Mamici de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
cge spune:
Fetele, a nascut Mariana Tache.
Fac copy - paste dintr-un alt mesaj pescuit pe forum
Buna seara!
Ma scuzati ca dau buzna in felul acesta, dar vin cu vesti proaspete: a nascut Mariana Tache, pe data de 29 august....Simon Andrei a avut la nastere 3900 gr si 54 cm....si e un bebic tare scump!
Cu siguranta veti avea mai multe informatii de la Mariana atunci cand va reusi sa se conecteze la net!
Va doresc tuturor o nastere usoara si bebei sanatosi!
Florina, mamica -ei Elise(1 an si 2 luni)
FELICITARI si numai bine si pentru mamica si pentru Simon.
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Cine s-a mai trzit? E cam devreme?
Felicitari, Mariana Tache! Sa fiti sanatosi, si tu si bebe Simon Andrei.
Si tie refacere rapida!
norina spune:
'neata fetelor!Am fost la dr ieri si in urma controlului de rigoare, medicul m-a programat pe 14 sept(adica miercuri) pt cezariana, asa ca mai stau cateva zile cu gynipral ca sa-i fie bine lui bb.Ce sa va zic?..eu sunt un pic usurata ca m-a mai amanat, parca mai vreau putin sa lenevesc si sa mai prind si we asta cu sotul, singuri ca 2 porumbei si "fara obligatii"
Imi pare rau ca nu puteti vedea pozele, dar jadi si alinam le-au vazut.Trebuie sa fiti logate pe yahoo ca sa le vedeti.Eu nu prea ma pricep la chestii din astea, dar sa vad poate reusesc altcumva - daca stiti o alta cale -please let me knowNorinapoze
Gina M spune:
FELICITARI PENTRU BAIETEL MARIANA!

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Freia spune:
postat initial de baby-boom
membru junior
Romania
Cluj-Napoca
351 Posts
Trimis la - 08/09/2005 : 22:39:05
--------------------------------------------------------------------------------
Buna seara!
Ma scuzati ca dau buzna in felul acesta, dar vin cu vesti proaspete: a nascut Mariana Tache, pe data de 29 august....Simon Andrei a avut la nastere 3900 gr si 54 cm....si e un bebic tare scump!
Cu siguranta veti avea mai multe informatii de la Mariana atunci cand va reusi sa se conecteze la net!
Va doresc tuturor o nastere usoara si bebei sanatosi!
Florina, mamica -ei Elise(1 an si 2 luni)
Freia si
Alexa
Ioana75 spune:
Neata fetele
. eu sint treaza de la 6:30, ca atunci s-a trezit bb (a mai micat la 2). Aasa ca nu vad prea bine
.
Mariana, felicitari pentru Simon Andrei
! Sa va traiasca!
norina, ti-am vazut si eu pozele, frumoasa camera lui bb
. Deci miercurea urmatoare va intilniti cu 
.
samila, la mine puseul de crestere de ieri s-a simtit bine la cintar
. Pe 19 mergem la dr din nou, si vreau sa fie grasa bebelusha, sa nu o treaca pe lapte praf.
Urmatorul puseu cik e la 3 luni.
country girl, tinem pumnii sa fie totul bine
.
Sa nu ma dati disparuta miine, ca sintem la botez
. Mi-a citit ieri preotul (la 14 zile) molifta de 40 de zile sa pot participa si eu la botez
.
Ioana &
Miruna
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Felicitari Mariana! Sa fiti sanatosi amandoi si tu sa te refaci cat mai repede!

Norina, deci peste 5 zile se-ntampla marele eveniment! Bafta multa iti uram de pe-acum! Tinem pumnii stransi! Ai vazut ca si cu contractii multe si de mult timp dar cu tine tare cumintzica ai ajuns la termen? Bravo!
Oana, nu ne mai spune cu ce cadouri ai venit
...super frumos din partea lor! Noua nu ne dau absolut nimic ba inca banuiesc ca trebuie sa fii atenta pe-acolo la cati colorati se plimba pe holurile alea in general...
Ioana, Miruna va fi o mica zburatoare! Si eu cred ca e mai bine asa, nu cred c-ar fi rezistat prea bine cu masina atatea ore; Bafta multa pentru maine, sa iasa asa cum ti-ai dorit!

Mihaela 37+
romana_74 spune:
Felicitari Mariana Tache! Sa cresteti mari si frumosi! Am citit vestea la Topicul M-am suit in dealul Clujului, dar nu am spus-o fetelor de aici ca nu am stiut sigur daca ne mai doresti... nu ai mai postat de mult si am crezut ca ne-ai parasit! Te asteptam cu vesti noi si poate povestea nesterii, ce zici?
Noi suntem mari si grasi, bb Luca a luat deja 600 gr. in 13 zile, mananca super bine si mult adica vreo ora tot trage! Doarme bine, noapte cam 4-5 ore intre mese, iar ziua 3 ore. La baie nu prea ii place pe spate cu burta in sus, dar ne-am conformat si il tinem pe burtica sa savureze momentul. Nu stiu cum plange, e tare cuminte, doar maraie cand ii e foame si tiuie cand il doare burtica. Dar totul intra in normal si suntem super mandri de baietii nostri! O sa incerc sa pun si poze si cand am timpul suficient va voi spune povestea nasterii, dar nu prea imi gasesc timp.Va citesc tot timpul, dar nu prea pot scrie!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)