Bebelusi de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
geaninaelena spune:
Albinutzza noi locuim in Vitan (la 2 statii de Mall). De la inceput a avut Mihaita ochii asa.
Toti bebelusii nostri sunt dulci...
O noapte cat mai linistita tuturor...
Gia si bebe Mihai
anis spune:
Of..sunt terminata..
Nu-s ce a a vut Ingrid aseara..la un moment dat ma si speriasem.Am tinut-o treaza de la ora 19...si de la ora aia...a mancat s-a jucat..a afcut baita...dar de la ora 23 sa te tii...urla se zvarcolea f tare..dadea cu manutele de patut..si era extrem de agitata.si a tinut-o asa pana la ora 3 si jumatate.saracutza..
Credeti-ma ca nu stiu ce sa ma m-ai fac.aseara m-am speriat rau.i-am luat temperatura.am eliminat si treaba cu mancatul...am zis ca poate nu e satula.nik.offf.nu stiu de la ce e asta...normal ar fi sa zic colicii,....si cred ca si asta e....dar of...eu ma asteptam sa se mai domoleasca .si vad ca acum se transforma in niste super criza.
Acum 15 min s-a trezit.a mancat ff putin.saracutza.n-are putere nici sa suga de oboseala.,,ce sa ii fac sa incerc sa o scol sa pape ca lumea..? Totusi sunt niste ore..
Sa imi sun dr??
Ma duc sa mananc putin.. si sa dorm...de la oboseala nici lapte nu prea am...offfffffffffff
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
caterina71 spune:
Neatza
Anis, las-o sa doarma ca e obosita micutza. Asa face si a mea cand are o noapte mai agitata, in ziua urmatoare se trezeste, mananca, doarme, mananca, doarme, toata ziua, chiar si noaptea urmatoare, ca sa-si refaca rezerva de somn. N-o trezi ca se trezeste singura cand ii e foame. A mea mananca de obicei la 3 ore, dar 1 data la 2 zile sta cate 6 ore nemancata. Si doarme continuu in cele 6 ore. Daca n-are febra cand o verifici, las-o in pace si incearca sa dormi si tu, ca sa refaci lapticul.
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
mamini spune:
fetelor, noaptea a fost ok, dar aseara a fost horror, Veve a plins si a tipat pina la 12.30 si ea nu prea plinge de obicei.dar ieri toata ziua a fost ciriita, motiv pt care am lasat-o cu tati si m-am dus sa ma plimb, desi era furtuna si ploua cu spume. m-a facut fleasca si m-a durut si operatia, fiindca cred ca am mers prea mult( pt forma mea de acum, nu cine stie ce altfel).sper sa ii treaca repede episodul asta...
voiam sa va intreb:
perioadele alea de crestere cind papa mult si sunt plingaciosi- cind apar( la ce virsta) si cit dureaza?
pe voi cit v-au tinut scurgerile ca eu am 5 sapt azi si m-am cam saturat...
M
KULTA spune:
Pisi Ella, stiu ca e mai nashpa la noi dar toate trec. Danuta sta calare pe Sebi toata ziua daca o las.Il pupa, il minngiie, pune minuta pe ochisori si vorbeste in limba ei si are o fetisoara cind se uita la el si zice bb de imi vine s-o maninc de drag.Abia astept sa mai treaca niste luni sa stea si Sebi macar in fundulet si sa inteleaga si Danuta mai multe. Va pupam si insanatosire grabnica.
blackpanterro spune:
Buna fetele,
abia mai am timp sa scriu cu mutatul si cu Aidan :)
Am mai citit insa, imi pare rau sa aud ca inca mai au puii vostrii colici.
Aidan e mult mai linistit insa mai are si el momente proaste.Zilele astea a fost si el ciudat, nu prea a mancat dar acum e mai bine.KK a este foarte apos, sunt sigura ca nu e diaree pt ca nu miroase rau(diareea miroase foarte rau), miroase ca de obicei.
Eu m-am speriat oricum si am fost ieri la doctor...nu are nimic, e sanatos si dr a spus ca acum la 3 luni e normal sa fie asa ca trece de perioada cand e foarte mic si se produc tot felul de schimbari.
L-am si cantarit si are 6600g, dr a spus ca e perfect pentru varsta lui.
Mamini la mine au tinut scurgerile vreo 2-3 saptamani dar nu e o regula, fiecare e diferita.
Anis va doresc numai bine.
Abia astept sa mai creasca toti bebeii sa nu mai fie atat de multe probleme.
Kulta si pisi_ella nu stiu cum va descurcati cu 2 copilasi, mie mi se pare greu cu unul...chiar am spus ca voi astepta vreo 2 ani jumate 3 ani pana la urmatorul, vreau ca Aidan sa fie suficient de mare.Altfel nu pot ca si noi suntem singuri tot timpul.
