Mamici de noiembrie - decembrie 2005(44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor, azi n-am prea intrat caci am avut treaba acasa, apoi m-am dus la cumparaturi , mai stau un pic si ma duc pana la mama.

Ina, pt. mine mai am de facut cumparaturi,am halatul, papucii, niste chiloti mai inalati (azi am mai luat doua perechi), doua camasi de noapte dar mai trebuie una, sosete si cam atat, deci mai am de luat una alta. Citeam situatia voastra cu medicii , deci nici pe acolo nu e prea roz , azi vara am avut niste musafiri din Montreal care se plangeau de aceeasi problema. Parca nu iti vine sa crezi ca si pe la voi se intampla asa ceva. Uite referitor la Mirela Anca suntem gand la gand , de vreo doua zile ma gandesc ca nu prea am vazut-o pe DC , sper sa fie OK, mai ales ca avea probleme.
Dordia, iti multumesc pentru incurajari si pentru faptul ca si tu ai fost alaturi de mine.Sa stii ca pentru mine a contat f. mult ajutorul vostru, si uite acum trebuie sa fim alaturi si de Anda, se pare ca hormonii nostri produc straile acestea depresive.
Anamari,, nu e chiar gata trusoul lui bb, mai am de cumparat una alta, uite si azi am dat iama in magazine oops, ca nu ma pot abtine, i0am mai luat o bluzica si o caciulita, si sora mea un body si eu inca unul, zici ca nu sunt intreaga la cap a si o bavetica, dar probabil pana ce mai pot iesi din casa o sa tot fac cumparaturi.
Tania, incearca sa nu te enervezi cu soacra, si pe mine ma cam indispune soacra mea- pur si simplu ma enerveaza.Ar vrea ea sa-si mai impuna unele puncte de vedere dar cu mine nu merge, la noi in casa noi hotaram ce si cum facem.Oops, sper sa nu am si eu o nora asa rea cum sunt eu
Alexandrina, uite eu n-am auzit de faza asta cu col ramolit , e chiar ciudata, cand zici de ramolit ma gandesc la total altceva hi-hi
Irinuca, cum ai stabilit data cezarianei cu medicul tau. Al meu mi-a spus ca in ultima luna va trebui sa merg saptamanal la control si abia atunci se poate decide cand sa-mi faca cezariana. Tu ai abordat problema datei sau medicul a fost cu ideea. Tine-ma la curent caci sunt interesata direct.

Si mai am o veste bunicica, astazi nu am avut contractii atat de dese, si asta m-a bucurat f. mult caci e destul de enervanta burtica tare ca o piatra.

Mandy, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Da, Mandy, se intimpla…toti cunoscutii nostri au aceleasi probleme, din pacate.
Si fiindca am lucrat destul timp in contabilitatea si HR spitalelor de Urgenta si Militar si eram familiara cu practica si metodele lor, cu atit mai mult sint pornita pe dr. de aici care au echipamente atit de sofisticate si se … atita pe ei, dar de, ei nu au experienta dr. romani (pe care eu, personal, ii admir!...si nu intru in polemica cu spagulitze ca nu asta era tema subiectului ).

Dde Mirabilis mai stie cineva ceva ( ca tot vorbim de doctori!).

Mandy si eu am trecut prin febra asta a cumparaturilor, zilnic cumparam cite ceva, acum vad ca m-am mai potolit, de simbata de cind am luat caruciorul nu mi-au mai calcat piciorusele prin magazinele de bebelusi ( ei bine,ca o masura de protectie, mi-am lasat toate cc si cash-ul acasa, uite asa, ca sa fiu complet "dezgolita" si eu una, cind nu am bani la mine, nu ma obosesc sa colind asa, fara rost, ca precis gasesc ceva de cumparat si apoi ma intristez). sint o cheltuitoare patologica si incerc sa infring aceasta problema...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

irinuca, ce baiat mare ai...oaa, bravo! ce-ai papat?
ina, merci, in cursul zilei de azi mi-am impus sa ies din starea aia de aseara. parca am reusit ceva, oricum alta solutie nu exista, doar n-o sa plang pana nasc...sunt sigura ca e de la hormonii de sarcina combinati cu responsabilizarea brusca, pentru ca eu nu eram asa inainte...deci tu inclini sa crezi ca o sa dai ortu'popii in accident de masina..:))eu ma vad mai des falita si cu casa daramata la cutremur..:)) sau grav bolnava..:)) cred ca ne trebuie o pastila ceva...
dar pt. fetita nu mai bine iei un pediatru? adica eu cred ca sigur e mai bine sa nu aiba doctorita ta, sa aiba un pediatru, sunt foarte diferite treburile...
eu m-am potolit fortata cu cumparaturile pt. ca am golit cardul, dar am luat mare parte din ce imi trebuia. eu am ramas cam pe dinafara: nimic n-am pt. spital si nimic sa ma imbrac la serviciu. Azi a plouat inca de dimineata si am intrat in panica, ma gandeam ca ma duc in chiloti la munca pt. ca singurele piese in care mai incap sunt de vara, nu am luat nimic pt. toamna. ba da un pulover, o sa vin in chiloti si pulover...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ina, saru'mina pentru aprecieri.Intr-adevar mi-e foarte greu tocmai din cauza lipsei de afectiune dupa care tinjesc ingrozitor.Si uneori cad in cite o gaura neagra de tot.Dar am gasit si partea buna a lucrurilor.Daca as fi avut barbat cum invatam eu sa schimb yala la usa sau sa inlocuiesc siguranta la panoul electric?.Ii am totusi pe ai mei (la vreo 20 de km de mine) care ma ajuta cum pot.Gindindu-ma la medicii vostri,e un fel de paradox.Aici se bat sa te inscrie pe listele lor si se acuza unii pe altii ca isi fura pacientii.Iar acolo se intra cu pile?

25+

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:


Anda iar m-ai facut sa rad de una singura; colegii mei probabil banuiesc ca este vreun inceput de dementza, ceva…stau la birou si chichotesc de nu mai pot… si chiar nu ma pot abtine ....vis-ŕ-vis de biroul meu este o sedintza in plina desfasurare…
Da, un pediatru aar fi cel indicat, dar nu stiu citi ani va trebui sa astept, asa ca macar sa o am inregistrata undeva, Doamne-fereste, in caz de ceva sa nu astept la urgenta cu zilele… o sa dau sfoara prin tzara pe la toate prietenele mele si o sa dezbat problema.
Da, eu asa imi imaginez in cele mai sumbre si cumplite ginduri…sau ca ma ataca un vagabond si-mi spinteca burtica ( ptiu, Doamne!).
Mi-a placut faza cu chilotii! Eu una am sarit de la 37,5 la incaltaminte la aproape 39...parca ma si vad iarna, prin zapada, in slapi, ca altceva nu-mi mai intra..
Si eu sint convinsa ca trebuie sa ajung la psihiatru ( insa pina imi dau astia trimitere, recomandare, trec citeva luni bune si dau in depresie acuta) insa mai de folos mi-ar fi sfaturile psihologului nostru de pe forum Taniutza…care stiu ca este ocupata acum cu pregatirea ptr. examn.
Chiar Tania dupa ce te mai eliberezi, ce-ar fi sa deschidem o rubrica speciala si sa ne adresam tie, ca depresiile si gindurile negre vad ca se tin lant pe la noi?


Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Leea tu esti o fortza! si meriti aclamata!

Referitor la medici, eu asa am intrat din pacate...cu pile.
Am o prietena care, de cite ori se duce la dr. cu vreo problema, primeste aspirina sau antinevralgic,Tylenol, nu stiu daca exista si pe acolo.
Pai bine frate, toate bolile se trateaza la fel?
De-aia si eu ma indop cit pot cu fructe si legume, sa am multe vitamine, incerc sa ma tin in forma, sa nu fiu nevoita sa ajung pe mana lor, ca nu se stie in cite bucati vin acasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Am o prietena care, de cite ori se duce la dr. cu vreo problema, primeste aspirina sau antinevralgic,Tylenol, nu stiu daca exista si pe acolo.

Stai sa-i vezi p-aia de-ti zic sa mai bei niste apa, cind tu te tavalesti pe jos de durere!



DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ina mai esti pe aici? Ca am intrat in boale si poate na lamuresti tu.Acu vreo juma de ora am luat primul no-spa din sarcina.Si,cu siguranta fara legatura, dupa vreo 5 min au inceput niste dureri cam tari.In partea de jos a abdomenului,cam pe mijloc.Oare ce ar putea fi?In rest mai am cite o contractie si altceva nimic.Dar durerea aia cam ascutita nu trece chiar de stau in pat.
Daca mai esti,pleeeease da-ti cu parerea.


leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Cioc-boc :)
Leea draga, eram sigura ca-i baiat… dak un m-ai intrebat… de-acu’ e pera tarziu, vad c-ai aflat pe cai oficiale… in alta ordine de idei, si eu am auzit ca le face bine copiilor convietuiea cu animalute – cred doar ca e bine sa un stea prea aproape de bb in primele luni.
Dar animalele nici nu se prea apropie de bebelusi – de ex. pisicile maica-mii (2 bucati), foarte sociabile in general, nici macar nu au intrat in camera in care dormea bble nasilor – au stat in usa si s-au uitat la el, da’ n-au intrat, cu toate ca era camera lor preferata, unde aveau si ele culcus. Si asta nu s-a intamplat doar o data.
Eu sunt pro animale & copii (bine, cu limite, adica nu sa-l lasi pe catel sa-ti linga copilul sau pe copil sa stea “bot in bot” cu animalul)
Aoleu... ina, ai dreptate... v-am spus ca nu prea ma gandesc ca eu am o sarcina usoara si alte fete au probleme... incercam doar sa dau o solutie antidepresie, nu m-am gandit ca poate sa nu fie folositoare din motive tehnice de gravidenie... intr-adevar, cand nu te poti misca, cred ca o barfa mica face bine la psihic
Leea, uite io-s pe-aici, da’ din pacate nu te pot lamuri, ca io n-am avut nevoie de no-spa pana acum. Dar nu cred ca ti-a facut rau ca l-ai luat, pentru ca pana acum eu n-am citit de reactii adverse la no-spa.
C & bb andrei, maine 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:


seara buna, dragi burtici!!!

Eu am avut zile mai grele si nu am mai prea apucat sa intru!! Adica multisor de munca, altfel burtica merge bine!!
Leea, nici eu nu am luat no-spa, dar stiu de la colege care luau ca le lua durerea cu mana. Asa ca nu cred ca de la el te-ai simtit rau.
Pupici multi!!!!!!!!

Mihaela 28+

Mergi la inceput