Montignac: ce am mancat azi? (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

Buna!

Bineinteles ca am comis-o si azi: 3 buc. prajitura cu branza de vaci, 2 felii cozonac...
Trebuie neaparat sa-mi cumpar cioco 70% ca ma apuca o pofta de dulce de mor... Si decat sa mananc tampenii (oricum se termina in seara asta!!), mai bine un patratel de ciocolata permisa.

Acum stau cu ceaiul in fatza.

Aaaa...mi-a scazut burtica destul de mult pentru ca am folosit Supliform. Se cunoaste foarte bine! Si ma simt si eu mai...in forma!

Pupici si va scriu maine meniul,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Adriana Mihnea,ce e Supliform?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Fulgii din ceareale integrale Fittness de la Nestle sunt permisi?Daca da,pot sa-i mananc cu lapte batut 1%,ca 0% n-am gasit?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Fetelor,m-am urcat pe cantar acum si m-am speriat,ieri pe vremea asta m-am cantarit si arata 59,5,iar acum arata 60,3.Cum se poate asa ceva,ca n-am mancat cat sa ma ingras un kil de la o zi la alta.Imi vine sa mor,eu n-am mai avut 60 decat dupa ce am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

S-o iau cu inceputul...

Laura, te inteleg. Si eu am avut perioada d-astea. Las' ca revii de luni, da?

andanii si rosa: va tin minte, cum sa nu!! Chiar daca n-ati mai postat de mult, nu v-am uitat!
Andanii: spor la slabit!
Si eu m-am linistit (cu prajiturile!); incerc sa ma rezum la minimul necesar, fara sa am abateri.
In privinta tabelului, este sigur pe undeva, dar nu este actualizat. Caro n-a mai intrat de multisor si de aceea nu-l gasesti.

Rosa: fulgii aceia nu sunt permisi ca au zahar in ei (din cate imi amintesc).
Supliform = gel de intretinere corporala. Il gasesti la Plafar si farmacii si este un bun anticelulitic.
Cantarirea se face numai dimineata, pe stomacul gol, dupa un mic ocol pe la baie...

Va pup si revin,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Vai,vai,vai si eu tare ma bazam pe fulgii astia,mai ales ca-s din faina integrala.Imi spuneti voi vreo marca de fulgi din faina integrala fara zahar,daca exista bineinteles asa ceva?Of,of sunt pur si simplu disperata,dar si rupta de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Revin si eu de saptamana viitoare in mare forta. Nici acum n-am avut abateri mari, dar tot am fost mai haotica in meniu. Am fost iar plecata din localitate si atunci e mai greu sa te tii de regim. Am mancat cam multi struguri, dar asta e.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara!Ieri parca nu am mai apucat sa scriu menu-ul, a fost Monti, cu o singura exceptie: o felie de pizza seara, am vrut sa mananc o salata, dar nu serveau decat pizza .Astazi: D: omleta cu rosii + cafeaP: catefa chifteleS: varza cu carne Menu-ul de maine nu il stiu inca. Dimineata cantarul se invartea tot pe la 52-53 kg.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Buna dimineata fetele ! (Pe unde o fi Liviu ?)

Eu sint intr-o continua stagnare, dar nici nu tin Monti la singe. Dar si in zilele in care ma tin de Monti, nu numai ca nu slabesc, dar a doua zi arat mai mult ! Dar trebuie sa ma mobilizez, ca am 53 kg, (adica IMC=23.56), fata de 50.7 la cit ajunsesem inainte de concediu .

Rosa bine ai revenit !
Tabelul deocamdata e "suspendat" ca nu stim pe unde umbla Caro si nici eu nu prea am timp de el. O sa incerc sa vad poate reusesc, dar nu promit nimic. Oricum, nu voi continua tabelul Carolinei ca mi-ar fi prea greu, as face unul nou . Va anunt eu, daca ma hotarasc. Sau poate are timp altcineva sa tina tabelul ?
Si ca sa revin la tine, fulgii Fitness au intr-adevar zahar, am vrut si eu sa cumpar sa vad cum sint, dar am renuntat. Oricum nu e mare paguba. Poti sa cumperi fulgi de secara, sau de griu de la Sanovita. Se gasesc la Plafar. De asemenea poti sa cumperi painita Haiduc (~20.000 lei) si sa maninci cu gem fara zahar (de la Billa cu ~20.000 lei borcanelul) sau cu iaurt 0.1% (cele mai bune iaurturi degresate mi s-au parut cel de la Napolact si cel de la Prodlacta cu Bifidus). Laptele batut cu 1% eu cred ca e deja prea mult ca sa-l maninci cu fulgi...
Eu mai maninc dimineata Sana de la Napolact (fara fulgi), sau un almette (desi s-ar putea sa nu fie prea Monti - Monti spune ca " Anumite branzeturi albe omogenizate printr-un proces industrial trebuiesc evitate, cele de tip Philadelphia de exemplu.", dar pe Almette nu scrie asa ceva )
Sau maninc mezeluri, brinzeturi, fara piine, cu rosii.
Spor la slabit !

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna ziua la fete...
Off...ieri am mancat pana in 18,00..numai fructe.Insa...insa..m-am dus si am luat diferite chestii din Metro..cu care ocazie m-am lipit la niste pizza la iesirea din Metro..:(((Aveam o foame de lup.Cand am ajuns acasa....am mancat varza cu carne...si vreo 4 bucatele de napolitane glazurate Joe...offf
Sunt o pacatoasa!!!!

Azi mi-am luat la mine niste cafea..atata tot..iar deseara..am sa pap niste gogosari cu ceva..o sa vedem..
Asa mi-e de ciuda pe mine...parca imi lipseste vointa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by korinna

Buna ziua la fete...
Off...ieri am mancat pana in 18,00..numai fructe.Insa...insa..m-am dus si am luat diferite chestii din Metro..cu care ocazie m-am lipit la niste pizza la iesirea din Metro..:(((Aveam o foame de lup.Cand am ajuns acasa....am mancat varza cu carne...si vreo 4 bucatele de napolitane glazurate Joe...offf
Sunt o pacatoasa!!!!

Azi mi-am luat la mine niste cafea..atata tot..iar deseara..am sa pap niste gogosari cu ceva..o sa vedem..
Asa mi-e de ciuda pe mine...parca imi lipseste vointa!!!

Pai vezi mai korinna, asta e problema ta, dimineata te infometezi, iar seara cazi in frigider
Ia pune tu mina si papa bine dimi si la prinz, iar seara papa numai fructe, sa vezi ca va fi mai simplu. Asa n-o sa reusesti mare lucru, mai ales daca ai si ispite.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput