Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor si cu intarziere
LA MULTI ANI SOFIA!!!
N-am intrat de 2 zile ca a mers DCul infect si am vazut c-ati scris o groaza, dar vreau sa va multumesc din suflet pentru raspunsurile prompte referitoare la oftalmolog! Pana la urma o sa duc maimuta la Oftapro cred, dar mai la sfarsitul lui octombrie....
Am citit vestile super despre participarea bebeilor umblaciosi in 4 laboante si le urez SUCCES SI SA AJUNGA TOTI DEODATA LA LINIA DE SOSIRE de-a busilea, in picioare, de-a berbeleacul sau .. aspirati cum spunea cineva !!!
Ne pare taaare rau ca noi nu mergem de-a busilea, nici nu suntem in Bucuresti we viitor ca plecam la tara la socrella cred ca miercuri si s-ar putea sa stam vreo 2-3 saptamani, altfel sigur veneam sa va facem galerie si sa va vedem....
In rest - ne prindem degetelele in usi, dam cu nasul de pamant, suntem smechere si facem numai prostioare. Tati a inceput sa calce cu piciorul ghipsat, totul e spre bine. Partea rea e ca firma de cablu a disparut de la sediu (am mers azi sa platim) si nu stie nimeni unde e, sper sa nu ne opreasca netul cand ne e lumea mai draga
Asa ca va pupacim pe toti si uram sanatate multa bolnaviorilor si mucosilor.. si noapte buna tuturor!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Tot eu.... incerc sa inserez ceva in semnatura... sper sa mearga

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Hai Mina ca tot dadeam refresh sa vad noutatea de la semnatura...si nimik....
Acum merge si se uita eu sa vada ce e nou sub soare!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

he he Mihaela, greu cu netu asta.... pana m-am prins cum se face.....

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

In seara asta e la oferta, ca tot nu am somn.... am pus poze de la partyu de un an. Va prindeti voi care-s... Nu sunt puse tocmai in ordine caci rabdarea imi lipseste cu desavarsire, oricum firu epic e clar: haos organizat.

Va pup si chiar ma duc sa ma culc.

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mina mama sa fie sanatos vizigotu si voi la fel ca m-ati facut sa plang in seara asta....ca sa dorm bine la noapte. Mi-a placut mult "firul epic" pe care l-am tot urmarit si finalul "Caci nu stii cu adevarat ce e puterea pana nu ai un copil." m-a inmuita de tot.

Acum ma uit si la poze...desi imi aduc perfect aminte de haosul organizat si tortul delicios...uite ce salivez eu la ora asta dupa torturi!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

da, vazui si tortul Minei- mmm, delicios...frumoasa petrecere...

Lia mea doarme, cat completai hartiile lui Alex pentru noua scoala mi-a scos peri albi, acu inspecteaza toata casa, ba-n picioare-cat se poate tine de mobila, ba cand nu mai are de ce sae tine, se lasa de-abusilea...si-uite asa acum e pe covorasul ei, si in secunda urmatoare in dormitor si incearca sa-mi guste parfumurile si spray-urile...

...asa ca eu pe DC,daca tot doarme acu'...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cronicile le-am citit deja si acum ma uit la poze. Daca scol fata cu rasul voi sunteti de vina . Pana acum (ca nu le-am terminat) m-a spart poza aia in care zici ca sunt Flash (era un serial mai de mult) de nu i-a prins camera. Aia e moooortalaaaa!
De tort nu mai zic! Am furat si eu ideile voastre cu jeleurile pentru care va multumesc!
Continui vizionarea!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57670" target="_blank">Copilasi si bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (80)

Mergi la inceput