Mamici de noiembrie - decembrie 2005(43)
Raspunsuri - Pagina 15
alexandrina spune:
Coralia, s-ar putea sa ti se para.
Dar daca vrei ne putem bate in centimetri
Bine, nu plec fara sa fac subiectul nou.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
leea_cv spune:
Vaaaaaai dar ce urita e chestia ai cu vrejitoria de am amplasat-o eu mai sus.Nu stiam ca e asa hidoasa.Va rooog,faceti abstractie de ea.
Azi am foat la dr de fam cu rezultatele de singe.Cica stau rau cu calciul si magneziul.I-am zis si de contractii si mi-a indicat sa iau Magnerot.Are si magneziu si contracareaza contractiile.In caz de nevoie sa suplimentez cu papaverina.Pe voi nu v-am auzit vorbind de papaverina.
Ce vitamine vi s-au prescris?sau luati numai fier?
si Tudor 25+
leea
ilenutza spune:
DIENUTZA, m-am prapadit de ras cand am citit ca tu de fapt vroiai sa maergi la Europa!Eu eram ferm convinsa ca Irinuca a zis ca merge la Europa..Si asteptam, si asteptam sa imi raspunda ea...!Ce aiurita pot fi!Asta pentru ca am mai incurcat odata numele o doua gravidute!Merci ca m-ai scos din ceata!
Vroiam sa stiu daca se gasesc pt. bbi lucruri:carucioare, accesorii, etc. si daca merita sa te deplasezi pana acolo.Stiu ca este foarte mare si mergi mult pe jos.
Ref. la subiectul-inaltime-dureri de spate-picioare lungi, va spun ca este adevarat.Eu sunt inalta, 1.75, am si picioarele lungi si dintotdeauna mi s-a spus de catre doctori ca este f. important sa stau dreapta si sa imi corectez pozitia.Eu nici nu pot purta tocuri, ma simt ca cocostarci pe catalige si cand ma ridic de jos zici ca nu ma mai termin:).Am facut regulat aerobic si am dureri de spate cand stau mult in picioare sau aplecata sa spal vase de ex.In buc. mi-am pus chiuveta cat s-a putut de inalta ca sa mai atenuez disconfortul!Norocul meu ca nu am exagerat cu kg, altfel sigur aveam probleme mai serioase.
mamica noiembrie-decembri spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57442" target="_blank">Subiectul nou