import sa ai mare grija de tine sa poti tine bebele la purtator cat mai mult timp posibil!
Eu am ceva probleme cu constipatia desi pap tot felul de fructe...am citit aici despre un medicament din plante Herbolax (despre care am intrebat si eu la medicul de familie, nu mi l-a recomandat de pe acuma ptr ca se relaxeaza intestinele si se vor invata cu medicamentele; recomndarea a fost sa-l folosesc in ultimile luni de sarcina). Asa ca ma "lupt" cu fructele acum desi nu sunt intotdeauna foarte eficiente.
Am inceput sa-l simt si eu din ce in ce mai des pe bebe, ma fac din ce in ce mai mare (mult mai mare ca la prima sarcina).
Noi avem un patut din lemn facut de sotul meu cu foare mult drag la primul copil, dar din pacate nu a vrut sa stea in el (a stat pana la 4 luni, dupa care a inceput sa-si intoarca picioarele in aer si nu mai avea loc in patut, moment in care se trezea....asa ca l-am mutat intr-un pat mare; deci e aproape nefolosit, o sa-i mai cumpar o saltea si ...gata patutul
Dar , cum spunea si Dana fiecare face si cumpara ce crede de cuviinta ptr bebe!

pupici,
iulia

iulia 19+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Mergi la inceput

Roxi...T vine luni in tara!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput

Iulia vezi ca am scris mai sus..T a zis pentru constipatie..supozitoare cu glicerina..eu azi voi folosi ca deja nu mai am incotro...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

tanti, tu cate saptamani ai?
ce coincidenta...esti juristul firmei?
si pana la cate saptamani te-ai gandit sa te duci la serviciu? cu procesesle cum te descurci? in instanta? ai deplasari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Merci utocatalina , am luat de dimineata un no -spa si m-a lasat ceva timp si acum - daca stau pe scaun in fata vad ca ma doare , am mai luat unul. Daca ma va durea si in w- end o sa-l sun luni sa ma vada. dar totusi as vrea sa-l sun sa vad ce spune si el.
Aseara am ramas surprinsa cand a inceput sa ma intepe pe mijloc si prima oara am confundat cu intestinele (pentru constipatie am mancat iart si ciorba de dragavei si struguri si cred ca le-am amestecat). Acum intr-adevar le simt jos de tot si uneori osul pubian - mai mult ca sigur este o intindere si marirea osul .
Vreau sa va intreb ce carti aveti pentru viitoarele mamici sau ce uimi recomandati sa stiu sa ma pregatesc de viitoarele luni caci sunt in ceata .
Pa

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina si celelalte fete retineti: SUPOZITOARELE CU GLICERINA va trebui musai sa le aveti in bagajul pentru maternitate.
Numai asa vom reusi !

Ma bucur mult pentru vestile de azi.
Irina si Janina . Ati vazut ?

Apropo de dunga de pe burtica (linea nigra) eu am avut-o sarcina trecuta, dar a aparut ceva mai tarziu. Eu intr-adevar sunt bruneta, dar a avut-o si verisoara mea care e alba ca laptele.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roxit eu iti recomand sa ai "Mami si copilul" de sotii Capraru.
Mie mi-a fost si inca imi mai este de f.f.f.f.f.f. mare ajutor.
Si te mai sfatuiesc sa-ti cumperi revistele de specialitate.
Eu iubesc revista "Mami" si am gasit in ea aproape tot ce ma interesa.
Problema e ca s-a mai intamplat sa dea o raita si Oana la un moment dat prin ele si a mai distrus din pagini, dar tot nepretuite sunt.
Mai sunt revistele "Copilul Meu" si "Academia Mamicilor".
Pe acestea le-am cumparat sporadic, dar am gasit si aici multe articole interesante.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

pt Bumbita
cred ca ma confunzi eu nu am zis ca sunt jurista, lucrez in domeniul economic si implicit stiu legislatie
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

PORUMBEL, bine ai venit printre noi!
CATA, imi pare rau ca tot ai probleme cu constipatia. Bine totusi ca poti sa iei ceva, sper sa te ajute supozitoarele. Eu eram constipata mereu inainte sa raman insarcinata si, culmea, acum nu am deloc probleme. singura chestie pe care o fac e ca mananc ciorbe in fiecare zi. Incercati si voi, cine stie?
Va pup!
23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput