Mamici de ianuarie-februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
dana_ene spune:
Ayumi si Catalina, asa este, Veve l-a deschis
!
Pe mine ma doare rau in gat.
Vad ca tot nu-mi trece. Banuiesc un rosu in gat, fiindca vineri am fost neglijenta si am mancat ciobitza direct din frigider. Eu sunt de vina din pacate.
Of, ce aiurita sunt, sa-mi fac rau cu mana mea.
Daniela
(18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
J G spune:
Catalina, acum am vazut ca nu am specificat: adica am burta tare si ma doare cu spate cu tot. Probabil am contractii dureroase. Astept sa ma duc la dr.T sa vad ce imi spune...
J 18+
utocatalina spune:
Janina cite de No-Spa iei pe zi? Ultima data T mi-a zis ca pot lua si 200, adica oricite..sa-l mai intrebi azi cind te duci...eu totusi am incercat sa nu trec de 3/zi...dar daca ar trebui probabil ca as sari de numarul asta, daca ar zice el...sa-l intrebi, da?
Daniela sa stii ca eu am o jena in git de cind am ramas...iar uneori ma apuca si o tuse seaca, care nu ma lase citeva ore...daca crezi ca ai racit..lamaie, ceai de tei si miere...eu asa am facut in sapt. 8 cind am racit!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
T_Ioana spune:
Buna dimineata burticute!
Wow, Alina, cred ca ai burta mai mare decat mine. Si eu tot 10 kg am pus pana acum!
Ralu eu ma simt excelent, am observat ca daca stau linistita, nu ma obosesc si nu ma stresez totul e ok. Azi dimineata mi s-a intarit fff putin burtica dar a trecut!
Laura, si pe mine ma doare uneori burtica dar simt ca sunt muschii si pielea, care se intind!
Dana ai grija cu durerea din gat, eu iau vitamina C(la recomandarea medicului) ori de cate opri beau apa de la frigider sau mananc inghetata si ma doare gatul. Ciorbita de la frigider nu pap ca mie imi place ciorba super clocotita, asa ca....![]()
Eu pedichiura mi-o fac stand in fund pe pat si cu picioarele foarte cracanate, gen pozitia Lotus, si ma descurc destul de bine cu tot burtoiul asta mare!
Multumesc pentru suport drageloe

Am fugit sa-mi paltesc telefoanele, banca, casco si sa-mi duc la ITM adresa privind starea de graviditate!
Ioana
si
25+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Ha...Ioana meriti un premiu, daca cu burtik asa mare reusesti sa-ti mai faci sigura pedichiura!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
dana_ene spune:
Catalina, mi-am luat lamaie si deja pap felie cu felie
.
La vitamina C m-am gandit si eu, Ioana. O sa-mi cumpar si din asta.
Ciorbitza tot fierbinte imi place si mie, dar era ciorba de fasole si era asa de buna receeeee.... fir-ar sa fie de treaba
.
Mi-am facut iarasi listutza:
- vitamina C
- miere
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
utocatalina spune:
Fetelor au aparut mamicile de mai-iunie 2006...URA!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
utocatalina spune:
Daniela nu toti medicii recomanda Vitamina C pastile...faci cum crezi!
Vreau si eu fasole...dar ma abtin, ca de cind era sa o patesc de la ea...mincasem 3 feluri in ziua aia si la prinz si seara...stau deoparte...plus ca am gaze si asa destule!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
21+
toanca spune:
Dana, mai bine decat pastile de vitamina C, incearca cu leacuri babesti: lamaie, ceai, etc.
E mai sanatos asa (parerea mea)
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Catalina si Toanca, ok
. Mersi pentru sfaturi.
Am taiat vitamina C de pe lista.
Ramane mierea.
Mie imi este teama si sa nu-i dau Oanei raceala.
Ca s-a facut o pupacioasa si toata ziua vine sa-mi dea pupici, iar eu trebuie sa ma feresc
.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA