In concediu - singuri sau cu copiii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns furni spune:

... mai degraba pleaca fi-miu fara noi. In vacanta asta de vara a fost cu noi in concediu (mare, munte, Portugalia) iar in rest nu a stat 5 zile puse cap la cap in Buc. Asa ca nu ne-am vazut prea multu (doar in week-enduri cand ne duceam noi pe unde era). asa ca, cam toata vara am stat in doi(si n-a fost rau).

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Categoric, singuri! Am fost anul asta la mare cu amandoi si numai concediu n-a fost ala, ne-am intors mai obositi ca la plecare. Anul viitor si pe cat posibil, cat mai multi ani, or sa ramana la bunici. Din pacate bunicii sunt departe ca am pleca mai des numai noi doi. Abia astept si eu un concediu adevarat, ca pe vremuri... fara boceli, mofturi, ore de culcare, carucioare, pampersi, etc.etc.

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Alina
Noi suntem fff siguri ca nu am fi linistiti fara ea chiar daca am lasa-o in locuri f sigure(bunicii)dar poate ca asa ne-am obisnuit,in 3.Nu ne-a incurcat niciodata cu nimic si acum,de cind a mai crescut,e o placere sa vizitam locuri interesante impreuna!
Alina

Si noi la fel, nu plecam nicaieri singuri si nici nu ne dorim asta. Ne este foarte bine asa.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Rufus, stai bland, nu esti defect deloc ( atunci primeste-ne si pe noi in clubul tau , pliz) ; defecta e o cunostinta de-a noastra care si-a tarait copchilu de 2,5 ani absolut peste tot cu ea, a venit la noi la nunta noaptea cu trenul, l-a trezit pe ginerica ( adik barbatu meu)la 5 dimineata sa-i ia de la gara , toata ziua a zapacit-o la cap pe maica-mea sa-i faca gris lu aia mica ( asta in conditiile in care cartierul general al nuntii era la mama mea acasa )si pustoaica dupa ce s-a jucat in nisip si-a sters manutele de rochia mea de mireasa...de dantela ...
Ce copil dragut, nu ???
Nu domle, vorba lu energy, asa cum maicamea si socrii au stiut sa ne creasca pe noi, pot sa stea si cu fiimea o saptamana sa ne racorim si noi !!!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by laurajr
defecta e o cunostinta de-a noastra care si-a tarait copchilu de 2,5 ani absolut peste tot cu ea, a venit la noi la nunta noaptea cu trenul, l-a trezit pe ginerica ( adik barbatu meu)la 5 dimineata sa-i ia de la gara , toata ziua a zapacit-o la cap pe maica-mea sa-i faca gris lu aia mica ( asta in conditiile in care cartierul general al nuntii era la mama mea acasa )si pustoaica dupa ce s-a jucat in nisip si-a sters manutele de rochia mea de mireasa...de dantela ...
Ce copil dragut, nu ???

Cred ca trebuie sa tinem cont si sa respectam si restul lumii.

O fi odorul nostru cel mai cel, dar pentru restul lumii este doar un copil care, la anumite evenimente, mai mult incurca si deranjeaza. Iar ceilalti nu au nici o vina.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si noi am fost in concediu fara puiul nostru. Daca e concediu, e pentru noi. Cum ar fi fost sa manince saracul numai supe la borcan si sa doarma cu noi in pat la nici 9 luni? Asa, a ramas cu bunicii lui si a fost vesel si fara griji, iar noi ne-am intors odihniti si distrati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonculica spune:

Eu nu am nascut inca - mai am 3 luni de asteptare. Totusi daca ma gindesc bine, cu toata nerabdarea de al avea in brate sanatos, as dorii copilul meu sa aiba parte de copilarie si sa-si petreaca vacante la bunici. As vrea sa-i deschid multe orizonturi dar daca unele pasiuni nu coincid nu vreau sa-l oblig. Sint de parere ca pauzele sint bine-venite si o asa-zisa independenta deasemenea.
Nu m-as considera o mama denaturata daca as pleca intr-o excursie pe munte si copilul ar sta cu bunicii pentru ca nu este momentan accesibil pentru el, fiind prea mic de ex., bine-nteles cind creste as vrea sa guste din experienta si sa se decida daca ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Noi am plecat intotdeauna fara BB sau mai bine zis din cauza lui nu prea am plecat pe nicaieri.Inainte de a aparea eram tare plimbareti.Am fost dupa doi ani jumatate prima data in concediu si am vazut ca foarte multi sint cu copilul dupa ei.Unii cu copii!Eu sint exagerat de precauta cu BB si cred ca ii e mai bine acasa unde are programul de somnel,papa de puiut,jucarii,un mediu familiar,etc.Dar daca atitia se descurca presupun ca ar trebui sa ne decidem sa facem la fel.Probema e ca mie mi se pareau cuminti copii altora!Al meu e "spirt" si nu exagerez tot timpul trebuie sa fii dupa el si cu ochii lipiti pe mostenitor.Foarte obositor!Asta e concediu?

Mergi la inceput