Clubul bebeilor cu greutate
Raspunsuri - Pagina 6
nicolle_w spune:
SALUTARI MAMICI SI BEBICI!!!!!!!!
Fetita mea s-a nascut cu 3175gr.si 51 cm prin cezariana(deci mai repede)dar dupa prima luna cantarea cu 1950gr. mai mult.Apoi in luna a doua si a treia a mai pus cate un kg. iar la 4 luni are 8260gr.si 65 cm.Asteptam cu interes luna a sasea sa vedem cat mai cantareste,dar pe mine nu ma sperie greutatea ci inaltimea deoarece mi se pare ca nu creste proportional cu greutatea.Nu vi se pare?
Deci,mamici cu bebei si bebeline "cu greutate" nu va faceti probleme ca fiecare copil e unic si are propriul ritm de dezvoltare.(daca dau indicatii
, eu de ce imi fac probleme?)
Nico si
Rhona-Nicole
joker spune:
da, dar parca imi vine sa
cand merg cu bebe pe strada si toata lumea se uita la el si zice dar de ce nu vorbeste mai multe, doar are peste doi ani....![]()

Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
diplodocus spune:
Salutare noilor mamici din club
Mai vin si eu cu noutati...Luca-Mihnea are acum 7 luni, peste 10 kg...![]()
Insa e foarte tonic, nu sta o clipa locului..Sta bine in fundic, e ager, curios,si sare in jumper mai ceva ca o broscutza...
Cum mai spunea o mamica, e si el putin "comod", adica nu se agita aiurea..are el totdeauna un scop precis...
Maninca in disperare fructe (orice combinatie)...Legumele cu carnita sau cu galbenus le maninca dar cu mult mai putina pofta...Cereale i-am dat rar, dar acum ca am trecut la 3 mese cred ca o sa-i dau mai des...
FETELOR, daca aveti timp, ma intereseaza cum v-au sfatuit pediatrii vostri, in c cantitati le putem da cerealele
( ca al meu mi-a spus despre diversificare diar atit" Sa tatonezi , sa vezi ce-i place"
IOANA si Luca-Mihnea
claujro spune:
Pe Mara am s-o cantaresc maine si va spun cat a luat in greutate. Astazi 

s-a ridicat in picioare de marginea patutului. Chiar ma intrebam cand are s-o faca!!!! Manaca foarte bine, doar la fructe face mofturi si o pacalesc facandu-i la robot un cokteil mai gros si i-l dau in biberon. Cereale ii pun o masura la 210 ml lapte si papa cu placere.
Revenim cu noutati maine!
mamica de
baietel de decembrie 2003 si de
fetita de august 2005 
Poze Mara si Matei
diplodocus spune:
CLAUJRO- felicitari pt ridicatul in picioare...Ei, cite kg are frumusetea de Mara?
Ii pui o masura d cereale , in fiecare zi??? ( io tot nu stiu cit d des sa-i dau)
la toti bb-icii grasunei si frumusei
IOANA si Luca-Mihnea
joker spune:
Eu nu ii dau foarte multe si nu in fiecare zi, cam o masura la 3-4 zile, poate chiar si cu distanta mai mare..oricum edutz ia in greutate lejer doar si cu laptic...
Ma intrebam zilele astea...la voi sunt cazuri de "persoane cu greutate" in familie? Ma refer si la inaltime cand spun asta
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
claujro spune:
Am cantarit-o! 10 kg si 600 grame! La aproape 9 luni (pe 30 le implineste). Sunt tare mandra si tare fericita ca ii merge bine.
Ref la cereale, ii pun o masura rasa dimineata si o masura seara la 7 masuri de lapte praf. Am facut asta la sfatul vostru (pt necesarul de fibre).
Va pupic pe toti, mamicile si bebeii "cu greutate"!
mamica de
fetita de august 2005 
Poze Mara si Matei
claujro spune:
quote:
Ma intrebam zilele astea...la voi sunt cazuri de "persoane cu greutate" in familie? Ma refer si la inaltime cand spun asta
Sotul meu are 1.89 cm si e un tip solid, el insusi la nastere a avut peste 4 kg...cred ca e o gena transmisa, desi Matei s-a nascut cu 3.300 kg. Altfel, nu, nu am pesoane "cu greutate in familie".
mamica de
fetita de august 2005 
Poze Mara si Matei
diplodocus spune:
La noi e clar si mostenire genetica..
Taica-meu cica a vut 5 kg la nastere!!!Fratele meu 4,500kg..Eu am avut doar 3,500 si cu toate acestea n-am fost niciodata slabuta...La inaltime toti suntem inalti...
Luca -Mihnea a vut 10 kg la 6 luni...Luni o sa-l cintaresc sa vedem acum cit are..
De aceea ma "stresez" sa-i dau cit mai corect de mincare, sa nu-i creez dependente si sa nu-l incarc aiurea
No, ce sa mai zic...sanatos sa fie
IOANA si Luca-Mihnea
diplodocus spune:
Revin sa va spun un caz real, desi ar parea SF...
Baietelul unor cunostinte, are acum ,la 4 luni, 10 kg!!!Nu glumesc! S-a nascut cu 4 kg, si pina acum nu face nimic decit sa manince( e alaptat exclusiv) si sa doarma...Pediatrul zice ca e sanatos si ca nu are ca sa-i faca acum...
Vedeti cit de relative sunt lucrurile? Eu ma stresam ca al meu la 7 luni are aceeasi greutate
Sanatosi sa fie si sa ne traiasca bebeii grasunei su frumusei!
IOANA si Luca-Mihnea