bebelusi nov-dec 04 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am uitat sa va zic ceva: ma du ceu aseara sa ma tund, ca era cazul, si ii zic sa imi dea o forma la par, ca nu voiam scurt, incerc sa mi-l las lung...si ma tunde frumos...LA SPATE, ca la fata, ziceai ca sunt lafel...ajung acasa, si bag foarfeca eu , si mi-am facut un pic de breton si mi-am mai taiat pe alocuri, eeeee, parc alta viata, si nu m-a costat nimik ...acu' zau, recomandati-mi si mie un stilist bun, ca de coafeze m-am saturat pana-n gat, nu imi place!!! si daca se poate sa fie si ieftinut!!!!!! pleaseeeee...m-am saturat de acceasi coafura mereu!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

otilia nu pot sa-i schimb lapticul ca trebuie sa pape laptic special. adevarul e ca in loc de alfare-ul scarbos ii dau acum nan ha care e mai "baubil" si nici din asta nu vrea, dar macar mananca dimineata ca alfare nu papa nici atunci. nu i-au aparut bubitze si sper sa-i mearga bine
dutzi bravo pt iustinel-cel-voinicel!!!! bianca nu mai vrea sa stea in patutul ei decat asa in picioruse...tudor nu se ridica in picioare deloc . se ridica in funduletz si atat asa ii place sa stea numai
bobitza eu sunt suparata pt. ca tudor nu are voie lactate, toata nadejdea mi-e in lapte. ii mai dau branzica calcica in schimb si cam atat cu lactatele
andreap pt. ce-i dai mariucai ketoff? ca lui tudor ii dau pt alergie.
felis cum sunteti? ti-ai mai revenit?
onitza imi pare rau ca nu ati obtinut permisul de munca. imi inchipui ca v-ati pus toata nadejdea in asta. poate ca nu e totul pierdut si se reziolva cu contestatia. oricum eu va tin pumnii din tot sufletul

va spun si voua ce mama rea sunt, azi am vrut sa ma iau la palme cel putin. deci...pe la 8 incep ai mei voinicei sa planga a fomica. eu ma ridic impleticindu-ma pana la bucatarie sa incalzesc biberoanele la microunde, asta pt. ca azi noapte tudor m-a tinut treaza ca a plans mult...cand s-a linistit el a inceput bibi...apoi din nou tudor...si am tinut-o asa ceva vreme... tudor era in pat la mine ca l-am luat sa doarma cu mine, nu stiam ce sa mai fac si pe taica'su l-am trimis sa doarma in alta camera ca de, el mai si munceste.
la un moment dat aud plansul lui tudor. am zis "sigur a cazut copilu din pat" asa si era... dar mai avea si sange la gurita ca s-a ranit putin la buza de jos, era pe burta pe covor. am crezut ca mor, nu stiam ce sa fac e prima data cand vad sange la unul din copiii mei. i-am pus glicerina boraxata insa buza e putin umflata. el e vesel, nici nu a plans mult dar eu m-as da cu capul de toti peretii din casa. acum dati cu ce aveti la indemana ca suport orice, poate asa-mi trece supararea

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Adriana,habar nu am!Cica sa reduca mucisorii,cantitatea adica....Offf..pana imi agsesc pe cineva in care sa am incredere..Monica are incredere in el,pe asta am contat.O sa citesc prospectul in seara asta.
Onitza,pai daca te tunzi singura...poate iti deschizi tu salon!
Vorbim maine

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Hop si noi, la apel!
Azi am fost tare : am aspirat, spalat covoare, asezat dulapuri, facut mancare, bagat haine la spalat, culcat, sculat, hranit, harjonit, muscat Mariuca...

Multumim mamicilor pentru apercierile la adresa Mamarutei. Adevarul e ca era si bine plasata, langa scumpelul de Mihnea

Dutzi, mama, copilul nu e cu intelectul la 6 luni... Of, of... Chiar daca ar fi TOLOMAC, Iustin e cel mai tare pentru ca e al tau! Asa stie el sa actyioneze cu jucariile, le da de pamant. Asa-i ca dupa ce le arunca se uita satisfacut la tine?! Asta nu pt ca atat l-ar duce capul - sa le arunce, ci pt ca asteapta sa i le dai tu de jos si sa il lauzi de cat e el de istet, cum stie sa initieze jucuri cu mami...

La fel si Otilia... Nu e fie-mea rupta din soare dar eu ii laud si aplaud toate gesturile care tradeaza cea mai mica dezvoltare sau cucerire... Si ea simte asta si e cel mai important sa o vad ca e incantata de aplauzele mele si se straduieste sa mai faca ceva care sa imi atraga atentia, chiar daca e vorba de o prostioara. Uita-te la Try ce frumos isi lauda copilul...

Mikimi, tare de tot pozitia de lectura! Ne place ca aveti album d-ala ca al nostru

For2nity, cine a poreclit-o pe fie-mea "ochi frumosi" n-o vazuse pe Alexia... Maria mea a avut o perioada cand biberonul de seara trebuia dat IN PAT... Acum bea cuibarita oarecum ca intr-o scoica la mine in brate. Si: MOAAAHH, EU SUNT SIRENA?! A VAZUT CINEVA POZELE LUI FOR2NITY GRAVIDA?!?!

