Mamici de ianuarie-februarie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
utocatalina spune:
Tanti tu ai anuntat oficial angajatorul ca esti insarcinata? Eu nu si nici nu vreau..am motivele mele...daca insa va trebui dupa urmatorul control probabil ca voi face si treaba asta oficiala, in scris, si atunci probabil ca as putea avea program redus la 6 ore..insa daca treaba este serioasa voi lua concediu medical..ca ce mi-e 6 ce mi-e 8 ore pe scaun...uff...mie mi se par multe si 6!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
toanca spune:
tanti, ba da lucrez......si mai sunt si juristul firmei la care lucrez
; da nu avem medic de medicina muncii; avem doar medic si atat; ne ducem de doua ori pe an sa ne facem analize si atat.
Cata, imi si imaginez ce fata ar fi facut farmacista daca ii cereai medicamentul TOANCA![]()
![]()
Eu iau doar o pastila seara ca sa aiba efect pana dimineata....
Sa-mi zici si mie ce zice T....
Despre asta l-ai intrebat, nu?
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
toanca spune:
Nici eu nu am anuntat oficial (in scris) faptul ca sunt insarcinata.....
Am comunicat doar verbal.
utocatalina spune:
Mi-a raspuns T..supozitor cu glicerina...astazi scap de problema..![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
maraki spune:
Hello mamici,
Trebuie sa o i-au de la inceput ca nu stiu pe ce am apasat si mi-a disparut tot mesajul inainte sa il termin
Lacramioara imi pare rau de vestile care ni le-ai dat, nu te mai duce la sv. nici cu program redus deocamdata, mai bine stai acasa in pat cu tratamentul de la medic si o sa isi revina colul la lungimea ideala!!!Sanatate si refacere rapida
Irina mamaaaaaaaa ce grasunel s-a facut Mario

Ai avut dreptate cand ai spus ca ei cresc repede de la o sapt. la alta
Azi e meciul cu Steaua
Eu din pacate cred ca il vad in reluare de la 23.00
Nu mai tin minte, Toanca m-a intrebat de sarcina toxica? Nu stiu daca am sarcina toxica, dr. mea spunea ca sant normale starile astea
Ma usuca la buzunar medicamentele lunar, din pacate nu sant compensate deloc
E ciudat ca tratamentul de fertilizare l-am avut compensat iar acum.....![]()
Fetele care spun de dunga aparuta pe burta, nu apare la toate gravidele, am citit ca mai mult la cele cu tenul creol.Eu am pielea alba si nu am avut dunga la nici o sarcina.
va mai scriu pe parcurs, trebuie sa ma duc sa gatesc
Iar ma chinuie mirosul
21+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Merci Cata si eu sunt bucuroasa ca are aproape un kilogram si ma gandesc cat e de bizar cand te gandesti ca e destul de mare dar ca peste o luna si va avea peste 1500-1700 grame si ca in concluzie bebeii nostri se pregatesc de venire.
Irina25+
toanca spune:
Cata, nu ti-a dat voie sa iei Herbolax?
Maraki, da eu te intrebam de sarcina toxica....
Dr. ta chiar zice ca toate starile astea sunt normale la o sarcina atat de avansata????
Eu sunt cu dunga pe burta....si, da Maraki eu am si tenul creol
irinadum spune:
Monica da ai dreptate e in seara asta dar nu stiu de ce am impresia ca e in direct pe tvr intern.
Mario e grasunel dupa tabele insa eu nu prea cred in ele pentru ca in unele e grasunel si in altele e normal . Bine ca nu e mai mic.
Si eu stiam de dunga ca apare dar nu la toata lumea ( mai mult la cele cu fete zice lumea). Mie incepe sa imi iasa buricul in schimb.
Irina 25+
tanti spune:
Fetelor in legea privind protecita maternitatii scrie ca trebuie anuntat in scris angajatorul cu o dovada de la medic cum ca esti insarcinata, in caz ca nu anunti angajatorul acesta te poate da afara fara nici o problema , si deci sa nu beneficiezi de indemnizatie
Dupa ce anunti angajatorul , obligatia lui este impreuna cu medicul de medicina muncii sa iti evalueze locul de munca si sa ti-l schimbe daca considera ca poate afecta bb(in special pt cele care lucreaza in mediul toxic sau alte locuri de munca care ar dauna bb)
Eu am preferat sa anunt angajatorul decat sa am vreo surpriza din partea lor
utocatalina spune:
Fetelor m-a sunat Janina..este ok fetita
...colul este inchis, dar cam scurt...cit al meu...33 mm...i-a dat voie sa plece in concediu ...va scrie ea mai multe diseara...ma bucur pentru ea tare!
Irina nici nu stii cu ce admiratie ma uit la fetele mai mari ca sapt. si abia astept sa le calc pe urme...ma bucur sa stiu ca dupa ce trecem de 7 luni...este altceva!![]()
Toanca nu l-am intrebat de Herbolax...l-am intrebat "ce sa iau?"...si raspunsul a fost "supozitoare cu glicerina"!
Maraki ci eu cred ca sar peste dunga maronie..om vedea..sper sa te simti si tu foarte bine..
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+