Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Neata!
E un pic mai liniste la mine la serviciu si imi permit sa scriu asa devreme!
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate si aprecierile la adresa piticoatei mele.

M-am tot uitat pe pozele prichindeilor nostri! Nici nu-mi dau seama cand s-au facut asa de mari!!!

Adriana, si eu trebuie sa fac acelasi gest ca si tine: adica sa ii improspatez garderoba maimutzicii mele. Ca au ramas toate mici si e super "sexi" cu buricul gol. Cred ca duminica vom ajunge la cumparaturi.

Anca, ce mai face Matei? Sper ca a inceput tratamentul sa-i faca efectul.
Pai cum sa nu se imbolnaveasca fetelor prichindeii nostri cu asa o vreme?!?. Saptamana trecuta inca dadeam drumul la aerul conditionat ca era prea cald, iar acum ne invelim cu 2 paturi. Iar maimutza mea nu doarme invelita sub nici un chip!!!

Rox, ce mai face Alex? EU cand i-am dat Mirunei Ambroxol nu prea a avut mare efect la ea. Cel mai bine i-a mers cu siropuri de plante luate de la farmacia verde.

Despre progrese: deschide si inchide toate usile, s-a acomodat binisor cu olita, insa acu fiind rece in casa o tin cu pampersi pe ea si e PUTUROASA si nu spune cand vrea pishu, doar KK spune. Spune ca o cheama "Una" ca are o incapatanare... i-a zis maica-si mari ca "Mi(r)una nu, Una da!", canta "us(r)u doae i seaza pupuci daseaza..." si cam atat ca nu mai stie mai departe, nu poate pronunta pe "r", stie sa zica te rog, dar, bine-nteles in varianta miruneasca "og", si "mesi" la merci... ii place la nebunie branza de vaca si se aseaza in fata frigiderului si striga "baza"... nu stiu ce sa mai zic...ca nu imi mai vin in minte acu. Oricum e uimitor cat de multe pot retine la varsta asta! AAA... una tare: o certam eu intr-o zi si ii zic "Miruna eu cu cine vorbesc cu peretii?!" Si dupa cateva zile... la fel ne certam si o intreb "cu cine vorbesc" la care ea imi raspunde foarte candida "pe(r)etii!". Ei poftim!!!!

Cam atat pentru acum
Ca pupam si uram inca o data sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poate va faceti timp sa votati ... http://www.vacanteinbucovina.ro/index.php?option=com_akogallery&Itemid=34&func=detail&id=263

dar sa stiti ca cere un pic de timp ... vreo 3-4 min pentru ca trebuie sa va logati mai intii.
e pina azi la ora 16.00
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Matei, baiat de gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Diseara la 17,30 pe postul Acasa, va invit sa va uitati , va fi Bella, povestea ei aici : http://bella.netfirms.com/ro.htm
La ajutor umanitar si la dicutii generale gasiti pagini intregi despre ea!!! Haideti sa salvam un suflet!!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Din pacate Alex nu e tocmai bine, nu mananca, zace si a facut febra. Diseara mergem de urgenta la medic si vedem ce are si ce tratament sa ii mai dam.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Rox, imi pare rau ca Alexutza ta se chinuie asa. Foarte bine ca mergeti la medic, poate ca nu i se potriveste antibioticul.
Pentru febra incearca sa-i pui sosete udate cu otet ca sa-i mai scada febra. Eu asa am reusit sa-i scad febra. Si eu am patit-o urat cu Miruna asta toamna!! Apoi mi s-a stricat la stomac si nu mai manca nimic.
va pupacim si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, multa sanatate Alexutei!!1 Lasa ca se face ea bine!!!

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Anca, un mare pt. Matei. E super tare ca scolarel cu rucsacul in spate!!!
Din pacate n-am putut vota pt. ca am intrat pe net dupa ora 16.

Roxana, multa sanatate Alexutzei!!! Imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva! Sa ai multa putere sa treceti peste!

Eu azi am avut "botezul" de soferitza adevarata pt. ca din cauza ploii infernale am plecat cu masina peste tot in oras. Si... m-am descurcat de minune! Sunt tare fericita si mandra de mine pt. ca era un trafic ingrozitor si totusi m-am descurcat f.f. bine.
Azi l-am innoit pe Rares cu o carca de hainute. Ma minunez cat de mari sunt si cat de mult a crescut el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna seara si de la noi! Intai de toate, revin cu vesti bune asa cum am promis:
ASTAZI, ANDREI-ALBASTREL A MERS SINGUREL!!!
Asa ca, dam la toata lumea!!!!
Sanatate multa puiutilor bolnavi si sa treaca, cat mai repede!!!
Adrianasuper poze!!!
Va si ma duc la puiul meu care m-a facut cea mai fericita mamica din lume azi!!!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

BRAVOOOOOOO ANDREI-ALBASTREL!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput