Clubul bebeilor cu greutate

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ce cantitate de cereale sa ii dau in bibele de lapte? Pana acum ii dadeam 1 masura seara si o masura dimineata dar i-am scos-o pe cea de dimineata pt ca nu mai manaca fructele de la 10 asa bine. O masura e mult? E putin pt un bb de 11 kg la 9 luni?

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eu ii dadeam 4-5 masuri, numai dimineata. Seara lapte simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

pt. listuta
Vivien(27.01.2004)
la nastere 4,350 kg 57 cm
3 luni 7,150 kg 65 cm
6 luni 9,370 kg 73 cm
1 an 12,050 kg 82 cm
2 ani 15,100 kg 95 cm
2 ani si 5 luni 17,000 kg 99 cm

Claudia, eu cu cerealele nu am experienta, Vivien n-a mincat deloc, nu le-a vrut de la inceput, dar oricum e de la copil la copil da-i cit maninca si mai ales instinctul tau de mama cit si cum cu siguranta n-o sa te insele!

Nu mai stiu cine postase ca bb nu incapea in hainutele cumparate inainte de nastere! Si eu am patit-o pt. ca Patrick fusese mai mic decit normalul luasem si hainutze marimea 50, ii veneau lui Vivi pantalonasii trei sferturi un pic peste genunchi, noroc ca platiserm cu card si aveam plata pe extrasul de cont si mi le-a schimbat pe toate la magazin chiar si fara eticheta.

Vivien acum la aproape 2 ani si jumatate turuie in continuu, la greutate deja si-a depasit fratiorul de aproape 4 ani la inaltime mai are vreo 3 cm. Si il si tine la respect, daca nu-s de fata( ca de explicat ii explic mereu sa nu dea in nici un copil cu atit mai mult in fratiorul ei); cum nu face cum vrea ea il musca sau il atinge si Patrick vine sa-mi zica. Atu-ul ei e ca il ia prin invaluire mai intii cu gura cit o sura si daca n-o lasa in pace, atunci il mai si atinge( nu intotdeauna), ca dealtfel si Patrick e un copil infipt dar la capitolul vorbire nu e as.
Cel mai rau stam la capitolul pampers, stie exact ce face si-mi mai si zice pe 2 limbi ca ea nu face kk la WC, sta dar se da jos si pleaca la plimbare de pe toaleta cind vrea ea; Si trebuie sa scapam macar peste zi pina in septembrie cind merge la gradi, ooofffff.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamimo spune:

Buna mamicilor,ne putem inscrie si noi pe lisuta?
Bebe Luca - nastere naturala,4.550 kg si 55 cm
2 luni - 6.550 kg
6 luni - 9 kg
1 an - 13.2 kg
1 an si 7 luni - 16 kg si 89 cm

Sa va traiasca toti bebeii,sa fie sanatosi si sa le mearga mereu la fel de bine!

Mergi la inceput

amarantina, eu nu am curaj sa-i dau mai mult de 2 masuri... daca se ingrasa?

narcisa, wooow ce bine a crescut Vivien!

mona, bine ai venit in club!

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Claudia, sa stii ca si eu sint atenta ce maninca Vivien, ca slabuta nu este, ma straduiesc sa-i dau numai ce e sanatos piine cu seminte integrala de ex. ii si place, dulciuri cit mai putine, uneori il indop pe Patrick cind nu e ea de fata cu dulciuri, el e slab 16 kg la 1,02 m si nu sta locului, ce-a mincat peste o ora s-a consumat prin miscare. Oricum raportat la cit s-a lungit in ultima perioada nu a luat asa mult in greutate, dar are si arderi bune in comparatie cu cit maninca.
Deh cu mine nu seamana la inaltime, dar tati are 1,91!
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

no bine, vad ca ne incadram cu succes, la cei mai grei bb-i...asta e...

Serbanica a avut 3 kg la nastere, la 1 an a avut vreo 15 kg, iar acum, la 1 an si 11 luni are 17.5 kg si 95 de cm.

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Roxana, bine ai venit in club ...cu ce l-ai hranit pe Serbanica de a crescut asa bine!? Matei are 2 ani si jumatate si are 16 kg de-abia...

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Roxana, pai stati bine la 95 cm si 17 kg , sa va traiasca!
Claudia, pai eu ce sa mai zic Patrick la 4 ani peste 2 saptamani, are 16 kg! Ei sa fie sanatosi!
Matei ce inaltime are?
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CLAUDIA-nici eu nu am curaj sa-i dau cereale decit 1 data la 2 zile, maxim 2 linguri...Asa, pentru fibre...
Ca la aproape 8 luni, vreo 11 kg sunt destule
In rest ii dau legume , fructe, piept de pui , galbenus si brinza din lapte praf...
Oare ar trebui sa-i mai introduc ceva

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput