Mamici de ianuarie-februarie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute
Uff, sunt chiauna de la insomnia mea, si parca nu era de ajuns, m-am mai trezit si la 6 cand a plecat sotul la servici si iar nu am mai putut sa adorm vreo ora.
Dana, imi pare rau ca te doare in gat, incearca si tu ceva cu propolis, mie mi-a dat voie dr. sa iau. Si eu am patit-o cu lapte rece si de atunci mi-a trecut cu frigiderul.
Janina, sper sa iti treaca durerile pe care le ai, ia si tu No Spa, ar trebui sa te linisteasca. O sa uitam noi de toate cand ne vom tine bebeii in brate.
In ceea ce priveste pedichiura, eu mi-am chinuit sotul aseara, am remarcat ca se si pricepe, asa ca de acum inainte stiu la cine sa apelez.
Ma intorc acum la treaba, pup fetele si bebeii. Sa aveti o zi frumoase, ne auzim mai tarziu.
Anda si bebe Mark 23+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Uff nu stiu inca cum e sa vina sa te pupe fiica si eu sa fug ca sunt racita...scumpa de Oana! Anda sa inteleg ca si la ras o sa-l pui in curind pe sot?!!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, Catalina, e tare rau... si atunci primeste Cosmin toti pupicii .
Iar in privinta "toaletei" (ca asa se numeste la maternitate ), cine credeti ca o sa v-o faca inainte de a pleca spre spital, nu sotul ????
Va spun eu ca da, din experienta .

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nu mai e mult Catalina si o sa alerge Bia dupa tine sa te pupe.
Mi-a venit o idee: sa facem o formatie cu fetele noastre, ce ziceti? Ca la ce frumuseti ies, trebuie sa fie vedete!

J 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor eu m-am gandit sa-mi fac "toaleta" cu crema epilatoare. Ma moscolesc bine, stau 10 minute si apoi dau cu dusul cu apa calduta....si gata! Nu credeti ca e mai bine decat sa risti sa te tai cu lama? Iar daca e crema nu am nevoie de Cristi, ca la faza cu lama ma cam tem sa-l las prin cele zone pe barbatul meu cel indemanatic, cine stie ce imi taie
Acum chiar plec in oras!

Ioana si 25+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Janina, ce idee bestiala. Dar nu luam totusi si niste baietei, sa nu se supere mamicile ?? Glumim, fetelor .
Dana, tare rau imi pare ca nu te simti bine. Sa stii ca si mie mi-a recomandat medicul vitamina C, citisem ca in caz de abuz se naste copilul cu scorbut, dar nu am reusit sa deslusesc ce este asta.
Cat despre toaleta, eu deja l-am implicat pe Ovi, dar atat si nimic mai mult, dupa ce ultima data am fost nevoita sa merg la doctor plina de rani.

Ralu 23+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Daniela am citit ca toaleta o face husbandul...dar eu nu cred sa-l prind pe Dan la chestia asta..ca este fricos si sigur o sa-i fie frica sa nu-mi taie "motul curcanului"...ma atrage ideea de crema epilatoare, cum zice Ioana, dar exista o crema care sa le vina de hac firelor alea, ca eu nu am gasit nici una buna sa le vina de hac la alea de pe picioare, dar barem de acolo...daca o fi vreuna asa voinica, m-as face si eu cu crema!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput

Janina buna ideea cu formatia...mai ales ca de mica am visat sa cint...poate va avea o voce diafana Bianca...daca eu nu am reusit sa ma fac cintareata...si baietii sunt bine veniti, ca sa fie formatie adevarata!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor din pacate mai bine va epilati cu lama (adica ii puneti pe tatici sa o faca), pentru ca daca ati fost epilate cu creme SIGUR va vor face toaleta acolo la spital si credeti-ma ca mai bine va lasati pe mana sotilor decat a infirmierelor si a lamelor pe care le folosesc ele.
Si trebuie sa nu ramana nici un firisor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Altfel, va "toaleteaza" infirmierele !

Si la mine Cosmin e un fricos, dar m-am ratoit la el ca macar atat poate sa faca. Oricum, nu am tipat prea tare, ca sa nu ii tremure mana .
Eu n-as avea incredere sa ma las pe mana celor din spital.

Oricum la 9 luni nu veti mai vedea deloc zona cu pricina.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Daniela bine ca m-ai informat...sa-l vezi pe Dan cind i-oi spune..oricum las vestea pentru luna a9-a...ca altfel il sochez de tot...nu stiu daca va fi in stare, sper ca da...desi si mie mi-e frica numai cind ma gindesc sa-mi umble prin zona cu inima in chiloti...dar sa ajungem noi acolo si oi vedea ce si cum...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta21+

Mergi la inceput