Clubul bebeilor cu greutate
Raspunsuri - Pagina 9
claujro spune:
Ce cantitate de cereale sa ii dau in bibele de lapte? Pana acum ii dadeam 1 masura seara si o masura dimineata dar i-am scos-o pe cea de dimineata pt ca nu mai manaca fructele de la 10 asa bine. O masura e mult? E putin pt un bb de 11 kg la 9 luni?
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
narcisa spune:
pt. listuta
Vivien(27.01.2004)
la nastere 4,350 kg 57 cm
3 luni 7,150 kg 65 cm
6 luni 9,370 kg 73 cm
1 an 12,050 kg 82 cm
2 ani 15,100 kg 95 cm
2 ani si 5 luni 17,000 kg 99 cm
Claudia, eu cu cerealele nu am experienta, Vivien n-a mincat deloc, nu le-a vrut de la inceput, dar oricum e de la copil la copil da-i cit maninca si mai ales instinctul tau de mama cit si cum cu siguranta n-o sa te insele
!
Nu mai stiu cine postase ca bb nu incapea in hainutele cumparate inainte de nastere
! Si eu am patit-o pt. ca Patrick fusese mai mic decit normalul luasem si hainutze marimea 50, ii veneau lui Vivi pantalonasii trei sferturi un pic peste genunchi
, noroc ca platiserm cu card si aveam plata pe extrasul de cont si mi le-a schimbat pe toate la magazin chiar si fara eticheta.
Vivien acum la aproape 2 ani si jumatate turuie in continuu, la greutate deja si-a depasit fratiorul de aproape 4 ani la inaltime mai are vreo 3 cm. Si il si tine la respect, daca nu-s de fata( ca de explicat ii explic mereu sa nu dea in nici un copil cu atit mai mult in fratiorul ei); cum nu face cum vrea ea il musca sau il atinge si Patrick vine sa-mi zica. Atu-ul ei e ca il ia prin invaluire mai intii cu gura cit o sura si daca n-o lasa in pace, atunci il mai si atinge( nu intotdeauna), ca dealtfel si Patrick e un copil infipt dar la capitolul vorbire nu e as.
Cel mai rau stam la capitolul pampers, stie exact ce face si-mi mai si zice pe 2 limbi ca ea nu face kk la WC, sta dar se da jos si pleaca la plimbare de pe toaleta cind vrea ea; Si trebuie sa scapam macar peste zi pina in septembrie cind merge la gradi, ooofffff.
toate cele bune
narcisa
mamimo spune:
Buna mamicilor,ne putem inscrie si noi pe lisuta?
Bebe Luca - nastere naturala,4.550 kg si 55 cm
2 luni - 6.550 kg
6 luni - 9 kg
1 an - 13.2 kg
1 an si 7 luni - 16 kg si 89 cm
Sa va traiasca toti bebeii,sa fie sanatosi si sa le mearga mereu la fel de bine!
claujro spune:
amarantina, eu nu am curaj sa-i dau mai mult de 2 masuri... daca se ingrasa?![]()
narcisa, wooow ce bine a crescut Vivien! 
mona, bine ai venit in club!
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
narcisa spune:
Claudia, sa stii ca si eu sint atenta ce maninca Vivien, ca slabuta nu este, ma straduiesc sa-i dau numai ce e sanatos piine cu seminte integrala de ex. ii si place, dulciuri cit mai putine, uneori il indop pe Patrick cind nu e ea de fata cu dulciuri, el e slab 16 kg la 1,02 m si nu sta locului, ce-a mincat peste o ora s-a consumat prin miscare
. Oricum raportat la cit s-a lungit in ultima perioada nu a luat asa mult in greutate, dar are si arderi bune in comparatie cu cit maninca
.
Deh cu mine nu seamana la inaltime, dar tati are 1,91!
toate cele bune
narcisa
roxana1974 spune:
no bine, vad ca ne incadram cu succes, la cei mai grei bb-i...asta e...
Serbanica a avut 3 kg la nastere, la 1 an a avut vreo 15 kg, iar acum, la 1 an si 11 luni are 17.5 kg si 95 de cm.
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
claujro spune:
Roxana, bine ai venit in club
...cu ce l-ai hranit pe Serbanica de a crescut asa bine!? Matei are 2 ani si jumatate si are 16 kg de-abia...
mamica de
baietel 2,6 ani si de
fetita 9 luni 
Poze Mara si Matei
narcisa spune:
Roxana, pai stati bine la 95 cm si 17 kg
, sa va traiasca!
Claudia, pai eu ce sa mai zic Patrick la 4 ani peste 2 saptamani, are 16 kg! Ei sa fie sanatosi!
Matei ce inaltime are?
narcisa
diplodocus spune:
CLAUDIA-nici eu nu am curaj sa-i dau cereale decit 1 data la 2 zile, maxim 2 linguri...Asa, pentru fibre...
Ca la aproape 8 luni, vreo 11 kg sunt destule![]()
In rest ii dau legume , fructe, piept de pui , galbenus si brinza din lapte praf...
Oare ar trebui sa-i mai introduc ceva![]()
IOANA si Luca-Mihnea