bebelusi nov-dec 04 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Raluca, draguta, cred ca e o neintelegere...nu stiu cum s-a strecurat, eu si Miki faceam haz, ca jucariile de 6 luni, unele, nu sunt corespunzatoare varstei lor, adica sunt un pic prea "performante"; si tot amuzandu-ne, am zis ca nu-s copiii nostri tolomaci, is cei mai destepti.
Eu nu am pretentii de la Iustin, mi se pare ca tot ce face e nemaipomenit, si chiar face destule, ca si puiutii vostri de altfel; si noi ne jucam atat de frumos si tot timpul meu il dedic lui, explicandu-i, povestindu-i, plimbandu-l, rad cu el cand arunca jucariile, desigur ca-i face placere, e specific varstei, i le dau inapoi, ca stiu ca-l amuza, ca nu-si doreste sa ma enerveze(si oricum, n-ar reusi sub nici o forma), ci ca-si exerseaza o noua competenta.
Si am mare rabdare cu el, ca noi toate de aici, si ma bucur de fiecare realizare a lui, oricat de mica poate parea pentru unii....
Va pupic si pe tine si pe Maria cea scumpica

Va pupam pe toti si va dorim o zi calma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Scuze, ce-o fi cu caracterele astea?
exact acum, cand nu tineam mortis sa iasa in evidenta mesajul meu

va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Saluti, fetelor!

Noi n-am mai avut timp de intrat pe-aici, din cauze de
Printre toate astea mi-as fi dorit si putin somn, dar...mai la iarna, cand o dormi si bebelina mea mai bine!

Noi nu prea avem noutati, doar un colt de dintoc in plus (de data asta l-am vazut eu!!!!)

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Va salutam si noi si anuntam aparitia celui de-al 8-lea dintoc....
Iata si ce-a facut Vladut de cand a implinit 9 luni...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

aime, e un smecherila puiul tau.Felicitari pentru "dintoc"
in cosulet m-a terminat

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Fetelor, dati-ne voie sa ne mai laudam si noi cu un dintzok. De fapt cu doi, pt. ca a spart gingia si se simte deja la lingurita unul de sus, si ..... surpriza- surprizelor ..... a mai aparut unul jos !!! Deci avem 3 dinti jos si unul (deocamdata, ca e "pe vine" si al doilea) sus .

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'SEARA!!!!!!!!!!! De necaz si fericire, am mancat azi ostropel de pui si omleta, la c es ama mai fac frumoasa , ca englejii nu ma ma i vad oricum!!!!!!!!
IOANA, felicitari pentru dintoci, acum o scoti la o friptura la gratar pe fie-ta !! inca putin si o insoteste si Paul, ca al meu e puturos la dinti, abia acum ne dau si noua doi jos!!!!
MIKI, , ai grija ce face Alexander cu chiloteii noi, sa faca bine sa isi tina cucul in ei, ca Bia e promisa deja!!!!!!! si da ca sunteti cuminti pe acolo, va scoatem la Bucuresti la o , asa ca intre baieti!!!!! PLease, sa ii pui pe gemenashi din partea noastra, si pe mami ADRIANNA, sa ii spui ca suntem niste frumosi, si vezi ce mai bagi acolo, sa lasi impresie, dap?????
Sa nu ii psui ca mami de Paul, mai are probleme cu , ca se rezolva , spera ea.....
MICHE, dar cu banana te-ai dat???? ai avut curaj????? pe mine Mihai m-a convins in 10 minute, si era un tip acolo, car evenise fara nevasta, sne spunea ca de 4 zile incearca sa o convinga si nu a reusit!!!!!

Fetili, daca auziti ceva de un job pentru la anul, disponibil, spuneti-mi si mie, nu conteaza domeniul , ma descurc eu!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Bobita

Try , bb Alex zici ca l-ai facut singura, asa iti seamana. .

Pai sa stii ca singura l-am facut, taica-su m-a ajutat doar cu numaratoarea pana la 10 la impins .
Glumesc, dar are o gramada de ipostaze in care seamana cu taica-su. Mai ales cand baga niste grimase de-alea de stramba nasucul si se contureaza narile ca la taur...

Mona, nu-ti face probleme cu statu lin picioruse, fiecare bebelus are momentul lui de ridicare. Stiu copilasi care au sarit etapa de-a busilea si au mers direct in picioare, stiu bebelusi care au mers foarte tarziu, dar cand s-au ridicat sa mearga, nu s-au incurcat, nu a mai trebut sa stea nimeni pe langa ei. Probabil ca bebe al tau o sa se ridica mai incolo, dar o sa stea bine si fara ajutor in picioruse. De regula, copilasii care se ridica mai devreme in picioare sau merg mai devreme decat media au si nevoie de suport mai mult din partea parintilor caci cad si se impiedica mai usor, sunt mai nesiguri. Cei care fac progresele mai tarziu, de regula o fac fara prea mult ajutor ulterior.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Aime, bai, fi-tu e mortal cum plange. Poza aia cu plangaciosul mi-a palcut la nebunie. Pe mine ma topesc fetisoarele lor plangacioase. Nu mi-e mila de ei, mi-e drag cand ii vad asa, e un plans copilaresc, parca fara durere. Si sotului meu ii place sa-l vada pe alex plangand, dar asta nu inseamna ca-l face sa planga. Insa cand plange il pupa de drag.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Raluca, mai sa nu crezi ca am zis ceva cu rautate. Pe Try am citat-o, putin mai sus. Ideea este ca mie mi se pare foarte bine sa stii sa-ti sustii copilul, el simte cand noi ne bucuram pentru el si va dori tot timpul sa faca progrese. Acum putem sa-i apludam cand reusesc ceva, sa le radem dar mai incolo va trebui sa-i incurajam prin cuvinte. Oful meu este ca nu-s prea buna la texte de suflet, de intotdeauna mi-a placut matematica la nebunie.
Onitza, tipa de care iti spuneam s-a mutat in Bucuresti, de fapt si-a descis aici salon. Oricum sa-ti fie de bine tunsoarea dubla!
Am uitat sa-ti spun ca prietnul meau, cel nascut pe 1 Iunie ca tine este in Irlanda, si initial si el a fost respins dar a reusit la contestatie sa obtina o viza pe 2 ani.
Cat despre job, te anunt, asta daca nu vrei sa fii bona Anei .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput