Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

mari, vacanta placuta si sa ajungeti bine, sanatosi inapoi acasa.
Noi bem laptele doar la biberon pt. ca nu servim decat noaptea pe la 12 si dimineata intre 4 si 6.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

mari si noi tot cu biberonul, desi mancam la ore mai normale (dimineata la 8 si seara la 9)!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La multi ani Sofia!Sa cresti sanatoasa si fericita, sa-ti bucuri parintii!!
Roandre: merci ptr info cu privire la vaccin!
Mada: in repezeala mea n-am citit de Ilincuta bolnavioara!Insanatosire grabnica!Eu i-am dat lui Andrei (pe langa alopatele antifebra) Imunobaby (siropel ptr cresterea imunitatii cu echinaceea, catina si inca neshte plante).Nu stiu dc l-a mai folosit careva.
Ellen:felicitari ptr Alexuta care a capatat curaj sa mearga singurica!Noi suntem tot la faza de tinut de manuta ca altfel nu pleaca.Sper sa capete si voinicu meu curaj sa plece singurel!
Mari: vacanta placuta si sa va intoarceti cu bine!
Pufy: we placut la tara si petrecere de bebei frumoasa!
Sa vedeti cu ce ne amuzam noi de cateva zile:Andrei a ascultat din a doua sapt pana prin luna 5 un CD cu cantecele de bebei (cutiuta muzicala 1).Din luna 6 si pana acum a ascultat alte CD-uri cu muzica de bebei (numai pe seara cand e mai plictisit; nu credeti ca ne canta toata ziua-n casa muzica de bebei).De vreo doua zile am schimbat repertoriul si am revenit si la primul lui CD.El se juca si cand a auzit prima melodie s-a oprit, a ascultat f atent cateva min si apoi a inceput sa rada, sa chiuie si sa bata tare din palme! Si treaba s-a repetat in ultimele zile.Tat'su tot nu crede ca copilu' lui e capabil sa recunoasca melodii auzite acu cateva luni...
Pupam si dorim we placut!

Cristiana si Andrei (29 Sept04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristia si bebelina a luat Imunobaby acum cateva luni. Avusese o perioada cand era mai tot timpul racita.
Nu stiu daca de la medicament sau de la altceva, dar de atunci n-a mai avut mucisori.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

cristia, multam pt urari
cristia si naty va rog spuneti-mi si mie cum pot sa-i dau imunobaby, am de gand sa-i dau ceva toamna asta.
nu stiu dar de cand am venit de la mare, idiot concediu, parca nu isi mai revine cu raceala, doar 2 saptamani nu a avut muci,
atat muci si tuseste, febra deloc, dar nu imi dau seama daca tusea e "coapta", nu stiu cum sa explic, ii trebuie ceva sa expectoreze, cred
ellen am vazut ca scris de oscillo... si ca ai ceva cunostiinte de homeopatie, spune-mi si mie niste scheme pentru copila mea.
nu cred ca are inumitatea ff scazuta, ma gandesc ca atunci ar face episoade cu febra si infectiii in gat, pana acum nu a facut, dar vine iarna si o sa umble virusii
vaccin antigripal se face? sau e prea mica?
multam

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Cristia, multumim mult de tot si mult curaj voinicului tau.

Mada, dar nu am eu cunostinte de homeopatie. Eu am scris acolo doar ce mi-a dat mie medicul homeopat pentru Alexuta. Vezi ca a scris chiar acolo la subiect si un medic homeopat, cred ca mai bine o intrebi pe ea ce si cum (i-am pus si eu niste intrebari, sper sa-mi raspunda). Sau daca vrei pot sa-ti dau nr. de tel a 2 medici homeopati la care ma duc eu. Tipa a dat acolo si o schema, dar sincer eu nu as da nimic la copil fara sa o vada medicul homeopat inainte. Conteaza foarte mult sa stie in ce stadiu este, ce sa dea, in ce concentratie si cat timp sa dureze, etc. Unele chestii administrate aiurea pot sa faca mai mult rau decat bine.

Mari, drum bun, vacanta placuta si sa va intoarceti cu bine!

Pufymic, drum bun, distractie placuta si sa va intoarceti cu bine!

Felicitari micutei Nathalie pentru dintisor.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

ai PM Mada. si...da! daca vrei tratament homeopat, du-o la un medic homeopat bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani Sofia sa cresti mare si norocoasa.
NAthalie felicitari pentru dintoc si Alexandrei pentru mers.
Bafta multa concurentilor la baby -expo,va tinem pumnii strinsi la toti .
pupici si va dorim un we placut.

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

La multi ani ,Sofia

maine incepem sa caram diverse la noua locuinta...asa ca s-ar putea sa nu mai am acces la internet pana la 1 octombrie...si vreau sa spun de acum, daca nu mai reusesc sa intru pe DC:

La multi ani
Alain JR
Francesca Elena
Teodor Mihai

Sorin Alexandru
Elisa Nicola (
Iulia Maria:

Ilinca Teodora

Vlad
Thais:

Maria (
David Erik
Nicoleta-Cristina:

Alexandra
Andrei (
Amelia
Filip
Mennan
Daria Ioana
Ioana
Lia Maria

Nathalie
Nicoleta (
Andrei
Tudor
Sarah
Alexandra
Viviana
Samuel

sper sa nu fi uitat pe nimeni...

Lia a fost o scumpa, isi impacheta si ea suzeta in conteinerul cu haine...i-am dat o bluza sa o puna inauntru, dar a aruncat-o pe langa...de, trebuia sa fie destul loc pentru suzeta...

am vazut tortul deannei-frumos tort i-a facut mamica,

sper sa recuperez, si eu la capitolul poze, curand...

felicitari concurentilor de la baby-expo...

nathalie- felicitari pentru dinti si mers, nu ne spui si noua secretul dintisorilor-ca noi tot stirba am ramas.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Am revenit, cu scuzele de rigoare pentru lipsa.
Din motive de cupil suferind de enterocolita si de conferinta organizata miercuri sunt varza de oboseala.

Multumesc din suflet tuturor pentru urarile adresate vizigotului.

La multi ani cu sanatate si fericire tuturor voinicilor si voinicelor care au implinit un anisor: Razvan, Mara, Ilinca Ioana, Robert Alexandru, Andrei Tudor, Ianis Razvan, Sofia. Sa va fie viata frumoasa si fericita!

Si ca sa vedeti ca nu ati asteptat degeaba, o surpriza-s semnatura (sper sa-mi iasa).

in curand pun si poze de la aniversare, sa vedeti ce n-ati mai vazut.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput