Mamici de ianuarie-februarie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
J G spune:
Buna!
Sa va povestesc ce am facut aseara. Ma durea burta si cand am ajuns acasa am sunat doctorul care m-a chemat la spital. Am ajuns acolo, el nu mai era, dar m-a trimis la alta doctorita. Desigur, aveam contractii - mi-au facut o injectie - si la controlul manual a descoperit ca am si colul scurtat. am facut si ecografie, fata este ok (este si frumoasa, am vazut!). In fine azi mi-am luat liber si stau acasa. Uneori inca ma ai doare burta (dar nu la fel de tare ca ieri) si inca am contractii, cred ca deja am avut vreo 10 azi.
Sunt foarte, foarte speriata. Colul daca se scurteaza nu se mai lungeste, adio! Probabil ca nu mai pot sa plec in concediu... si mi-e groaza ca s-a putea sa nu mai pot sa merg la serviciu!!!! Asta ar fi foarte, foarte rau pentru mine.
Si am inceput sa ma tem ca pierd sarcina! si tot ce imi spun doctorii e sa stau linistita, sa nu ma stresez... (serios? de parca pot!) si mie nu imi place sa astept asa sa vad ce se intampla!
Vi s-a mai intamplat si voua asa ceva?
J 18+
irinadum spune:
Ba bineinteles ca isi revine colul daca stai intinsa in pat si eviti sa faci efort ai sa vezi ca o sa fie ok colul. Sunt multe fete chiar la noi care aupatit asa si pana la urma si-a revenit colul. Si daca doctorul ti-a zis sa stai linistita inseamna ca e ok . Iti spuneau ei daca era ceva grav asa ca nu te mai panica si stai linsitita. Cu cat esti mai speriata cu atat facimai mult rau. Ia-ti si tu un concediu si stai li_nistita. Si apropo vezi si doctorul tau ce zice.
Irina 24+
bumbita spune:
tania, muchas gracias...sa stii ca mi-am notat informatiile date de tine...sa le consult mereu....
voi ati vorbit cu doctorii daca pot veni sau nu....ma refer la cele care nasc exact intre sarbatori...25.12.2005-31.01.2006. mie mi-e foarte frica ca ma tot duc la el si nu o sa vina la nastere...sau ca o sa stau sa-l astept, o sa ma chinui, nu o sa ma bage nimeni in seama....nu prea am incredere ca va aveni cand ii voi zice eu " HAI!!!!!"
mai ales ca acum o luna, la ultima echo cand am fost....am asistat la o chestie care m-a pus pe ganduri...venise o mamica, deja avea contractii, gata sa nasca...si a lasat- sa astepte in sala de asteptare la cabinet....saraca nu mai putea, transpirase toata....el era inauntru cu asistentele si cu una care facea chiuretaj....intr-un tarziu i-a facut un vaccin sa-i prelungeasca perioada de travaliu si sa astepte pana a doua zi cand venea el la spital....asa este foarte bun, are foarte multe diplome, multe cliente, este renumit, dar cred ca si-a pierdut tot interesul....
si stiti cum estre...noua ni se pare ca sarcina noastra este unica, este singura din lume....
J G spune:
Merci Irina... ma gandesc ca daca era ceva grav ma internau, nu? Of! Incerc sa nu ma isterizez din orice, dar nici nu vreau sa patesc ceva pentru ca nu m-am dus la doctor la timp!
J 18+
irinadum spune:
Sigur ca te internau daca er aceva grav sau cel putin iti spunea exact ce ai d efacut daca er aceva mai complicat, insa eu te sfatuiesc sa arunci o privire pe subiectele un pic mai vechi despre col si ai sa vezi ca sunt multe fete care au avut colul scurt si care au dus sarcina bine merci. Incearca sa te uiti pe subiectele despe col si ai sa vezi ca te linistesti.
Bumbitza eu sincer nu inteleg chestiile astea eu una daca vedeam la doctorul meu ca se poarta asa cu o pacienta nu numai ca ii ziceam doua acolo dar nu mai calcam pe la cabinetul lui. Ca numai de asta nu ducem lipsa de doctori . Asa ca eu zic mai bine gandeste-te de doua ori pe mainile cui te dai . Si sa stii ca multe diplome pe pereti nu inseamna neaparat si multa materie in cap.
Irina 24+
bumbita spune:
acum mi-e jena sa ma duc la un alt doctor...tocmai la 6 sau la 7 luni, nici nu mai stiu in cate luni sunt, dupa discutiile purtate cu voi
.....sigur isi va pune intrebarea de la cine am venit? de ce n-am venit de la inceput la el?![]()
maraki spune:
Giova ai facut o super burtica
Ti-a mai crescut, se vede clar
Janina si eu sant aproape in situatia ta, am avut si eu contractii ieri toata ziua, astazi toata dimineata, uneori dureroase
Daca ma tine asa si maine, o sa ne ducem la spital pt. un control.Nici eu nu pot sa lipsesc de la serviciu si mi-e cam frica sa nu ma opreasca la spital.
Irina spuneai aseara ca no-spa care il ai este de 80mg pastila.Pai eu ce fac doar cu 10 mg ??? Fetele care au nos-spa esti sigura ca pastilele sant de 40 mg ?Acum nici nu stiu ce sa fac pt. ca luasem o no-spa si dupa o juma de ora ( imediat cand am terminat de mancat ) am alergat la toaleta si am
tot.Oare sa mai i-au o pastila sau deja se dizolvase in stomac?
21 fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Maraki eu am nospa de 40 mg de asta ziceam ca stiu ca se pot lua pana la 6 pe zi . Dar la tine nu stiu sigur dc pastilele alea au aceeasi concentratie de asta zic sa intrebi pe cineva sau citeste pe prospect cate ai voie sa iei si in functie de asta mai iei . Si astea care le-am gasit pe la francezi tot pana la 6 pe zi se iau . Da un telefon la farmacie si intreaba daca poti.
Irina 24+
Giova spune:
Monica si eu am No-spa de 40 mg.
habar n-am cate trebuie sa iau pe zi.
eu il iau cu mine in Grecia.
de sambata-duminica nu am mai avut contractii.
doamne ajuta sa fie ok, ca ma ia groaza cu avionul.
poze
gio
si bb Marco 22+
Denisam spune:
Giova- drum bun si petrecere frumoasa, nu et ami gandi al avion si pastile, relax and enjoy it!Burtica clar ti-a mai crescut, si mie mi se pare ca acuam in luan 5 luam f. multin anumite zone-burta, sani si un pic la coapse, si la kg mi s-a parut mie..
Irina- eu m auit dupa no-spa cand ma back, nu am chef acuma sa ma stresez, ca ma duc al relaxare, dar va multumesc pt info, o sa ma duc sa mai string piannu sar astai de la job cu emailurile pe mien, is frinta de oboseala si vreau sa termin toate pina la 5-6 pm, ca sa mergem la tuns apoi si l aun magazin sa inchei toate bagajele.
Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!