Bebelusi de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
geaninaelena spune:
pisi_ella multumesc pt raspuns...asa am facut la urmatoarea masa:i-am dat san, dar nu a supt decat cateva min (3-4)..nu stiu cum sa procedez, nu pot sa infometez copilul...am sa incerc in continuare cu alaptatul la san...am vazut ca tu ai alaptat-o pe Emma pana la 1 an si 8 luni, ai tinut regim la inceput(primele luni); regim adica fara rosii, fructe, vinete, varza, fasole, mazare, mezeluri afumate etc...eu nu mai stiu ce sa mananc.
va pup si sper ca data viitoare cand mai intru sa vin cu vesti mai bune despre noi!
Gia si bebe Mihai
anis spune:
Am revenit si eu cu forte noi...am prins ceva odihna..adica..vad ca imi dati cate una alta de completat.dati o bere fara alcool sa stiti !!
Azi INGRID A FACUT 6 saptamani, si ne tinem f tare capul sus toata ziua..aproape de tot!!
De 2 zile suntem mai bine..caraim doar seara ..in rest doarme ziua ca un ingeraj.Treaba e ca nu o pot sa o fac sa doarma mai devreme de 12.30 noaptea..ma innebuneste asta..
Am vazut ca unele fete tot in Herestrau ies..eu merg in Herasytru in fiecare zi..poate o punem de o intrevedere, ce ziceti?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Mamini stiu si ma gandeam eu ca asa cam stau lucrurile cu zaharul mi-as dori f mult mult sa bea cate putin ceai normal ca e bun dar fara zahar insa nu-l vrea o sa mai incerc. Nu vreau nici eu sa-i dau zahar, Dar despre miere tu ce stii pe a ce varsta se poate da? Sau Dede tu poate stii de miere? Oricum saru-mana de raspuns. Pana acum i-am dat Baby Drink insa vad ca nu-l mai vrea, i-l dadeam la lingurita. Dar eu ma tem ca nu va vrea nimic neindlucit de acum incolo pt ca e obosnuit cu gust de la Gripe Water de ex. Voi nu dati pt colici? Ala e indulcit si de asta ii place.
Katink bravo pt grasunica Ema s-o tineti tot asa si voi!
Irda La multe luni Dariei! Sper ca sunteti bine, fara febra!!!
Gabitza tare as vrea sa am si eu taria ta sa incerc cu miere ca eu tare sunt pro miere in general insa nu am tupeu acum mai astept. lui Luca cel frumos!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Mi-a fost tare dor de voi, dar sunt asa ocupata. Sara e tare activa, ziua nu doarme mai deloc, nu pot sa fac mai nimic prin casa. Sotul e ocupat cu pregatirile de botez, suntem tare singurele .
Ma simt cam obosita, dar asta e...
Eu am rezolvat cu rochia si pantofii, maine am programare la coafor si sa vad cum reusesc si un pensat. Oana C, ce pacat ca nu suntem vecine.
Am vazut ca toate dati Vigantolul direct pe limbuta. Voua va ies chiar 2 picaturi? Eu sunt cam stresata ca nu stiu cat da afara (Sara nu cunoaste alt gust decat cel de lapte de mama). Azi mi-a zis o mamica de-a mea desteapta care e medic si a facut niste cursuri sponsorizate de UNICEF ca e cel mai recomandat sa-mi pun laptele meu pe o lingurita si sa torn picaturile de Viga. Cica sunt uleioase si nu se amesteca si nu exista pierderi. Maine voi incerca si va zic rezultatele. Tipa ma cam calca pe bataturi ca tot timpul ma descoase cum fac una si alta si ea are intotdeauna o solutie mai buna.
Va pup, sunt rupta de somn.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Albinutzza spune:
Bine ati revenit fetele si
Cum au mai crescut copilasii cum au aparut , s-au mai linistit si ei, si noi pe langa ei
Monai, mare dreptate ai...Si pe mine ma calca pe bataturi mamicile care au copii mai mari, si se dau rotunde (cum zic eu), ca doar si ele au fost ca noi...si se uita stramb la tine, ca nu ai facut bine aia si aia. Asteptam poze de la botez, sambata este, nu?!
Si eu vroiam sa zic de o intalneala, ca eu nu am apukat sa ma vad cu voi
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
pisi_ella spune:
Da, asa e....M-am ferit la Emma de toate alea...sa nu mananc...si tot avea colici!!! Am ajuns la concluzia ca bb are oricum colici...Acum insa, la Matei, am gustat din toate (inafara de fasole, castraveti, vinete)...si pot spune ca el e mai linistit decat era Emma. Cred ca depinde de copil. In general e bine sa te feresti, insa nu exagerat. Dintre fructe, evita citricele. In rest...poti manca, cu moderatie. Si bea si tu ceai de colici, 2 cani pe zi macar. In rest...multe lactate, carne...Insa, repet, depinde de copil, de cat de repede se adapteaza sistemul lui digestiv la noua hrana - laptele. Uite, Emma a avut colici pana la 3 luni, chiar pana la 4, daca ma gandesc bine, cu toate ca tineam un regim de-mi iesise pe urechi. Acum, cu Matei, deja am scapat de colici, la 2 luni si pot spune ca mananc de toate.
Ce sa zic...incearca sa-i dai sa suga mai des...daca nu vrea mult deodata. Ii dai ceva siropuri de colici? Ceaiuri?
Mie la Emma mi-a venit ciclul la 8 luni jumate dupa nastere...insa nu am vazut vreo schimbare la ea...
Multa sanatate va doresc!
quote:
Originally posted by geaninaelena
pisi_ella multumesc pt raspuns...asa am facut la urmatoarea masa:i-am dat san, dar nu a supt decat cateva min (3-4)..nu stiu cum sa procedez, nu pot sa infometez copilul...am sa incerc in continuare cu alaptatul la san...am vazut ca tu ai alaptat-o pe Emma pana la 1 an si 8 luni, ai tinut regim la inceput(primele luni); regim adica fara rosii, fructe, vinete, varza, fasole, mazare, mezeluri afumate etc...eu nu mai stiu ce sa mananc.
va pup si sper ca data viitoare cand mai intru sa vin cu vesti mai bune despre noi!
Gia si bebe Mihai
_Ella, Emma & Matei
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
pisi_ella spune:
Katink...si pe fetita mea mai mare tot Emma Andreea o cheama!! Chiar ca e un nume frumos! Sa ne traiasca!!
_Ella, Emma & Matei
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
anis spune:
Ingrid de abia acum a adormit....adica ora 1..sunt franta fug la somn..
Chiar nu pot sa ii fac cumva un program sa adoarma mai devreme>???
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Oana C spune:
Anis, si Eva tot asa se obisnuise; sa doarma foarte bine ziua, adica mai mult seara, dupa 6-6:30 pina pe la 9-10, apoi adormea iar dupa 12:30-1am; pina cind m-am enervat si nu am mai lasat-o sa doarma mai mult de 2 ore deodata seara, niciodata mai tirziu de 8-8:30pm. Asa ca acum doarme foarte bine de la 10-10:30pm pina la 4-5am. Ca sa o trezesc, atunci cind vad ca doarme prea mult seara si imi dau seama ca nu va mai adormi inapoi, o iau si ii schimb diaperul; asa ea se trezeste putin.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Oana C spune:
Monai, multumesc, si sint sigura ca oricare din fete te pot ajuta sa te pensezi; chiar si singura sigur faci treaba buna .
Katink, Emma este asa de dulceeeeeeee . Cum reusesti sa o dolofanesti numai cu laptic de san? Cred ca papa toata ziua
Vad ca vorbeati de miere. Aici scrie pe toate sticlutele cu miere sa nu se dea copiilor sub 1 an!!! Asa ca nu ma incumet. Nu stiu de ce, dar mai bine e sa previi decit sa tratezi ceva ce puteai evita.
Noi am botezat-o pe Eva duminica. Slujba a fost foarte frumoasa; nasi au fost fratele meu si cumnata. Eva a fost foarte cuminte toata slujba (numai cind a trebuit sa o imbracam cu rochita de dupa botez a marait putin,pt ca se obisnuise dezbracata ). Babele de la biserica au spus ca o sa fie nevasta buna, pt ca nu a plins deloc atunci cind preotul a bagat-o in cazan (de tot, pina la fund)
Am facut si poze; am pus deja citeva in album; nu le-am selectat pt ca nu am avut timp; am mai facut si un alt album cu Eva rozandu-si degetelele (pe rind)
Fetele, voi cind mai aveti timp si de internet, ca de cind Eva mea a descoperit lumea si ca poate sa "vorbeasca", ma bodoganeste mereu si se supara daca nu ii dau atentie; pe bune!!! Azi o "intretineam" putin si ea ridea si "vorbea" in legea ei, cind a trebuit sa merg in bucatarie (avem bucataria deschisa, ca putem vedea in camera unde era ea); m-a urmarit cu privirea cind am plecat de linga ea, apoi cind nu m-a mai vazut, a inceput sa maraie si sa scoata niste sunete ca si cum m-ar fi chemat ; cind am revenit si m-a vazut, a tras un zimbet maaaaaare de tot
Eva s-a facut maricica de tot si este ca un copilas in toata regula si imi e mai mare dragul sa ma joc toata ziua cu ea si sa o pupacesc tot timpul, pt ca vad ca ma intelege si raspunde actiunilor mele fericita.
O sa mai citesc ce ati mai scris si o sa vad daca pot sa ajut cu ceva.
Va pupam dulce, dulce de tot, pe voi si pe bebelusii scumpi.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos