Bebelusi de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Oana C spune:
Am uitat.
Daca va uitati la poze, faceti abstractie de data, ca la unele poze s-a selectat de-aiurea. O sa trebuiasca sa cumparam un alt aparat, pt ca asta vad ca face cam tot ce vrea .
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Albinutzza spune:
Mierea contine spori botulinici, iar sistemul digestiv al copilului de pana intr-un an, nu este suficient de matur, pentru a distrge acesti agenti patogeni Sursa: SUPER BEBE
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Albinutzza spune:
Neatza feteleee
Ieri Luca a dormit mai toata ziua, inclusiv pe seara. Si am zis ca nu mai doarme noaptea. A adormit mai greu, pe la 10.30 si a dormit pana la 4.30...Io cred ca nu mai are colici, dar nu stiu cum sa procedez ca sa-mi dau seama. cu experientza, cum sa fac????
Anis, cum am mai zis n-o lasa sa doarma seara, inainte de baie, oboseste-o, joaca-te cu ea. Eu asha am facut cu Luca, dupa ce intr-o zi a inversat ziua cu noaptea. Eram ff fericita ca a dormit toata ziua...si noaptea a stat cintezoi, cum zic eu Io zic ca e singura solutie, incearca si vezi cum merge.
Oana, sa va fie de bine, m-am uitat la poze, e scumpa foc Eva. Dar in ce religie ati botezat-o???
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
mamini spune:
MonaI poate ne mai nimerim pe-aici pina simbata, dar va dorim botez frumos si linistit.
OanaC sa va fie de bine si sa va traiasca micuta crestina, e tare dragalasha.
Veve e f agitata seara dupa baita, dar o scoatem noi la capat. adoarme cu greu, apoi se trezeste pe la 1.30-2 si inca o data pe la 4-5. sta treaza o ora, uneori si mai mult, dar in rest e cumintica, ziua mai face nani, mai sta in brate... ca toti kupiii. e tare dulce si plinge f putin. va veni si mama mea in octombrie la inceput si o sa fie mult mai usor. astept sa mai crestem sa dormim mai mult...
M
Katink spune:
Buna fetele mele!
Va multumim pentru aprecieri
Pisi-ella, sa ne traiasca si sa fie sanatosi puii! Eu am visat numele Emma, iar Andreea am vrut sa aiba si un nume de sfant si cum exact pe 30 noiembrie am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv, am ales Emma Andreea sa o cheme pe iubita noastra dulce
Oana, nu ii dau decat san, are program, adica mananca la 2-3 ore, in rest doarme, se uita pe pereti, este foarte, foarte atenta cand i se vorbeste, si ii place tare mult sa fie zgomot in jurul ei - cand e liniste incepe sa se agite .
Noaptea doarme de la 21.00 la 01.30 apoi se mai trezeste la 4.15 si dimineata la 7.00... si in timpul zilei ii dau san la 2-3 ore, timp in care doarme sau stam de vorba sau facem gimnastica...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi
anis spune:
Katink..oricum grasunica ta seamana f tare cu tine.E super ca are asa program.Ingrid mananca o zi de ma rupe..alta zi..la 3 ore si tot asa..plus treaba ca se culca f tarziu... o sa fac cum zic fetele , sa o tin treaza seara.
Altceva vroiam sa iti spun...legat de similitudinile noastre.si eu tot pe 30 noiembrie am facut testul.
...
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Hai ca mi-a placut Anis ca sa nu mai spunem ca la inceput am avut amandoua cate doi embrioni...
La mine, bunica din partea tatalui a avut 2 perechi de gemeni, si cand am aflat ca sunt doi... m-am bucurat ca o mostenesc.. dar nu a fost sa fie, insa am nascut pe 5 aug. de ziua ei
Pupici,
Fotografii cu noi
anis spune:
Apropo Katink..Emma mai are bubite? Ca noi mai avem inca..cand apar..cand dispar.Ii dai cu ceva??
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Mai avem si noi Anis bubite, dar asa cand si cand, de exemplu eu am depistat sursa bubitelor... CALDURA bate-o vina, cum da de cald, cum apar bubitele... dimineata are asa o fata curata... si cum se incalzeste putin peste zi, cum incep sa apara...
Asa ca asteptam iarna , oricum nu ii dau cu absolut nimica. Mama spunea sa incerc cu ceai de musetel ca nu are ce sa ii faca rau, dar nu am incercat inca... dar daca e cald presupun ca tot va face chiar daca dau eu cu ceai...
Pupici,
Fotografii cu noi
geaninaelena spune:
buna!
am reusit sa-l linistim aseara: dupa ce a papat bine de la san am stat cu carpita calda chiar fierbinte pe burta lui pana a adormit. Pisi-ella, de mancat mananc numai lactate, oua, carne, mezeluri neafumate, macaroane cu branza, banane si cam atat...de baut beau aproape 2l de ceai (anason si chimen) si tot are colici!! Siropuri ii dau debridat si espumisan; am incercat mai intai cu sab simplex dar nu am obtinut nici un rezultat. Ceai baby drink ii dau o data la cateva zile si ala cu chiu cu vai.
Am sa incerc sa pun si eu cateva poze cu noi, asta doar daca ma lasa bebe!
Gia si bebe Mihai