Mamici de ianuarie-februarie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici, multumim de urari.
Giova,acusi fac mici chestii care treb puse si ele in bagaje si apoi sa am ocup de mine- stiti voi epilat,manechiura,etc.
Trebuei sa le am de azi d edupa amaiza gata.
Monica, uite is datoare cu pzoele cu amele,acuma le pun,si apoi sa mai merg sa cumpa run set d ebaterii pt camera digitala sa fu eu sigura ca pozez caraibele-Dominicana la greu ,desi am inracator ca is recheargable bateries.
Deci cele 3poze sunt sub denisa laalbumul"deni cu bebe la purtator
' sau la :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=4351

Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Frumoase ramele Denisa cred ca o sa iasa frumoasa camera lui Ema .
Irina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

irina mersi, te pupicim.

Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa sant foarte frumoase ramele, mi-a placut mult cea cu doi ursuletiConcediu placut, sa va relaxati si sa faci multe poze sa le vedem, alea din Aruba cel putin m-au dat pe spatePacat ca nu poti sa mai intri pe net pana la intoarcereAi grija de Emma

Tania multumesc pt. precizare,oare care are mai mare efect ?m-as duce la farmacie sa le arat ce contine no-spa ca sa am si asta in casa
Toanca ai grija cu contractiile astea, eu nu simt cutite in burta, e ceva mult mai usor...
Irina pana la urma in cate luni santem???
La Multi Ani Ana_m si Ana BordeaTot ce va doriti sa se indeplineasca

21fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Toanca scuze mesajul despre contractii era pt. Ralu

21fix

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Janina si Maraki, sper sa va simtiti mai bine in curand. Janina, eu nu cred ca e ceva grav, altfel te oprea in spital, incearca sa te linistesti si sa nu te gandesti la ce e mai rau. Doar ai grija, atat. Colul isi poate reveni daca stai in repaus. Asa stiu eu.
Bumbita, dr. tau e un nesimtit, cred ca il bateam daca mie imi facea asa ceva, tu iti dai seama ca nu poti conta pe el? Cum adica sa ii faca vaccin sa aiba travaliu pana a doua zi? Adica sa se chinuiasca graviduta ca asa vrea el si ca ii este lene sa se duca la spital? Sa stii ca nu conteaza cate diplome are, conteaza sa fie om, asta e important, eu in locul tau l-as schimba fara sa stau pe ganduri. Orice dr. o sa te primeasca, ai dreptul sa iti alegi dr. si sa te simti in siguranta cu el, daca ai dubii nu e bine sa continui, oricum, ce a facut e super aiurea si isi merita o bataie buna pt asta! Faci cum crezi tu, dar mie asta mi-ar da serios de gandit!
Fetele, si voi aveti impresia ca va creste burtica pe zi ce trece? Ca mie asa mi se pare. Parca se mareste de la o zi la alta!
In ceea ce priveste ce ii trebuie bebeului si eu sunt la fel de confuza, ma intreb cum o sa pot sa am grija de el, mai ales ca pe mine si pe sotul meu nu are cine sa ne ajute, asa ca trebuie sa ne descurcam singuri. Sper sa fim in stare, George zice ca sigur ne descurcam dar pe mine ma mai apuca panica. La fel si cu nasterea, ma gandesc in fiecare zi cum o fi, ce s-o intampla, etc.
Se pare ca starile astea sunt normale, voi aveti asa ceva?
Pupicei
Anda si bebe mark 23+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu spun ca sunt in luna a 6a de la 23 de saptamani ca daca spun ca intru in a 7 a orice om care socoteste isi da seama ca mai sunt trei luni si ceva pana nasc decinu ma incadrez in 9 luni . Mie mi se potriveste mai bine 23-27 luna a 6 a ca asa ma incadrez in luni.
Irina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ralu, sper sa te simti si tu mai bine cat mai curand, de ce ne-or fi apucat contractiile pe toate? Asa o sa o tinem pana nastem?
Denisa si Giova, have fun in concediu, si un zbor safe, Giova nu te mai gandi ca pica avioanele, ca nu o pica tocmai al tau! Uite o floricica sa nu te mai gandesti:

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Anda ai dreptate cu doctorii! La inceput ma duceam la un dr. foarte bun dpdv al profesiei insa nu mi-a placut ca om.Era tacut, nu imi explica nimic iar la ecografii nu imi arata nimicCu toate ca era sotul verisoarei lui Giorgos, am renuntat la el Nu iti mai face atatea griji o sa vezi ca vei fi o mama model Eu aveam 17 ani si 2 luni cand am nascūt si am avut atata grija de bebe incat chiar nu era ceva de facut in plus fata de ce faceam euToata lumea se mira cat de bine aveam grija de Robert
Fetelor eu nu stiu ce sa mai mananc, vreau multe dar mai nimic nu imi prieste

21fix

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA mersi de intrebare, dar n-am mai intrat de ...oboseala, n-am apucat nici sa va felicit pentru fetite si baietei!!!O fac acum! Atat scrieti ca pe cand termin de citit nu mai am putere si chef sa intru si nici nu mai am noutati pana saptamana viitoare. Miercuri sunt programata la un medic care are cel mai performant ecograf din oras si poate reusesc sa aflu si eu ce va fi...In rest sunt tot mai obosita, am avut tot dupamieze ocupate, ba musafiri,ba omul sa masoare (in sfarsit imi dau comanda la mobila noua in camera de zi - noroc cu mami ca ma co-finanteaza), ba sa-mi repare ceva la computer etc. La birou am de lucru, asa ca doar seara va citesc.
Sper si eu ca nu vor apuca sa schimbe legea pentru ca atunci intradevar indemnizatia va fi in jur de 10-11 mil.
Vad ca multe aveti contractii, eu chiar nu-mi dau seama desi burtica e destul de tare si destul de des.Dar nu stiu de la ce.Oare nu pentru ca m-am cam indopat cateva zile cu ciorba de fasole uscata?(ca n-am mancat toata vara...)NO SPA n-am mai luat si nici scobutil, cu toate ca medicul a zis sa nu stau cu burta intarita.Pur si simplu ar trebui sa iau aiurea atatea medicamente? Cum sa-mi sau seama daca-s contractii???
De miscat misca tot mai tare si nu numai in stanga jos ca pana acum.Si cand imi da cate una zici ca acum-acum iese!O fi viitor fotbalist?
CATALINA si mie mi-a placut de numa costumul tau de blugi, dar incerc sa ma abtin cu cheltuielile ca vreau si canapea si fotolii noi pana in ianuarie!!! Cred ca voi merge in piata si voi cauta o salopeta de blugi second hand(ce-i aici in Arad e de groaza...numai timp si chef sa ai si gasesti orice f.f.f. ieftin.)Nu prea obisnuiesc sa iau de-acolo, dar m-am gandit ca pentru 1-2 luni chiar nu se merita sa-mi iau noua(nici n-am vazut inca de fapt).
Pana una alta mai incap in pantalonii cu sireturi si chiar daca nu-s grosi mai rezist inclusiv luna octombrie in ei.Ca acum am trecut la rochii, noroc ca eu fiind slabanoaga toate erau largi!!!
Am ajuns la aproape 57,5 kg! Acum se vede burtica daca port mulat(ca in rochiile alea nu se vede -am bustul pronuntat,solduri late, din spate inca am talie pronuntata - asa ca tot in picioare vin in tramvai!!!Nu mi se ofera inca un amarat de loc desi am intrat in luna a 6-a!!!Noroc ca vin de la capat la capat de linie si am loc din oficiu, doar cand mai schimb ruta stau in picioare.
Gata, nu va mai plictisesc,VA DORESC CONCEDIU PLACUT CELOR CARE PLECATI!!!
Va mai scriu miercuri cand am noutati , sau daca ama ceva interesant de zis!Dar de citit, nu ma las!!!
WEEK-end placut tuturor!!!
MONICA 23

molisa

Mergi la inceput