Onitza pui, cel putin partea buna a vestii rele e ca ramai cu Paulica-dintisor acasa... Cat priveste stilistul, eu tocmai am dezvolta duminica dimineata o nevroza declansata de fobia de coafeze. Nu vrei sa stii ce m-a ciopartit o berbeaca inainte de un botez fitzos... Daca ma vezi pe strada si am parul prins nu ma intreba de ce...

Vai, tocmai ma uit la Protv la un film cu una care naste... Si urla toti si aia impinge in nestire in permanenta, nu tu contractii, nu tu respiratii... Vai, si ce roz si neted e copilul... Are minim o luna!!

Adriana mama, eu una n-am de ce sa dau cu nimic, Doamne fereste, noi eram DOI in casa cu UN SINGUR COPIL si ea tot a cazut DE DOUA ORI... Tu esti oricum o eroina in plina viata...

Roserb, macar a plecat dupa aragazul era curat...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Onitza, imi pare rau ca nu ati reusit cu Anglia, dar nu fii trista, voi sunteti tineri, si vor mai aparae ocazii, sunt sigura.

Bobita, Bianca il mai altoieste pe Mihnea in ultima vreme, dar in general se inteleg.

Andreea, chiar de ce ti-a dat Ketof, este un antihistaminic?Si temperatura de 37.8-9 se poate datora agitatiei, daca i-o iei dupa ce a alergat toata dupa amiaza, e normal sa fie crescuta, asa ca stai linistita, mucisorii vor trece pana la urma.

Monica, cum s-a acomodat Alex la gradinita? Ii place?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adriana, il cred pe Tudorel ca nu-i place lapticul. Am gustat si eu NAN HA si este groaznic, la ALAFARE nici nu vreau sa ma gandesc. Se face el mare si nu o sa mai aibe probleme. Cred ca-i mai dai calciu ca sa compensezi faptul ca nu bea laptic.
Onitza:
1. Cu Anglia sunt patita si eu. Trebuia sa plec 3 luni la o bursa pe perioada verii, si s-au razgandit in ultima luna pur si simplu fara o motivatie. Dar nu plangeti pentru asa ceva, citeam undeva ca atunci cand ti se inchide o usa, alta se deschide ...
2. Ma bucur ca ati gasit si voi un pediatru normal. Cu datul la asistente, eu nu practic asa ceva. I-am dat o data sa-i faca vaccinul mai cu grija, dar la coada oricum stau dar nu mai mult de 1 ora.
3. Stilist bun stiu din Moreni, acum lucreaza doar in Bucuresti dar nu-i prea ieftin. Si eu trebuie sa merg, ca de la nunta decat varfurile le-am tuns mereu si de la SUPRADYN mi-a crescu parul foarte bine.
4. Daca vii in Cora, da-mi un bip ca poate ne vedem! De cand astept sa-ti cunosc minunea!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

MULTUMESC FETELOR DE INCURAJARI!!!!!!!
RALU, si eu tot la filmul ala ma uit!!!!!! numa' ca eu nu am fost deloc azi, mai ales dupa aflarea vestii!!!!!
ROSERB , da, suntem tineri, si acum era momentul sa facem asta, anii trec, foarte greu mai reusim sa plecam cu un contract ceva, si la negru parca nu ma bate gandul!!! MIhai face 29 anu' viitor, nu stiu cat o sa ii mai arda de iesit la munca in strainatate! Bafta in gasirea unei doici pe sufletul tau!!!!
Sunt intr-o stare tare proasta, nu imi arde sa fac nimik, si nu ca nu am treaba!!!!!
MICHE
ADRIANNA, imi pare tare rau ca s-a lovit Tudorel!! dar lasa bre, ca pan's-o insura, ii trece!!!!
pupici.

pozele noastre

Mergi la inceput

OTI . In Moreni cunosc si eu o coafeza buna, dar ajung chiar rar, o cheama Dana, si lucreaza acum, peste drum de fabrica de confectii!!!! mie imi place cum lucreaza!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

raluca.gabriela, m-ai facut sa rosesc. Sa nu uitam ca toate am stralucit cand eram gravide. Cred ca pe la 3-4 luni a fost ultima data cand a fluierat un barbat dupa mine.
onitza, speranta moare ultima, cat timp iti doresti spera in continuare si vei avea puterea de a gasi solutii.Mult succes.
Vroiam sa scriu mai multe dar ... am uitat.
Revin.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc fetele de grija (Ad_rianna, Andreap), abia am intrat in casa si sunt obosita, mai mult de la caldura... decat de la drumuri... Am fost la un consult la inima si am mai discutat de plecare, acpoi am fost la CECCAR sa le ami dau niste bani... (Andreap am vazut cartea...)
AM bagat o masina la spalat si vreau sa ma odihnesc daca ma lasa piticotul meu...
Noi suntem mai bine... spre vindecare...
Mai am o multumire: am reusit sa gatesc in week-end si asa de bine e sa vina sotul acasa si sa aiva de mancare...... Culmea e ca desi nu am mai gatit de f mult timp mi-au si reusit pe gustul lui... Oricum, gatitul e o pasiune de a mea, dar timpul e dusmanul gatitului... Fug ca bat campii...
Ad_rianna... lui Tudorica pe buzitza lovita...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput