La France (41)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Corina/Corina.jpg)
Corina spune:
Bonjour fetele!! Iaca si eu pe aici sa va fac un coucou!!si sa pun o intrebare: ce cadou sa ii fac sotului meu?????Pe 13 octombrie e ziua lui si implineste 30 de ani!!!
Problema este urmatoarea: nu se da cu parfum,nu poarta ceas sau bijuterii,iar hainele si le cumpara singur pentru ca e mofturos!!
In cazul asta ,ce cadou ii pot face???
Dati-mi idei,ca imi storc creierii de vreo saptamina si nu imi vine nici o idee!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
didita spune:
Lu merci mult de sfaturi. Eu in Romania eram farmacista (si acum sunt assistante maternelle, dar asta e alta poveste) asa ca ... din pacate stiam ca nu pot sa-mi pun orice pe buba, mai ales in situatia "delicata" in care ma aflu.
Cum mi se parea ca bebe misca mai putin (adica pana acum vreo 3-4 zile era vioi nevoie mare, iar acum trebuia sa-l inghildesc eu ca sa se miste...) am profitat de cazatura ca sa ma duc sa ma plang la maternitate. Am petrecut 2 ore azi de dimineata (in calm) la control si monotoring si totul e ok. Bebe e bine merci, se lafaie cat poate si nu da nici un semn de venire (e inca cocotat la maxim si colul e in greva!) iar l-a masurat si iar m-au "linistit" nu va ingrijorati dar uterul e cu 4 cm mai mare decat in mod normal la termen (si eu mai am 2 saptamani)...
Mirunda nu m-ai plictisit cu teoria. Dimpotriva face bine sa stii ca cineva care nu te cunoste deloc se gandeste atat de frumos la tine! As vrea eu sa profit mai mult de ultimele momente de duo cu bebe, dar din pacate situatia nu mi-o permite: cei mari (5 ani si 2 ani) ma solicita nonstop, sotul pleaca la 8 si se intoarce dupa 8 timp in care sunt absolut singura cu copii, cand se intoarce e obosit si de copii tot eu ma ocup. Din fericire pregateste el de mancare seara ca altfel cred ca as exploda! In rest totul e pe umerii mei (cred ca o parte din vina o port eu pt ca nu-mi place sa ma plang si in concluzie ceilalti nu cred ca sunt constienti de situatie). Si in ultimul timp mi-e din ce in ce mai greu (fizic) sa fac fata. In afara de burta care e imensa, ma doare spatele si raman intepenita in tot felul de pozitii, iar acum colac peste pupaza ma doare si genunchiul. Ramane sa-mi scantesc o mana si tacamul va fii complet.
Dar cum zice bunica "fierul rau nu piere repede" asa ca... raman optimista!
Corina nu stiu ce idee s-ar potrivi sotului tau. Al meu este pasionat de gradinarit si natura in general. Urmareste meteo, temperaturi, face grafice etc... asa ca de ziua lui a primit o statie meteo smechera cu captorii la exterior, la interior cu o multime de date (numai ca nu-l spala pe dinti ) si a fost mult decat incantat! Al tau chèri nu e are nici o pasiune?
didita
Corina spune:
Didita,bine ar fi sa aiba vreo pasiune,macar as sti ce sa fac!
Din pacate nu e pasionat de ceva anume,ii plac masinile ca la orice barbat,dar nu e neaparat o pasiune!!
Of,ma mai gindesc!!!
Pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Didta, odihneste-te putin ! Si rabdare cu al tau pui. Iti va fi mai greu cu el afara decit inauntru, cel putin citeva luni !
Felicitari la capritzele care vor face escalada ! Eu sunt din rindul celor care nu pot face nimic-nimic sera. O piscina la prinz din cind in cind si un curs de engleza, dar iarasi numai la prinz.
Chatonel, cum a fost in Ro ? Mie mi se face dor dde tara foarte des, cres ca e anotimpul de vina.
Corina, eu zic sa-i faci mincare buna si tort si apoi sa-l duci in pravaliile care-i plac sa-si aleaga ce pofteste. Eu nu ma mai lansez in pasiunile lui caci nu iese bine : ce scrie in carte, el stie tot, aparatul nu e destul de ultimul tip sau e prea nu stiu cum si asa mai departe ...
Pupici la toate.
Mik.
Mirunda spune:
Didita draga, te cred ca iti este greu, stiu ca "crestem" odata cu greutatile ce cresc si ele, dar...nu ma pot impiedica sa nu ma gandesc, cred ca as exploda in asa o situatie...Ce naiba, macar o data la cateva zile iti trebuie si tie un pic de relaxare, de timp PENTR TINE, de ceva, ce iti place TIE! Ca doar nu suntem masini, si si ele se stica daca mergem cu ele numai cu pedala de accelerator apasata la MAXIMUM! Nu mai stiu cine, dar am vaga banuiala ca erai TU, povestea aici cum merge 2 km de 4 ori pe zi la scoala cu 3 copii? Pai numai asta, si ar fi de ajuns sa te termine...
Iti tin pumnii, sa gasesti totusi o CALE sa iti mai tragi un pic sufletul, sa gasesti un pic de ajutor, nu stiu de unde, nu stiu daca nu poti, o vreme, sa rogi pe cineva drag tie, sa vina sa te ajute un pic, mai ales cand va veni Bebe? Sau poate, o alta mamica, cu care sa mai "schimbati" un pic copilasii, ca fiecare sa aiba un pic de timp pentru ea?
Oricum, bafta mare, si nastere usoara, si...nu pune voltaren pe genunchi, ca nu mai poti avea peridurala ...M-am lamurit, esti farmacista, deci nu e nevoie sa iti povestesc de ce face voltarenul cu coagularea sangelui...
Lumi, si tie un gand bun, si multa bafta si placere la catarat, si ...si grija de oscioarele tale...sa ne zici si noua cum a fost!
Corina, cum ar fi cu niste bilete la ceva ce ii place lui, spectacol, sport, muzica ? Ce hobby-uri are sotul tau? Eu in acest domeniu cred ca as ramane, ceva pe care nu iti vine sa dai banii in mod normal, de ex daca e sportiv, un "ceva" de marca sau schicki-micky din domeniul lui...
Sa va mai zic un secret ...maine plecam in Bretagne la Otilia, si ......abia astept si ma bucur sa o cunosc, pe ea si pe micuta Adelie!!! Otilico, ma apuc sa ma uit pe Mappy, daca ma ratacesc vii sa ne iei de pe drum ???
Va sarut,
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!
Corina spune:
Daca stau bine sa ma gindesc ,are totusi o pasiune,basse-ball-ul!! Problema e ca nu mai joaca ,pentru ca echipa in care juca s-a desfiintat,iar casete cu meciuri nu se gasesc aici in Franta!
Poate daca fac apel la fetele din USA,sa-i cumpere ultimul meci din campionat,dar si acolo e o problema ca eu sint pe linga,si daca ii iau un meci care nu-l intereseaza?????
Mik,l-as duce la restaurant,dar in ziua cu pricina avem musafiri(socrii),si oricum ii faceam tort si papa bun!!!!
Pupici
madijo spune:
corina
eu ultimul cadou pe care i l-am facut sotului a fost o zi in thalasso terapie, pot sa-ti spun ca a apreciat, in special ora de masaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
Corina, uite aici niste download-uri ieftinee, pe care le poti grava singurica pe CD si apoi il faci cadou sotiorului. Poate sa il si abonezi la vreo revista, poate sa ii iei o sticla de beuturi fine, tigari de foi, cam asta e reteta destul de generala care merge la berbanti.
http://www.baseball-almanac.com/cgi-bin/ppcal.cgi?action=shop
Mik, in ro e saracia mare, preturile uriase, mitocania in floare, incit te intrebi daca chiar asta e tara din care am plecat.Mai rau e de cei care simt ca noi si stau acolo, cred ca as innebuni in locul lor, sau mi-as lua cimpii, asa cum mi i-am luat acum 15 ani, de fapt.
Am chefuit luarea licentei la Nicoresti, am avut lautari linga mine toata noaptea, a fost frumos.... in rest obligatii familiale si trait viata de zi cu zi a prietenelor, cam trist per total. Plus inundatiile astea care nu se mai termina.... :(
Toulouse, la ville rose
AC spune:
Servus fetelor
Hop si eu.
Oana sanatate lui Seb.
Lulu haide capul sus si zambeste.. trec si necazurile astea... vii la mine la prima escalada. Daca l-o pictat Cezanne o fi ceva de capul lui Sainte-Victoire. Nu-i maricel, da-i frumos zic colegii si-mi place ca varful lui se cheama pic des Mouches.
Special pt escalade en dalle et engagée. Care poate-mi ziceti voi ce inseamna ca eu am clatinat politicoasa din cap .. da da am inteles ca trebuia sa plec repede si colegii mei vorbescccccc mama, mama...
Mai ceva ca mine:))
Otilia si Mirunda vreme buna si intalnire cu pozne ca sa ne spuneti si noua ceva frumos.
Corina ce zici de bebe doi pe post de cadou Eu sunt absolut lipsita de imaginatie cu Micha... inainte de copii era mai simplu cumparam bilete de calatorie:)
Didita ufff esti cum zice fiica-mea tare nazdravana mamico! Ai grija de tine mey ca eram eu rapusa inainte de a naste si n-aveam decat o galusca pe capatana.
Georgiana bafta la interviu.
Ah s-am uitat sa ma plang.... fiica-mea e racita cobza si sper sa nu-i am pe amandoi raciti...Uffff
Andreea si galusca si brotacelul
petaluda spune:
buna fetelor,
ati citi articolul din Le Monde "l'Europe ou le backchich, un dilemme pour les roumains" ?
pe mine ma cam deranjeaza felul in care Mirel Bran prezinta Romania in articolele pe care le scrie... sau poate ma simt eu prea usor atacata.