Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAANDREEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIII!!!!!!
Este minunat!!! Sa o tii tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Bravoooooo, Andrei!!!! Imelda, felicitari si la cat mai multe realizari din partea Albastrelului!!!!!

Azi m-am trezit mai devreme si am vizionat ceva poze: ce "mari" s-au facut toti prichindeii!!!!!!
Matei, baietel de gradi, cu rucsacul in spinare, m-a facut sa zambesc cu gura pana la urechi!!! Insanatosire grabnica!
Rares, inca este bucalat la obrajori si pare f incantat de urs!!!
Arturicii au niste pantaloni "meseriasi" si imi place ca Ioana nu-i imbraca la fel!
Andrei nu se lasa nici el mai prejos: escaladeaza si el buturuga!!!
...La fan cred ca a fost distractie maaaare, la fel si in caleasca, se vede treba ca deja le era fomica la nazdravani....
Olivia este domnisorica motata!
Mirunica, stie de muuulta vreme sa scrie pe picioruse, insa inca este "prietena" cu suzi?!
Bibi s-a facut ditamai domnisoara si ea!!!

Muuuulta sanatate la prichindeii bolnaviori, cat si la mamici!!!!
Tania, te-ai facut bine?

Eu nu v-am mai povestit.... Sebi a tot fost bolnavior din primavara incoace... Intr-un final, am ajuns cu el la pediatrie in policlinica... si acum suntem luati in evidenta la astmatici.... desi inca n-ar avea astm... insa tuseste rar, dar zilnic, de ceva timp si are o respiratie uneori zgomotoasa. Suntem de vreo 3 saptamani pe tratament cu Singulair (previne astmul). Nu stiu cat timp va fi nevoie sa-l luam, caci tratamentul este de durata, dar speram ca vom fi ok si noi pana la toamna viitoare, cand intentionam sa mergem la gradi!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata. Aseara nu am mai apucat sa intru, eram franta dupa noaptea nedormita si o zi infernala la birou.

Am fost cu Alex la doctor si se pare ca nu e doar o rino-faringita, este si laringita ca de abia scoate sunete si evident cu tot cu reactie otica. Acum e pe Augmentin pentru 10 zile plus lista obisnuita de medicamente (vit C, Nurofen, Ambroxol, Sterymar, Vibrocil). Pana nu e bine nu are voie la gradi. Nu e viroza insa, dna doctor zice ca se datoreaza iesirilor repetate cald - rece la gradi si faptului ca nu ii schimba cand transpira. O sa discut asta la gradi.

Pana atunci ma pregatesc de Babyexpo. Voi veniti? Poate o iau si pe Alex, daca e mai bine. Alex zice ca vrea sa alerge cu Andrei Albastrel .

Sa nu uit. De luni incepem schema de imunizare cu Rybomunil: 3 saptamani cate 4 zile si apoi o saptamana pauza, dupa care inca 4 zile pe luna pana in februarie inclusiv.

PS O rugaminte mare la voi. Cand puteti sa dati un click pe site la salon, ca am cazut tare tare rau in Trafic. www.salon-bellissima.ro" target="_blank">http://www.salon-bellissima.ro . Multumesc tare mult

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineata !
Adriana eu am vazut pozele lui Rares si ale Arturicilor,copii superbi ce sa mai,Maria a fost insa in al noualea cer nu se mai desprindea de ecranul pc-ului,acum n-am inteles de cine era asa incantata,cred ca de toti in mod egal.
In fiecare zi ma pandeste sa vada cand am intentia de a ma aseza la calculator si atunci tzusti pe scaunul meu,dar eu sunt acum la cura asa ca incapem cu putin efort amandoua pe acelasi scaun.
Zilele astea m-am chinuit sa scot niste poze de la nunta noastra,le-am capturat de pe dvd ca ai mei baieti au fost asa de zapaciti ca nici nu au descarcat memoriile aparatului asa ca la nunta nu au facut poze.Asa ca in curand va voi arata pozele de la nunta.E adevarat ca am facut cununia religioasa dupa zece ani,dar mai bine mai tarziu decat niciodata .
Roxana multa sanatate puiului mic si multi.
Buli da-i lui Matei multi multidin partea mea si a Mariei.E un scump.
L-am vazut si pe Albert in poze,Doamne ce mult a crescut.Maria ii oferea de zor o bucatica de mar:ia bebe,papa bebe,si nu intelegea de ce bebe din poza nu ia.
Va pup si insanatosire grabnica tuturor puiutilor bolnaviori.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

offf... saracutza alexandra.... insanatosire grabnica!!!!!!!

Am reusit in sfarsit sa pun si eu cateva poze recente cu Sebi, de la aniversarea unei fetite, la McD. Precizez ca Andreea este verisoara lui Sebi si finuta mea!
Bine ca nu mai ploua, cel putin la noi!!!!!!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriacioroiu/my_photos

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Neata!

In primul rand, Imelda, multe multe felicitari lui Albastrel!!!

M-am saturat de ploile astea!!

Vic, Mirunica e prietena buna cu suzi, noi ii zicem "tzitzi". Daca o prinde o si baga in gurita. Insa fac tot posibilul sa i-o dau numai la culcare. Apoi dupa ce o ia somnul ... ii pica din gurita si gata!!! Ii place in special sa o roada! Multa sanatate lui Sebi!

Rox, multa sanatate lui Alex, sper sa ii treaca dupa tratamentul asta nou. Am intrat pe site.

Anca, e super poza cu piciul tau cu ghiozdanelul in spinare!!! Si ce mandru e el!! E dulcel foc!

Ioana, sunt alaturi de Vic in felicitarile de a nu-i imbraca la fel pe Arturici! Asa le formezi fiecaruia dintre ei personalitati si gusturi diferite.

Cam atat pentru acu!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Vic, super pozele!!! Ce scumpic si frumusel e Sebi, dar nici cu mama nu mi-e rusine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

multumim de cuvintele frumoase

am vazut si noi pe Sebi care s-a facut asa un baiat mare si frumusel

ii dorim sanatate multa Alexandrei si il felicitam din toata inima pe Andrei

eu sint ametita, numai apartamente am in cap, le visez si noaptea, de vreo 3-4 ori ne-am hotarit pina acum si apoi ne-am razgindit ---- uof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

FELICITARI ANDREI !!!!!!!!

Noi suntem asa si asa cu raceala. Tusim dar ne tratam (Imunobaby, vitC, Ambroxol, Sinupret si Ketof doar seara).
Dupa 30 de zile de tratament cu Helmiflores am inceput cele 60 de zile de tratament cu Aloe Vera, tot ptr geardia.

Eu am fost la Baby expo azi, fara Art desigur. Le-am luat caciuli si jucarii din lemn.

Si eu m-am saturat de atata ploaie!!! Cica la luj e soare si sunt 24 grade! Eu nu imi amintesc sa mai fi vazut atat ploaie in Buc!!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Sanatate Alexandrei si la toti copii care sunt bolnaviori .

Andrei tuseste si ii curge nasul - astazi nu a mers la gradinita, fericirea lui iar Matei azi noapte a facut febra si a vomitat. Ii iese o masea si de vreo 2 nopti este cam marait. ce bine ca vine weekendul...eu ma simt cam obosita.

Pupici tuturor copiilor si putere mamicilor .

Weekend placut...poate reusesc sa intru si eu sa pun poze de acasa

Mergi la inceput