Mamici de noiembrie - decembrie 2005(44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iris si siminaf, nu stiu daca are legatura, da de vreo 3 sapt am schimbat meniul de dimineata... care se incheie obligatoriu cu cateva tartine cu miere si o cana cu lapte. iar pe tartine miere cat se poate, ca-mi place la nebunie. e singura chestie constanta din alimentatia zilnica... si.. surpriza, a disparut constipatia. ba chair e cum zice iris, de 2 ori si f usor. daca nu asta e cauza minunii, sper macar sa tina! e taaaare bine.

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

fetelor,
chestia cu mierea poate fi inlocuita si de dulceata si de gem, ca merge fara probleme...
azi suntem in prima zi din saptamana 30 ... hai ca schimbam si noi prefixul imediat ...
2 nopti la rand am visat sa nascusem si nu era montat patutul copilasului, iar sotul meu a visat ca ii facuse baita si imi cerea "tichie" sa ii puna pe cap, iar eu nu aveam, si el ma batea cu palma la fund ca sta copilul cu capul ud ... cand s-a trezit dimineata mi-a povestit si eu i-am zis ca sunt mamica moderna si nu stiu ce e aia "tichie", da caciulite am ... asa ca ne-a cuprins ingrijorarea, si ne-am apucat sa montam patutul lui luca; arata foarte bine la noi in dormitor, si e superb; am terminat si aparatoarea, si am si pus-o, ca oricum pana se naste spal cearsafurile o data, asa ca se pot prafui; diseara ne vine si salteaua, ca era dusa la tara, si in week-endul asta a fost mama acolo...
in rest, eu ma simt bine, si ma bucur; nu am nici contractii, nici dureri, chiar sunt ok; dar tot ma bantuie ideea ca luca e mai micut, asa ... ca la 28 de saptamani avea 1 kg ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salut gravidutelor!

Sunt o mamica de octombrie DPN 24, baietel, Stefan
As dori sa stiu daca este cine din Arad si va naste tot in Arad?

Va multumesc

Vero
36

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna burticilor! Tare dor mi-a fost de voi! Iar voi ati fost harnicute si ati scris de mi-a luat 4,5 ore!!!! sa citesc tot!
Computerul meu a reinviat, saracu! A fost deparazitat si toate bizdiganiile au fost stirpite!

Lavi02 - felicitari ca a inceput Silviuca gradinita! La mai mare! Mersi mult si pentru informatiile cu cartea. Trebuie sa ma apuc sa caut...

Tania - si io am facut martea trecuta curatenie generala in dressing + reorganizarea lui. L-am evacut pe Adila de la locul lui si acolo am facut loc unde sa o cazez pe Sarah. Pe viitor, ca deocamdata sunt doar lucrusoarele putine pe care le-am luat. Felicitari si pentru examen si parerea ca BB e baietel! Sa se confirme, daca tu asta iti doresti!

Leea- mie mi s-a confirmat testul cu verigheta. Bine, la aceasta faza, adica din eco vorbind. Sa vedem la momentul intilnirii ce va fii!

Joy- tu intrebai de firma babycare. Sa stii ca pe site-ul lor preturile sunt intr-adevar mai mici ca in magazine, dar mai mari ca in Niro. Eu de acolo imi voi lua, cel mai probabil, patutul. Daca te intereseaza, pot sa-ti dau numarul de telefon al celui care se ocupa cu distributia produselor babycare in tara si caree patronul standului din Niro. Acolo totul este mai ieftin.

Ripley - felicitari pentru dimensiunile copilasului! Mare enigma...la kg tale...

Minunata discutie cu kilogramele - ma inscriu in clubul disperarii. Deja am cam 10-11 in plus. u tine, cel putin, Alexandrina, suntem colege se suferinta, ca si eu am plecat de la 62,5 kg. Acum am vreo 72,5. Sa vedem ce urmeaza...
Apropo de asta, mai nou Adila imi zice "BILUTA". Faza tare de tot simbata in piata. De dupa o masina imi sare in fata un catel. Cind il vad, desi sunt super-fana catei si nu mi-e niciodata frica de ei, am tresarit si m-am speriat. Catelul, saracu' s-a speriat de sperietura mea si a fugit sub masina. La care Adi: - "Saracu' catel s-a speriat cind a vazut ca vine o bila spre el..." Si de atuncea asa am ramas cu numele...

Gata, ca m-am intins ca o placinta ce sunt! Va pupicesc!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Mai am de adaugat niste raspunsuri:

INTILNIRE - evident ca vreau, dar nu pot martea si joia viitoare. in rest, cind vreti voi. Dar daca nu apar pe net, dati-mi un semn de viata pe mobil, ca doar d-aia le-au inventat baietii destepti.

Baby Expo - eu merg probabil vinerea viitoare, dimineata. M-am cugetat mult, dar curiozitatea a invins. Dar nu-mi fac sperante desarte...

Cristinamh - si la mine e sfinta treaba cu tartinele cu miere de dimineata, combinate cu laptic!

Miine merg la spital la doctorita. Am inceput vizitele la 2 sapt...Imi face - sper - si eco morfo. Poate reusesc si eu sa vin sa ma laud cu BB in grafic. Eu nu vreau BB mare ca vreau s-o mai coc, macar pina prin sapt. 38-39 si vreau s-o livrez pe jos, asa ca sa nu fie foarte dolofana...ci cit trebuie, ca la carte...

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Noki multumesc de felicitari, si eu sper sa fie baietel, dar ma obisnuiesc si cu ideea de fetitza, ca sa nu mai am socuri. Si eu practic chestia cu tartinele de dimineata cu miere si lapte (nu le sar niciodata). Oricum se pare ca dr. a avut dreptate: daca constipatia e rebela, 2 lingurite de miere pe stomacul gol fac minuni!!!
A, si la curs ne-a mai recomandat o chestie, stiuta intr-adevar, dar putin practicata: seara o cana cu lapte cald cu miere. Si uite-asa ajungi sa bei 0,5l lapte pe zi (2 cani).

Noki, ia propune tu o zi de facut clatite, pentru cele care suntem pe acasa, ca nu m-as apuca singura si cum stiu ca pe tine nu te prind pe la Sibiu...

Faina faza cu "bila". Noua mea porecla data de sot nu e prea magulitoare: "mototol-rostogol", asta pentru ca noaptea in pat, uit uneori ca am burta si alt centru de greutate si ma rostogolesc prin pat.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 27+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Tania draga - stii povestea cu saptele si marul si ispita? Nu e frumos sa ispitesti oamenii cu bunataturi de-astea...
Mai bine gindeste-te tu frumusel ca nu ai voie sa faci miscare, asa ca, adio clatite!
Eu saptamina viitoare am de gind, marti, probabil, sa execut o curatenie generala - sora cu aia din dressing - dar in bucatarie si in dulapurile din bucatarie. Ca de jumate de an de cind ne-am mutat, se impune...Deci iti imaginezi ca nu ma voi apuca de clatite in bucataria stralucind a curatenie...

Dar daca totusi te hotarasti sa faci, iti trimit adresa mea, pentru un home delivery...

Poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Salutare fetelor.
Cam puturoasa, mi-a fost un picut cam rau - ma doare burtica, dar nu ca durerile de ciclu, sau contractii ci parca as avea o sulita, un cutit care ma taie, dar undeva inauntru, jos si se duce durerea pana in vagin. Simt cand stau in picioare sau pe scaun, dar daca m-am asezat in pat si am luat un nospa, mi-a trecut.
Multam de sfaturile pt furunculoza, o sa trec pe tratament homeopat cat de curand se poate.

NOKI LARA, chiar vb cu al meu barbat ca o sa trebuiasca sa dam o tura prin niro, chiar daca lui nu-i place(nu sufera zona aceea.."europa" ca este tiganie acolo) Am fost pe afara acum si in juma de ora de plimbare am vazut 4-5 carucioare babycare. Chestia e ca m-as opri sa intreb daca sunt bune....rezistente.
Mie-mi plac, dar o sa vedem. Nu stiu unde are stand in niro, dar o sa-l gasesc presupun.
PUPICI

joy + bocanila28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Joy, asta cu durerile care radiaza in vagin in orice pozitie ai sta o patesc eu de lunea trecuta, m-am saturat de durerile si disconfortul asta, dar nu-i nimic de facut. Si cu nospa nu are cum trece pt ca dra mea zice ca e de la largirea bazinului, pelvis etc, deci de la oase.... nu cred ca trece cu nospa care e antispastic. Mie cel putin nu mi-a trecut. Si cu vremea asta se pare ca se accentueaza tot ce e legat de oase :(

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Intrebare: voi v-ati cumparat biberoane + suzete + tetine, deci chestii legate de alimentarea artificiala? Ca eu nu stiu ce sa fac - sper din suflet ca laptaria statului sa intre in productie maxima imediat dupa nastere, dar daca nu e asa?
Lavi02 + fetele cu alti BBi deja existenti - va rog frumos, un tratat despre biberoane, tetine- latex/silicon si suzete. Aaaa...si care e treaba cu forma anatomica-inclinata-neinclinata etc, ca eu sunt in ceata totala in fata raionului de biberoane????
Daca se poate si o preferinta: scutece Pampers sau Libero? Cu argumente, of course.

MULTUMIRI ANTICIPATE!

Poze cu mine

Mergi la inceput