Oricum toata admiratia!!
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
acusor spune:
Buna fetelor!
Eu sunt cam suparata ca bebele meu nu a prea luat in greutate. Azi am fost la doctor si l-a cantarit si de-abia are 3750 la aproape 3 saptamani. Dr. a decis sa-i bagam supliment. Incepem cu 40 ml. A zis ca daca ii mananca la urmatoarea masa sa pun mai mult. Nu stiu de ce n-a luat in greutate ca lapte am. Ma gandesc ca n-am tras de el mai mult. Daca am vazut ca a adormit l-am pus in pat. De vreo 2 saptamani n-a mancat deca un san la o masa. Azi a mancat din amandoi ca l-am pus eu si l-am fortat. Sper sa ia in greutatea ca ma gandesc numai la rele.
Pupici
acusor si bebe Teo
Poze
pisi_ella spune:
Mie mi-a curs o luna jumate si la prima nastere, si la a doua. Acum insa, dupa a doua cezariana, cred ca ati citit, am avut probleme...mi sa inchis colul si nu se scurgea nimic si era cat pe ce sa fac o frumoasa infectie, la 8-9 zile dupa nastere...MI-au dilatat colul, am luat o tona de antibiotic...Mama, si cand a inceput sa curgaa...mama-mamaaa!!!!
quote:
Originally posted by mamini
fetelor, noaptea a fost ok, dar aseara a fost horror, Veve a plins si a tipat pina la 12.30 si ea nu prea plinge de obicei.dar ieri toata ziua a fost ciriita, motiv pt care am lasat-o cu tati si m-am dus sa ma plimb, desi era furtuna si ploua cu spume. m-a facut fleasca si m-a durut si operatia, fiindca cred ca am mers prea mult( pt forma mea de acum, nu cine stie ce altfel).sper sa ii treaca repede episodul asta...
voiam sa va intreb:
perioadele alea de crestere cind papa mult si sunt plingaciosi- cind apar( la ce virsta) si cit dureaza?
pe voi cit v-au tinut scurgerile ca eu am 5 sapt azi si m-am cam saturat...
M
ANIS, stai calma...e o criza mai urata de colici! O sa treaca! Nu trezi copilul din somn ca sa suga! Daca e obosita, ii trebuie odihna. Cand ii va fi foame tare, o sa ceara ea singurica!
Am avut si eu, si cu Emma si cu Matei, zile din astea, la inceput.
Ai putina rabdare...dupa ce trece de 2 luni...e mai usor. BB doarme mai mult si mai bine...UIte, Matei, la 2 luni si o saptamana, nu mai are colici aproape deloc! Noaptea se trezeste doar o data sa suga! E mult mai bine. Inainte de 2 luni eram si eu zombie...sugea noaptea din 2 in 2 ore.....mai si plangea...Ziua la fel...Dar a trecut.
I-at dat Debridat? La noi asta a dat rezultate uimitoare. Si Sab Simplex...dar mai putin.
KULTA, si eu abia astept sa stea Matei in fundulet...Mama, ce dragoste o sa fie atunci pe ei!
In ceea ce ne priveste....suntem mai bine...Emma e pe vindecate...mama, ce sperietura am tras. a avut o viroza cu tulburari digestive, muci, tuse, voma, diaree....Uffff!! Bine ca a raspuns la tratament...ca ma si vedeam cu ea la spital cu perfuzii!!!! Aceleasi simptome le-am avut si eu, bine ca bb Matei are doar mucisori, are anticorpi de la mine pesemne...
Va pupam,
_Ella, Emma & Matei
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
NinaB spune:
ziua buna!
cand aveti timp, dati o raita pe la Bazarul pt Bella (discutii generale- http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57563).
in felul asta puteti sa obtineti 2 dintr-o lovitura! ajuati un bb mic sa supravietuiasca (daca o vrea bunul Dzeu!) si puteti sa cumparati lucrusoare, jucarii, accesorii noi sau f putin folosite la preturi modeste!
succes in noua meserie!
zi senina,
nina
caterina71 spune:
Acusor, sa-l pui la amandoi sanii de fiecare data si la masa urmatoare sa incepi cu cel din care a mancat la sfarsit, ca pe al doilea nu-l termina la masa de golit. Ca tine faceam si eu si a luat cam putin intr-o saptamana, plus ca la 2 ore cera papa. De cand ii papa pe amandoi la fiecare masa, mananca la 4-5 ore. Mi-a spus dr. fetei ca in general bebe goleste cam 90% din san in 10-15 minute dupa care doar molfaie tzitzi, fara sa mai traga cu spor. Si atunci o mut la al doilea si ii trece somnicul si incepe iar sa traga bine. O sa vezi ca in 2-3 zile se obisnuieste sa-i pape pe amandoi. Si atunci sa vezi ce bine ia in greutate.
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)