Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ana, hihihi...l-ai prins pe Stefan mergand...eu ma tot chinui cu Alexia dar nu prea reusesc.
Mi-a placut faza aia cu "suncile"...hihihi. I-o dau si sotului sa citeasca ca el mereu imi zice ca sunt cam "bine facuta si sa mai slabesc"...hahaha.
Naspa faza cu focul in soba. Noi nu avem soba dar avem aragaz de care Alexia e indragostita si nu pricepe deloc ca nu are voie acolo. Cum prinde usa deschisa la bucatarie e direct pe aragaz.

Babirusa, dar mananca singur cu manuta? Adica biscuiti, paine, banana...Asa a invatat Alexia sa pape bucatele....ca isi rupea singura din biscuite si a invatat sa mestece.

Cristia, Alexia laptele numai in somn il bea cel mai adesea...Ar trebui sa se dezobisnuiasca de obiceiul asta...dar altfel nu reusesc sa-i dau cat lapte ar trebui.
Referitor la vaccin. La 1 an se face Infanrix iar intre 1 an si o luna si 1 an si trei luni se face Trimovax-ul sau Priorixul. Noi cel putin asa am facut.

Mada, eurespal eu i-am dat pt tuse o singura data. Pt muci ii puneam Vibrocil si Marimer.
Sper sa se faca bine Ilinca repede!

Tocmai am primit e-mail de la BABY EXPO ca am intrat in competitia bebelusilor care merg de-a busilea, asa ca vineri 23 sept, ora 11.20 suntem la concurs...ce m-ar distra ca Alexia sa se ridice si sa plece in picioare pe acolo...hahaha
Mai e cineva care si-a inscris copilul la competitia asta?

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

eurespalul este echivalentul unei zeme de dude!!!
pt flidifierea mucozitatilor se foloseste cel mai bine acetilcisteina ( de ex. Fluimucil si altele..da` asta e mai iefin si are si forma pt bb). si se mai folosesc si alte substante din Evul Mediu, de ex. ambroxol sau bromhexin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roandre

Tocmai am primit e-mail de la BABY EXPO ca am intrat in competitia bebelusilor care merg de-a busilea, asa ca vineri 23 sept, ora 11.20 suntem la concurs...ce m-ar distra ca Alexia sa se ridice si sa plece in picioare pe acolo...hahaha
Mai e cineva care si-a inscris copilul la competitia asta?

Mai tin minte ca m-ai zis ca ai pus poza Alexiei la Baby Expo si ai bifat si la concursul de mers de-a busilea si ca vei ramane doar cu bifatul... Uite ca n-a fost asa. Bravo! Abia astept sa mergem... si sa va vedem
Eu n-am inscris-o, ca la fel ca si tine ma gandeam ca o fac degeaba...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Ana l-am vazut si eu pe micul tau mester! Va dca si el vrea aparatul cand ii faci poze....asa face si Alesio....tare greu ii mai prinzi la pozat!

Roandre felicitari pentru selectia la concursul de mers de-a busilea....!

Cristia si multa sanatate lui frumosul mic si tie!

Fug si eu in pat ca bazucu doarme deja...si imediat se trezeste pentru tzatzuca....

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Roandre, noi suntem vineri dar la ora 16 programati la concurs. Chiar ma gandeam ca mi-e relativ bine, avand in vedere ca eu a doua zi rup turta. Normal vineri am treaba, sambata la fel, preferam duminica, dar ma bucur ca ne-au selectat. Sa vad cu cine ma cuplez si eu sa ma duc ca Tony lucreaza... si am nevoie de cineva sa o pozeze. Abia astept. Las naibii pregatirile si tot ma duc.
Cat despre cercel ca l-ar pierde nu mi-ar parea rau dar mi-e ca imi iau un bat sa scarman in pampers (cum mi-a zis azi o prietena).

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

anielas felicitari pentru ridicatul in picioare al Inei.Daca vrei luminare cu Pooh iti cumpar de aici si ti-o trimit ,pina la ziua Inei o sa ajunga in Ro.

Am vazut poze cu Stefan si Alexia ,copilasi mari si frumosi .

Roandre ce-o sa faca Alexia la concursul ala pentru bebelusi ca ea e fetita mare care merge ?Cit despre sunci ,daca sotul comenteaza ceva eu ii zic ca nu vad musculatura pe burta lui ...

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Mihaela, pun Licuriciul la exercitii pana pe 23 ca daca e in competitie cu Vijelioasa Alexia, mototoliciul meu e terminat. Hihihi si noi tot la ora 11 (si cat o fi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai mai, si la ora 16 nu mai e nimeni? Ziceam ca apuc sa mai cunosc macar pe una dintre voi.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI SOFIA!!! sa cresti mare si cumninte

Am vazut pozele dragutilor Stefan si Alexia... doamne ce copilasi mari

Nexus- si eu ii dau Inei de cand nu a mai supt SIMILAC GAIN si vad case impaca ff bine cu el..si l-a asimilat ff bine

Davina-esti o scumpa..mesc mult. Ti-am trimis un PM

Eu azi plec pentru trei zile la distractie..as vrea eu (este ziua a doi colegi din gasca si o serbam la Provitza ,pe langa Campina).Imi e tare greu ..cred ca o sa mor de dor..am zis ca pana plec amsa-i fac Inei 100 de poze sa le iau cu mine ..mama dependenta..de...

Va pupic si va doresc WE placut...

A ..ca am uitat...si noi vom fi vineri la Baby Expo sa-l sustinem pe Virgil..gemenelul Inei..dar asta nu inseamna ca nu facem galerie si pt Alexia si Licurici . De abia astept sa ne intalnim

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Mihaela, Angela, Aissa, succes la concurs. Sa va distrati acolo cu piticii.

Mada, multa sanatate micutei Ilinca. Sa se faca repede bine.

Cristia, Andreiului si bine ca ati reminat cu raceala asta. Am inteles ca ar fi o epidemie de gripa.

Raportez si eu un bb umblator. Ieri a facut cateva ture bune de mers in picioare singurica. Nu se mai oprea din mers, dar trebuia neaparat sa fiu in spatele ei ca altfel incepea sa urle daca nu mai vedea pe nimeni. Inca este destul de fricoasa, dar daca o sa faca si in zilele urmatoare la fel, in cateva saptamani alergam dupa ea.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput