vreau televizor negru

vreau televizor negru | Autor: ardit

Link direct la acest mesaj

99% sau 100% din televizoarele care se vand acum au carcasa din plastic argintiu, nu stiu de ce dar mie mi se par oribile oribile, trebuie sa cumpar un televizor si vreau cu carcasa neagra, nu am timp sa haladuiesc prin magazine sau pe internet, ca lucrez de la 7 demeneatza pana la 9 seara, asa ca va rog pe domniile voaste sa ajutati un suflet pretentios si sa-mi spuneti daca stiti o marca de televizoare care are acum pe piata romaneasca televizoare negre, merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Panasonic in Selgros sau Flanco (mai rar)

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Cauta pe www.emania.ro si www.elanko.ro. Imposibil sa nu gasesti...

Uite unul de la www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=z268cb78dda1c34291f2760d5ce8b09d9&ProdusId=38482&MarcaIdLista=12&ArtistIdLista=0&CategorieIdLista=2&" target="_blank">Philips. Il poti comanda acasa, ca tot spui ca n-ai timp de umblat prin magazine.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

si sony are un model wega negru,la care doar boxele-s argintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

ioi, ce de raspunsuri avizate! nu mai speram sa gasesc, pe unde m-am uitat metro carefour numa argintii am vezut! iar chestia cu adusul acasa m-a doborat, daca au inceput sa existe servicii asa bune in romania, totusi mai exista speranta pt tara asta!
multam fain, ma uit acum pe link-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

uite un televizor negru, bun, aici:
http://www.emag.ro/televizoare/jvc_hv-32p40--pHV-32P40

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

da e misto si asta, are insa un (mic) defect: costa 50 meleoane, durere, trebuie sa ma socotesc daca-mi permit rate, ca e tare mesto

Mergi la inceput