Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Sofia. Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

aissa...ai mey ca viu io sa-ti fac galerie...si aduc si rochitzele!

babirusa...de mai mult timp (atat de mult c anu-mi aduc aminte) ca si la roandre, bb a primit biscuiti, banane, mar, paine, bla-bla... a invatat sa le molfaie. mina ii da lui Teiu covrigi tari, alte fete dau struguri, prune...
oricum, pana nu exista suficienti dintzi pt mestecat, nu e indicat sa li se dea hrana cu bucati mari! e destul daca primesc pt molfait diverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

SOFIA, sa cresti mare si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Angela, deci "ne batem" cu voi?...hihihi.. Anielas si cu Virgil "ne batem"? (l-am vazut in poze si asa il stim)....bey, concurenta adevarata....hahaha. Eu can am inscris-o pe Alexia la concurs nu mergea in picioare, acum mi-e c-o sa se ridice in picioare si o sa plece asa...hahaha.
Acum astept sa primesc prin posta invitatia la competitie si la Baby Expo.
De abia astept sa ne vedem acolo! Cam greu pt noi ca Alexia la ora aia manca, dar luam la pachet (pt prima data mancam in aer liber).
Eliana, vii cu noi vineri dimineata?
Aissa, tinem pumnii si pt voi vineri la 4 ...sau cred ca daca vrei si tu sa vii dimineata poti sa trimiti e-mail la ei sau sa-i suni si sa te reprogramezi pt ca sunt convinsa ca dintre cei care au fost selectati vineri dimineata nu pot ajunge (din cauza de parinti care lucreaza)....

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La Multi Ani Sofia!

Bravo piticilor mergatori in 4 labe ! Abia astept!

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Scurt ca de azi avem antrenament de mers la dunga (a mea merge oricum 2-3 pasi in 4 labe si apoi se pune in fund si o ia in alta directie). Faza e ca, asa cum am zis, eu pe 24 rup turta. Pe 23 sunt singura cuc cu motata ca Tony lucreaza si trebuie sa fac pregatirile pentru sambata (adica bucatareala). Daca plec dimineata de acasa s-a dus naibii tot si asa, sper sa dau zor si sa pot fi prezenta la ora 16. Altfel sigur incercam sa ma mut la ora 11 sa fiu cu voi. Si lasati-ma sa sper , ca stiu ca am competitori, poate aia de la 16 or fi mai obositi (parca Ale nu, ca ea la 3 adoarme de regula...).
Vedem noi, distractie sigur va fi!

Nina multam de galerie! Vii vineri dupa amiaza la babyexpo? Mi-ar face mare placere sa te cunosc si facem si schimbul cu rochitele daca ne intalnim, cum sa nu!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Sofia! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor tai!
roandre succes Alexiei la concursul de mers de-a busilea. Sustinem si concuranta:"David...David "
aissa ii tinem pumnii Alexandrei.
anielas distractie placuta in WE. Cat despre dependenta...eu ii fac in fiecare seara sau dimineata poze puiului sa ma uit la ele ziua la serviciu. Bafta la concurs si pentru Virgil.
ellen pupici penru Alexandra care face ture singurica...ce repede si-a dat drumu' la mers..super.
Mada, multa sanatate Ilincai.
babirusa cum iti spuneau si roandre si NinaB, i-am dat lui bb tot timpul in manuta cate ceva de papa...tin minte ca am inceput cu un pufulete pe care tot il cautam pana ne-am dat seama ca bb il ingurgitase rapid. El a avut primul dinte la 5 luni jumatate asa ca a putut sa muste si sa mestece devreme. Acum chiar e o placere pt el sa-i dai in manuta "soldatelul" de painica cu branzica topita sau cu cascaval si sa-l duca singur la gurita.

Noi raportam o buzita umflata in urma unui contact cu podeaua din pozitia mers de-a busilea cu viteza.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roandre

Eliana, vii cu noi vineri dimineata?

Da... vin... daca ma luati cu voi

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

La multi ani Sofia!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!!!

Si noi plecam azi la tara....maine ne intoarcem sa mergem la un chefulet de bebici........deci tot pe drumuri vom fi in week-end-ul asta!
Distractie placuta la Baby Expo!!!!

Si un week-end superb la toata lumea!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Succes la concurs .... buna idee, daca nu as fi asa comoda as veni si eu cu al meu (oare ma primesc neinvitata??) cineva trebuie sa iasa si pe ultimul loc, al meu este .. asa .. mai poet sau cine stie , daca as pune aspiratorul in functiune in spatele lui si eu sa stau la capatul celalalt ???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI !
SOFIA

Mergi la inceput