Mamici de ianuarie-februarie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
maraki spune:
Monica cum sa ne plictisesti???Mie imi face placere sa scrii, santem toate in aceeasi oala![]()
Cand mai simti burta intarita este mai bine sa faci cum ti-a recomandat dr. Decat sa se scurteze colul mai bine iei no-spa!Sapt. viit. cand te duci la dr. sigur trebuie sa se vada si sexul bebeului
Cat priveste locul in masina
...sant multi care si cand ai burta la gura tot nu iti da locul..stii cum sant romanii....se gandesc: ce ? te-am lasat eu gravida?
21fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
PISOI sa stii ca ai dreptate, cat mi-a crescut burta intr-o saptamana, n-a crescut timp de-o luna!!!
BUMBITA eu mi-am calculat cate patru saptamani si jumatate ca fiind o luna. mi-am facut un grafic pe computer cu data si cu saptamanile incepand cu prima zi a ultimului ciclu si imi ies fix 40 de saptamani (de cate 7 zile) in data de 8 ianuarie cum mi-am calculat eu DNP-ul pe net!Si din 3 aprilie pana in 8 ianuarie imi ies cam 10 luni.Dar bebe are doar 9 luni si ceva, ca primele 2 saptamani nu era inca conceput!De exemplu la jumatatea saptamanii am facut fix 5 luni, am intrat in a 6-a.Sper ca nu te-am incurcat si mai rau!!!
MONICa 23
molisa
utocatalina spune:
Fetelor eu am tras mai multe reprize de somn
, printre suturile pe care mi le trage Bianca
...eu am luat azi 1 No-Spa si o sa iau si inainte de culcare una
...Janina sa inteleg ca azi ai fost la T? Eu am fost de dimineata! Cit ti-a zis ca este colul?
Si eu stiu ca daca stai in pat se poate sa creasca iar
...eu in weekendul asta o sa stau mai mult in pat
, dar o sa ies si nitel sa iau aer...si sa prospectez piata cu produse pentru Bianca
...nu stiu daca sa socotesc luna a6-a incepind cu a21-a sapt., cum ne-a zis Tania sau cu a23-a, cit ni s-a comunicat mai demult...immm...ce ziceti?
Mi-ar placea ca de maine sa ma laud ca sunt in 6 luni, dar asa este?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Denisam spune:
Maraki - am psu ramele,ce zici de el,mai..
Mersi de urari, dc o sa pot intra pe net de acolo o sa intru,desi sincera sa fiu nu vreau sa vad Pc sau altele..Si eu stiu ca incepind cu sapt 23 incepe lunaa 6-a asa ca..cum vreti foi sa calculatzi..
Eu nu inteleg ceva,cat trebuei sa fie burta intarita, dc contractzi=dureri nu simtzi, ca sa bagi no-spa, cand vin o sa ask si eu medicu cu colul sa vedem ce sicum, c amie ieri mi-a zis ca rezultatele de la mofologica arat bine si ca nu imi spuen masuratori, dar o sa mai insist pe 27 sept cand merg iara, pe 24 venim din vacantza.
Monica, ne bucuram de vesti si bafta la eco!
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
MARAKI am uitat sa te intreb, modelul de carucior din poza(care arata super) se poate trensforma sa poata sta in fund, mai incolo?(in aprilie aproape vor sta,nu?)
Eu as vrea unul mai mult pentru la vara, ca la iarna nu va iesi atat din casa.Eventual imi iau un "marsupiu" sau cum se cheama, ce stii de ele sunt bune, ca tu esti mai cu experienta...?
Mersi
MONICA 23
molisa
monica70 spune:
CATALINA in saptamana 21 esti exact in mijlocul lunii a 5-a dupa socoteala mea.
Ce-as vrea si eu ca sa fie o BIANCA cea/cel care ma izbeste la ora asta!!!
MONICA 23
molisa
maraki spune:
Monicā carutul este compus din doua parti: londoul care se scoate dupa care ramane sport cu tot cu ( am un lapsus ) chestia aia care se trage pt. soare.Marsupiu vreau si eu neaparat sa cumpar pt. ca nu o sa pot sa ma duc prin magazine cu carutul iar ca sa il tin in brate nu mai pot sa ma uit bine la hainute
Eu cred ca este foarte practic marsupiu
O sa fac poze zilele astea la carut sa il vezi cum arata si sport.Sa fie asa cum iti doresti tu
O fetita![]()
21fix
Monica
Denisam spune:
Monica si Monica 70- clar ne trebuei marsupiu, se gasesc si sutn ieftine, cred c anici 30 de euro, eu am vrut sa imi iau dar mi-a zis Nasa ca sa nu mai iau ca il are de la irinua, fetitza cea mica, si nu l-a folosit decat maxim 3 zile, prin casa uneri sa o calmeze de colici si uneori la magazin, si mi-l da- stitzi ca pt ca ei cresc, mai mult de 3 luni nu prea potzi sa il tzii pt ca incepe sa ne doara spatele.
Eu am priit un carut de iarna si o sa mai imi iau cum spuen Monica 70 unul sport care sa aiba neaparat spatarul rabatabil , si un pci mai solid, nu din ala gen umbrela, adica micutz si care se strineg in 2 timpi si sta
numaiin fund.
Gata am rezolvat si cu banca, doamne ce a scazut euro si usd, fain sa cumperi acuma
merg sa am un pic grija demine, de-ale femeilor-cand pelci in vacantza mergi sa te faci si mai mumoasa, de parca nu am fi![]()
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Da asa este si carutul care l-am luat, se lasa pe spate de tot ca sa poata dormi bebe
Fa-te frumoasa Denisa, pregateste-te pt. plaja

Sa ai grija de Emma!!! Zbor placut si vacanta reusita!!!

21+
Monica
pisoi3 spune:
Fetele din Bucuresti care mai bantuiti pe net la ora asta, stiti cumva pana la ce ora e deschis sambata in Pavilionul H? Ca am auzit ca au si acolo haine de gravidute.
Maraki, saru mana de incurajari, sper sa fiu o mama buna, asta cred ca se invata. Te admir ca la 17 ani ai putut sa te ocupi de Robert, tu intr-adevar esti o mama exemplara. 
Pup fetele
si intru mai tarziu
Anda si bebe Mark cel vioi 23+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png