Montignac: ce am mancat azi? (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Astazi cantarul mi-a aratat sub 53, deci am mai slabit vreo juma de kg.Dimineata am baut o cafea si am mancat o felie de pepene, iar la pranz ciorba de fasole, dar numai zeama, am ocolit boabele.Seara inca nu stiu.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Astazi cantarul mi-a aratat sub 53, deci am mai slabit vreo juma de kg.
Dimineata am baut o cafea si am mancat o felie de pepene, iar la pranz ciorba de fasole, dar numai zeama, am ocolit boabele.
Seara inca nu stiu.

Ciorba trebuia sa fie fara ulei si mincata doar dimineata. Eu cel putin asa tin minte, sa ma corecteze fetele daca gresesc.
Si pepenele e abatere

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Karina
quote:
Originally posted by anamariame
Astazi cantarul mi-a aratat sub 53, deci am mai slabit vreo juma de kg.Dimineata am baut o cafea si am mancat o felie de pepene, iar la pranz ciorba de fasole, dar numai zeama, am ocolit boabele.Seara inca nu stiu.
Ciorba trebuia sa fie fara ulei si mincata doar dimineata. Eu cel putin asa tin minte, sa ma corecteze fetele daca gresesc.Si pepenele e abatere
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine Karina + Bogdanel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Multumesc, Karina, pentru observatii. Ciorba(fara ulei) a fost pe la un 12...Cat despre pepene, stiu ca este abatere, dar...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

multa miscare pe aici... "nu" mi-a fost dor de voi, adik mi-a fost, dar nu ma gandeam ca va intoarceti la monti. ma bucur ca acuma nu ma mai simt singurica pe aici si e multa agitatie, asa o sa ies si eu din faza asta nesuferita de platou

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Astazi iubesc mult cantarul, mi-a aratat puitn peste 52...Dimineata: cafeaPranz: salata de conopidaCina: supa de puiImi pare rau ca nu pot sa mananc la micul dejun. De obicei imi este foame, dar mai niciodata nu apuc. Cafeaua e sfanta. Trebuie sa fac ceva sa schimb situatia.Si iarasi imi e pofta de covrigi, si o sa fac cativa, eventual procedez si eu ca Laura, ii congelez, si scot zilnic cate doi pt micul dejun. As fi vrut sa rezist pana saptamana viitoare, sa nu mananc pana atunci, pt ca am observat ca stagnez cand mananc carbohidrati.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Salutare,
Voi incerca sa revin pe fagasul cel bun.
Meniul de azi:
dimineata struguri
amiaza: gratar pui + rosii + branza + ceapa
seara: paste

Liliana

Mergi la inceput

Revin super bucuroasa: 65.3
Azi am papat numai struguri, ceea ce cred ca e bine! Pur si simplu n-am reusit sa ajung pe acasa toata ziulica.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Nu am mai postat nimic... am tot calcat in strachini. De maine vreau sa fiu foarte cuminte. Probabil e ceva in aer ca vad ca la cam toate ne e greu sa tzinem de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

M-am hotarat! De azi ma tzin de treaba deoarece mai am 1 luna si ceva de stat acasa si apoi reincep serviciul. Nu vreau sa ma duc grasa la munca, ci slabutza, sa capat cat mai multe aprecieri de la colegi...
Plus ca vine iarna si Craciunul si Revelionul si...

Meniul meu de azi:
dimineata: 1 mar; 1 chiftea si niste peste pane ramas de ieri (voi scoate pane-ul)
pranz si seara: sa vad ce gatesc...

Hai si voi! Laura, esti pe receptie? Si tu Liliana! Poate le dam de hac kg-lor luna asta...

Va pup si revin,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Adriana -sunt si eu pe receptie. Sper sa ma tin!!!!!!!
In dimineata asta am manacat fructe in locul biscuitilor cu ciocolata pe care ii mancam de obicei. Asa ca sunt multumita ca am rezistat tentatiei!!

Va pup si revin cu meniul intreg!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput